I samarbete med The Sims 4

Inför nysläppet av den senaste generationen av The Sims - nämligen fyran, kommer jag att delta i en tävling "Blog Sims 4 Challange!". Jag kommer att få tre olika utmaningar och jag skulle bli hur glad som helst om ni ville hjälpa mig till den översta platsen på prispallen. HÄR skall ni klicka er in för att rösta på mina kreationer, men jag kommer att påminna er allt eftersom, den har inte startat ännu  : )
 
Det här är såklart riktigt roligt för en The Sims-tönt som mig, som fastnade för spelet redan som 11-åring. Jag tvingade med min pappa till SIBA för att köpa den allra första utgåvan precis när den släpptes. Och sedan dess var jag fast, hihi. 
4
Sanna

Har en liten fråga faktiskt rörande spelet, kräver den mycket av datorn? Älskade att spela The Sims när jag var yngre, men slutade när tredje spelet kom då min dåvarande dator inte klarade av trycket.

Kram Sanna

Julia

Kul! Antar att du kommer köpa 4an, hoppas på lite recensioner då. Är själv lite nyfiken på det, men har inte hört så mycket om det, vad som är nytt osv :)

e

ååh det ska bli så himla kul att prova thesims4 ! Vet att det var en himla förändring mellan the sims 2 och 3 så jag har höga förväntningar :D

ExklusivaMoi

HAHHAHAA... härliga tider strålande tider och jääävla (ursäkte språket!!) vad det spelet har utvecklad! Har alla expansion på den alldra första versionen, sååå sikken sjutsingen FULA avatar de var då ;)... de senaste versionerna har jag bara husdjuren och studentlivet. Säg mig vad är skillnaden med den 3:e å den nya som kommer?? Har försökt se något bra skillnad men har inte riktigt lyckas lösa nöten! The sims är kul men jag är inte den nörd som jag va då, nu är jag mycket mer blizzard-nörd *flinar*...
Have a nice!