TÄVLING: Vinn en fotokurs tillsammans med mig.


Tävla om en fotokurs tillsammans med mig, i samarbete med Tamron (dom släpper nämligen ett nytt objektiv nu). Jag söker 4 deltagare och fokus på kursen är hur man kan fota variabelt med ett och samma objektiv. Ni kommer dessutom att få provfotografera med min (Tamrons) nya megazoom:are 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD - ett grymt spännande och multifunktionellt objektiv. Kursen hålles till i Karlstad (mest troligt att hållas 31/8 eller 7/9 kl. 16:00) . Och jag kan säga såhär.. En av deltagarna kommer belönas med någon mega-zoomigt, jajamensan! Ett helt eget Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD  : )

För att delta:
- Lämna en kommentar nedan.
Glöm inte: Mailadress, bloggadress samt vilken kamera du fotograferar med.

-Berätta varför just du vill vinna en kurs med mig.

Den allra första bilden jag tog med detta objektiv blev i ett mörkt rum i regnovädret. Jag älskar vidvinkeln och blev faktiskt förvånad över hur bra det blev, trots högt bländartal och urkasst ljus.
74
Michaela

Jag vill vinna en fotokurs då jag har haft en systemkamera i ca 3 år (Sony a390) men helt missat knappen där man ändrar inställningar så jag har hela tiden kört på auto. För ett par veckor sedan hittade jag denna knapp och har sedan dess testat mig fram, men skulle så gärna vilja lära mig hela kamerans potential, även fast det inte är en "värsting"kamera. Jag driver en skönhetsblogg där det är viktigt att fota snygga produktbilder, men jag vill helst använda (om jag vinner) mina nya kunskaper till att ta fina foton på min dotter som föddes i April -14. Aldrig någonsin har det varit så viktigt att fota det vardagliga livet! Jag bor i Karlstad så det är inga problem att ta sig dit.
Mvh Michaela N

Anonym

Hej.
Jag skulle vilja vinna en fotokurs med dig för jag tycker du är så duktig på att fånga ögonblick och får till allt från perfekt ljus till skärpa samt att jag vill lära mig fota "på riktigt" med min kamera.
Jag använder en Nikon D3100.

Charlotte

Jag skulle vilja vinna en fotokurs med dig för att jag tror du skulle bidra med fler erfarenheter. Jag gillar det jag sett i dina bilder. Otroligt duktig. Om inte annat så tror jag det skulle bli riktigt roligt då du verkar vara en sån härlig och glad person. Jag fotograferar med Nikon D7000 :)

Med vänlig hälsning, Charlotte.

Becca

Jag skulle vilja vinna en plats på din fotokurs för att äntligen ha möjlighet att ta mitt fotande lite längre. Jag har flera gånger laddat ner fotokurser online, bland annat Emelie ohlssons nybörjarkurs. Vilket har hjälp en del till förståelse kring inställningar. Men utan feedback är steget till att bli bättre lite svårare. Därför skulle jag gärna gå en fysisk fotokurs.
Jag fotar med en Canon 1000d, nybörjar kamera med objektivet Canon EF 50mm f/1.8 II.

Elin

Nu på senare tid har jag tappat inspirationen för fotograferandet, antagligen för att det varit mycket med skolan och allt annat runt om. Men nu till hösten flyttar jag till karlstad och livsinspirationen bara flödar och det vore ett mycket roligt tillfälle att få möjlighet att gå på en fotokurs med en så duktig fotograf som du! Jag har en canon eos 550d med standard objektiv och ett 50mm. Att lära mig fota mer variabelt med mitt 50mm vill jag gärna få mer erfarenheter kring, då jag känner mig lite låst i det där att inte kunna zooma. Dessutom står ett zoom objektiv högt på fotograf-önskelistan, och att få prova att fota med ett gör kanske valet enklare när det väl är dags att välja ut ett objektiv ur det stora havet med en massa olika varianter.
Många flugor i en smäll skulle fotokursen innebära med andra ord :)
Jag har ingen blogg, men hoppas det går lika bra ändå att delta!



Någon blogg har jag inte, men jag hoppas hoppas att man ändå kan vara med och delta!

Anonym

Å va jag skulle vilja vinna detta! Min största hobby är just att fota & jag har en canon 60d som partner! Vore kul att få tips av ett proffs. :)
Kram Helena
(Har visserligen vunnit en gång tidigare hos dig, men då kom ju aldrig vinsten fram så bättre lycka denna gång :)) )

Svar: Det är tyvärr svårt att vinna som anonym : ) hihi
Linda Blom

Anonym

Hej Linda , jag är en tretton årig tjej som håller till i Karlstad . Jag älskar att fota och har en Canon 650d systemkamera. Jag vet inte om jag är för liten för den här kursen men jag vill så gärna vara med så jag testar ändå;) jag älskar dina bilder och din lilla söta Selma ! Jag får mycket inspiration av dig. Jag fotar helt okej absolut inget proffs men häller inger riktig nybörjare ! Jag har tyvärr ingen blogg men en mail och en instagram där jag heter :Majs11000 ! Det skulle betyda jätte mycket för mig och du skulle vilja följa mig där! Jag ska alldeles snart börja högstadiet på rudskolan , det skulle vara en super härlig start att få en foto kurs av den bästa ! Jag har skilda föräldrar sedan 12 år tillbaka vilket såklart är lite kämpigt ibland men en fördel är alla halv och extra syskon som man får som man kan fota;) jag älskar att fota människor men tycker också att det är svårt! Jag vill utbilda mig till barnläkare men vill ha fotograferingen som en super stor hobby och något som jag värkligen vill utvecklas i! Förövrigt så älskar jag musik och dansar så fort jag får chansen;)
Det skulle vara super kul och häftigt att få träffa dig och lära mig av dig. Hoppas du ser det här och att allt är bra med dig, hälsa Selma att hon är sötast i världen kram Maja !

Lovisa Morén

Det skulle vara så roligt om jag skulle vara en av dem fyra som vann en fotokurs tillsammans med dig! Jag har en nikon D3100 men har aldrig lärt mig hur man ställer in rätt ljut på rätt ögonblick. Jag har en lillebror på 12år som tävlar i slopestyle och hade vart jätte roligt om jag hade kunnat vara med och ta kort på alla olika tävlingar!
/ Lovisa

Anonym

Hej Linda! Jag har en systemkamera hemma där autoknappen använda flitigt men det vore så roligt att få ut kamerans fulla potential! Älskar att fota men behöver verkligen gå en kurs för att lära mig mer. Jag har en blogg om vardagslivet men uppdateringen är inte på topp men om jag skulle lära mig att ta bättre bilder skulle den nog öka! :) bor i Örebro och jag tar gärna bilen för att få lära mig av en sån gullig tjej som du!

Anonym

Jag skulle vilja vinna en foto kurs då jag haft min kamera sedan vintern 2011, men vet inte riktigt hur jag ska ta kort för att dom ska bli så där bra. Att få en foto kurs med dig vore kul, inspirerande och lärorikt. Att lära sig mer om sin kamera (har en Canon eos 1100d) vore kul och kunna använda den på en bättre sätt än vad som sker idag. Hoppas verkligen att jag vinner och får vara med på denna kurs. Vill så gärna kunna ta fina och unika bilder på mina barn.

Mikaela

hej Linda!

Jag är en tjej från Stockholm som älskar att fotografera men känner att jag skulle kunna bli bättre på min kameras alla funktioner. I våras bytte jag upp mig till en Nikon d7100 som jag är mer än nöjd med.

Det skulle vara jättekul att få komma och gå en fotokurs med dig så jag hoppas att jag vinner :)

Vänlig hälsning, Mikaela

Anonym

Jag skulle jättejättegärna vilja vinna en kurs med dej!
Jag fick en kamera när jag och min man väntade vårt första barn och en fotokurs...sen blev graviditeten "som den blev" och jag kunde aldrig ta mig till Örebro... Nu 3år senare har jag fortfarande inte kommit iväg på ngn fotokurs! Jag älskar att fota mina barn men får aldrig till den där perfekta bilden (trots att objekten är supersöta :-)) dessutom vore det kul att kunna ta lite snyggare matbilder till min lilla blogg! Hoppas ha turen på min sida!
Kramar!
(nikon D3000)

Anna

Detta bara måste jag anmäla mig till! :) jag fotar med en nikon d7000 och skulle vilja vinna då jag älskar att fota och vill utvecklas mer + att jag tycker du otroligt duktig :)

maja

Min anledning till att få komma å lära mig av dig är av samma anledning som jag skaffade systemkamera för ett och ett halvt år sen, nämligen att jag fick min dotter. Under den tiden som hon funnits i våra liv har det blivit MÅNGA bilder tagna, men skulle vilja ta bilder som blir lika vackra som hon förtjänar.Denna tiden kommer aldrig igen. Alla ansiktsuttryck när hon utforskar världen å gör nya upptäckter. Jag vill kunna fånga varje ögonblick

maja

Oj där flög kommentaren iväg innan jag hann skriva att jag fotar med en Canon EOS 1100D. Vill även tacka för jättefin blogg!

Therese

Tjenixen!

Jag fotar med min kära Nikon D3100 men stackarn har blivit alltför dammig då jag jobbat ganska så konstant sedan april. Jag skulle vilja vara en av de lyckliga vinnarna som får spendera en dag med dig och lära mig att fotografera på ett nytt och mer spännande sätt. Jag tycker att det är jätte skoj att leka med vinklar och ta porträttbilder men som sagt så har tiden varit för kort men det blir det ändring på nu när man blir arbetslös.. ;)

Ha en fin helg med dina och blogga på som du gör, själv slutade jag blogga när skolan var som mest hektisk men funderar på att börja igen!

Kram

Heidi Käpynen

Hej!

Att vinna en fotokurs med dig vore kul,
så att jag bilder kan ta utan större strul
Härliga stunder med min lille son är många,
därför jag vackra bilder skulle vilja fånga!

P.s. Jag har en Canon EOS450D

Mvh
Heidi

Joanna

Hallå Linda!

Skulle gärna vilja vinna då jag precis gått från halvmanuellt till manuellt helt och hållet (börjar nog förstå, mer&mer iaf).. haft kamera sen 07 men hela tiden känt att detta är inte min grej. Men nu vill jag skapa en portfolie och erbjuda mina "fototjänster". . Efter att ha följt din blogg i flera år och blivit helt WOW av både dig som person och dina bilder så skulle det vara en ära att få ta del av dina kunskaper inom fotograferandet. . Hur du tänker, dina tips o trixa för att få vackra ljusa bilder med en historia bakom!

Håller nu tummarna :)

Anonym

Åh, senast igår försökte jag mig på att läsa på internet för att få tips om huruvida jag ska kunna fota manuellt med min kamera. Detta efter att jag som vanligt läst din blogg och tänkt att du måste vara så glad över alla dina fantastiska bilder på Selma bla. Jag är värdelös och får aldrig till det som jag vill. Nu känns det extra tråkigt att faktiskt ha en bra kamera utan att kunna använda den när vi fått vår älskade dotter.
Såklart vill jag kunna föreviga fina bilder på henne men då jag är så okunnig blir det oftast att systemkameran lämnas hemma.
Vore fantastiskt att få chansen att lära sig när man nu har världens bästa motiv <3

Malin

Jag glömde signera kommentaren men det var jag iaf :-)

Angelika

Hej :)
jag är studiofotograf som har försökt att börja fotografera lite utanför studion, men tycker inte att jag får till mina bilder riktigt utanför studion och jag läser och läser och fotar och fotar och förstår inte riktigt varför jag inte får till det där lilla extra utanför studio. Du tar ju super grymma bilder och jag vet att du ge mig lite tips och trix. Jag fotograferar med min kära Nikon d800.
Är även gravid och har inte mått så super bra under min graviditet så skulle även behöva få lite annat att tänka på tills tösen tittar ut.
Mvh// Angelika :D

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer och Wilma

Auto knappen är min bästa vän, gång på gång försöker jag leka mig fram bland kamerans alla knappar men lyckas aldrig få till det. Jag har bara ett objektiv så att lära sig bli mer variabel skulle vara helt fantastiskt. Djungeln bland alla objektiv har jag lixom inte riktigt vågat mig in i. När vi va på kolmården för nån vecka sedan insåg jag att ett nytt objektiv med bättre zoom är ett måste så kanske man fastnar för en tamron megazoom efter att fått provfota. Men absolut största anledningen till att jag skulle bli så himlans glad över en sån här kurs är såklart för min och barnens skull. Jag älskar att föreviga alla dagar med mängder av bilder på mina två små och det gör jag tillsammans med min nybörjarkamera Canon eos 1000D.

Linda Cathrine

Åh det vore fantastiskt roligt att få gå en kurs med dig och få tips.Tycker du är en otroligt duktig fotograf och tar otroligt fina bilder med härlig känsla i och det skulle vara superroligt att få tips på hur du gör för att lyckas. Jag har en Canon 70D sedan ett år tillbaks ungefär och är otroligt nöjd med den men skulle gärna vilja lära mig att ta mitt fotande till nästa nivå och det är något som jag verkligen tror att du kan lära ut!

Ylva mamma till tre

Hej!
Jag har fotat från och till sedan gymnasiet. I stället för att åka till Hultsfred köpte jag min första systemkamera. När dottern föddes 2008 så köpte jag en canon450 d som jag fortfarande har kvar. Jag har massa bilder på hennes första månader men tyvärr så har hennes två bröder inte blivit lika fotograferade som hon var när hon var bebis. Jag vill gärna ta kort på dem alla tre men de märker mig och springer tyvärr därifrån då eller gör massa grimaser. Jag hoppas jag får gå fotokursen för att få inspiration (som du ger i massor ) och få tips om efterbehandling då jag aldrig gjort en fotobok och din gravidfotobok om Selma, vad säger man? Wow vilken grej att ge din dotter, vilken fin gåva med så mycket kärlek och tid som skapat den. Jag hade tänkt jag skulle göra något liknande till mina barn men åren går och jag kommer bara efter mer och mer. Jag hoppas därför få energi och inspiration av dig samt även diskutera om när det är dags att byta kamera.

Zanna- mamma till Levis 2 år

Hej :)

Jag skulle så gärna vilja lära mig att fotografera! Jag har, tyvärr, fotat min sons uppväxt med mobilkamera, och det känns bara SÅ tråkigt. Jag vill dels köpa en systemkamera, men jag har lite ångest för Hur man gör.
Sen skulle det vara roligt att få lära sig av dig, har läst din blogg i snart fyra år. Och det vore så kul att få träffa dig :) Också kul att få komma iväg och göra någonting, inte ofta man kan det när man har ett litet barn.
Kram från Zanna

Julia

Åh! Jag skulle mer än gärna få vara med på den här fotokursen! Jag hittade din blogg några månader innan Selma föddes och blev fast. Det blev många besök i dina olika fotokategorier och speciell i "mina fototillbehör". Jag gick in där, "läste på" eller vad man ska kalla det och lärde mig mycket! :) Mitt fotointresse är stort och jag har hunnit göra några olika fotojobb, men man kan alltid lära sig mer! Plus att jag är sjukt nyfiken på den där superzoomen! Idag fotar i stort sett enbart med ett fast objektiv, så jag har nog en del att lära mig om zoom :)
Slutligen då så fotar jag med en Canon EOS 650D :)
// Julia

Sofia

Jag fotar med en canon 60D och skulle såå gärna vilja ha en fotokurs med dig! Har följt din blogg ifrån början (du har bland annat gjort en superfin design till mig för många år sen)och jag är så beundrad över vilka fina kort du ALLTID tar! Skulle vilja lära mig dina "knep" =) Tack för en superfin blogg! Ni verkar så goa hela familjen!=) Kram Sofia

Marika

Fotar med nikon D7000. Har en dotter på 1år som jag gärna vill ha lika vackra bilder på som du tar. Har tyvärr inte kommit till skott med att lära mig kameran, utan det blir mest "auto" tyvärr (skäms på mig). Skulle av den anledningen mer än gärna lära mig mer av fotografering tillsammans med dig:-)

Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

Jag fotar med canon eos 500D
Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att du är en grym fotograf och jag tror jag skulle lära mig mycket. Sen är jag arbetslös just nu och går bara hemma så skulle va kul att få komma ut och göra nått kul:)

Charlotte

Jag skulle jättejättegärna vilja vinna en kurs med dej!
Jag fick en kamera när jag och min man väntade vårt första barn och en fotokurs...sen blev graviditeten "som den blev" och jag kunde aldrig ta mig till Örebro... Nu 3år senare har jag fortfarande inte kommit iväg på ngn fotokurs! Jag älskar att fota mina barn men får aldrig till den där perfekta bilden (trots att objekten är supersöta :-)) dessutom vore det kul att kunna ta lite snyggare matbilder till min lilla blogg! Hoppas ha turen på min sida!
Kramar!
(nikon D3000)

Min första kommentar blev anonym....?

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Tror jag skrev fel vilken kamera jag har, tror den heter 1100d förrästen 🙊 så bra vän är jag med kameran så jag inte ens vet vad jag har 😂

Lova

Vill absolut lära mig ta bättre kort, och vem vore väl bättre än du att lära ut detta? Tips och ideer om ett nytt objektiv till Nikon D3100 vore inte heller fel eftersom detta står högst upp på önskelistan till födelesdagen i september :)

Mårten

Jättefina bilder du tar :)

Jonna

Hej! Jag skulle mer än gärna vilja gå på en fotokurs med dig. För det första blir jag alltid imponerad av dina bilder och i framtiden vill jag kunna ta lika fina bilder som du. Dessutom har jag nyss köpt en ny kamera, bytt ut min sony A300 mot en Sony A58. Jag har, sen jag köpte min första kamera, velat lära mig fota ordentligt, och bli duktig på det. Men kruxet har varit pengarna, jag har inte haft råd med att gå kurser, och jag har svårt för att lära mig saker genom skrift. Jag har fått lära mig själv. Så nu skulle jag väldigt gärna få chansen att gå en fotokurs med dig och kunna få tips! Ha en bra dag, kram! :)

Sanna

jag skulle väldigt gärna vilja gå kursen och testa objektivet då jag vill utvecklas inom foto och att gå en kurs hos dig vore superkul innan jag ska ta kurs med min kära vän Linda - Pauline som vi båda vet är grym ! Men jag vill gärna lära mig mer innan jag kör med henne och jag är i köpartankar om ett nytt objektiv så det vore grymt att få testa och se om jag kanske ska köpa denna typ av objektiv =)

Jag fotar med Canon 5d mark ll

Sanna Andersson

vet inte om min mail kom med men den är moonzanna@hotmail.com

Anonym

Hej Linda!
Vi har en liten kille på 1 år som det finns säkert tusen bilder på, men få som jag är så där riktigt nöjd med. Har läst din blogg sen du var gravid och har sedan Selma föddes har jag fascinerats av hur många fina bilder du tagit på henne. Det har inspirerat mig att vilja ta fina bilder på vår son. Har en Canon 1000D och har börjat använda andra inställningar än P och auto men tycker det är svårt. När jag vill prova olika inställningar hinner alltid motivet tröttna eller sluta med det jag ville fota så behöver ha tips på hur jag ska lyckas fånga ögonblicken. Hoppas hoppas på att få vara med på fotokursen!
Ha det gott!

Amanda

Det är fantastiskt roligt att fotografera och hur kul vore det inte att få chansen att göra det tillsammans med en sådan kunnig och inspirerande tjej som dig! :)
(Canon eos 500d)

Sofie

Skulle vara riktigt kul att träffa en till mamma som älskar att fotografera! Du tar så fina bilder och vid rätt tillfälle och jag skulle behöva lite hjälp att utvecklas då jag stått still med utveckligen med kameran rätt så länge..Just nu har jag en canon 600D med 50mm 1.4!

Ann-Sofie

Shit vilken tävling!! Skulle verkligen vilja vinna. Har en Nikon d90 som jag försöker lära mig men det funkar inte att läsa sig till alla funktioner. Jag behöver lära genom att göra och jag är säker på att du skulle fixa det galant!

Linnea

Hej! Jag skulle vilja vara med att träna på olika vinklar autofokus och givetvis ta lika fina bilder som du har gjort, jag vill lära mig tekniken att använda kameran och vilken position man står i och vad man kan tänka på och andra relevanta tips. Jag älskar att ta bilder på mina två barn men bilderna blir inte så bra som jag har tänkt och jag vill veta vad jag gör för fel. Jag läser din blogg för jag tycker att dina bilder berättar allt hur din livsstil ser ut, och jag vill träna på att utveckla mig och bloggen också på att bilderna presentera mig. Jag har tyvärr en Sony a390 ...skulle ha köpt en canon förstår jag./Linnea

Malin Asklund

Åh, senast igår försökte jag mig på att läsa på internet för att få tips om huruvida jag ska kunna fota manuellt med min kamera en Nikon D3000. Detta efter att jag som vanligt läst din blogg och tänkt att du måste vara så glad över alla dina fantastiska bilder på Selma bla. Jag är värdelös och får aldrig till det som jag vill. Nu känns det extra tråkigt att faktiskt ha en bra kamera utan att kunna använda den när vi fått vår älskade dotter.
Såklart vill jag kunna föreviga fina bilder på henne men då jag är så okunnig blir det oftast att systemkameran lämnas hemma.
Vore fantastiskt att få chansen att lära sig när man nu har världens bästa motiv <3

Annica

Jag vill gärna vinna en fotokurs hos dig för jag har funderingar att skaffa mig en systemkamera och kunna fotografera allt möjligt med min dotter och blivande barnet i magen. Men vill då testa först innan jag skaffar och så kanske det inte blir jobbigt när man skaffar en och står där och gör massa fel.
Jag har inga problem att ta mig till Karlstad då min mamma bor där. :)

Jimmys fru

Hej! Jag har en Canon 450 d som jag tar bilder med. När jag tittar tillbaka så finns det många kort på barnen och min man och bara något enstaka på mig och barnen. Jag har försökt få honom att ta mer kort och de gånger han ska ta kort på mig och barnen då tar han kort på mig, barnen, hela soffan, tavlan bakom och lampan. När jag sen föreslår att han ska försöka gå närmare eller zooma så tar han ett nytt kort och då är det på mig, barnen , halva soffan, halva tavlan och halva lampan:). Så det vote bättre om han kunde gå en kurs. Skriver hans email adress.

Julia

Jag skulle gärna vara med på en fotokurs! Jag fotar en hel del själv men det finns ju fortfarande massor kvar att lära. Vi tar ungefär samma typ av bilder du och jag, fina vardagliga bilder, mest på barn och djur. Skulle vara intressant att lära sig lite nytt och att få någon annans syn på saker och ting. Man har ju sitt eget personliga sätt att fota och eftersom jag är helt självlärd (som du också är?) så kanske det finns saker, små eller stora, som man missat och som kanske spelar stor roll i fotandet i stort. Därför skulle fotokursen vara givande för mig. Bor en timme ifrån Karlstad så kan ta mig dit. Jag fotar med min Canon 70D. :)

Lina

Jag skulle jätte gärna vilja vara med i denna kursen. Jag fotar med NikonD3200 och använder mig utav Tamrons 70-300mm objektiv. Skulle vara super kul att vinna för att jag då kan lära mig ännu mer om foto. Dessutom när det är ett Tamron objektiv precis som mitt egna. Jag har fotat väldigt länge men skulle gärna vilja ta ytterligare steg framåt och bli ännu bättre. Jag fotar främst hästar men fotar gärna annat. Att få vara med i denna kursen skulle vara super roligt för mig. Jag skulle bli jätte glad. Att lära mig mer om foto skulle vara perfekt för mig. Hoppas verkligen jag vinner och lycka till till er andra som är med!

Att ta mig till Karlstad skulle dessutom inte vara några som helst problem. Jag bor 2 mil därifrån och är där väldigt ofta!

Tack! :)

Anna [foto]

Jag fotar med en Nikon D7000 sedan ett år tillbaka och använder mig oftast av ett fast 50mm objektiv då jag inte har någon vidare bra zoom. Allt jag kan om fotografering har jag lärt mig själv och läst mig till, därför vore det jätteroligt att äntligen få gå en kurs och låta någon annan ge kritik och tips. Min ambition är trots allt att hela tiden kunna utvecklas och bli en bättre fotograf.

Jag bor dessutom i Karlstad, så det här skulle även vara en möjlighet att knyta lite nya fotokontakter :)

Mira

Jag skulle jätte gärna vilja en fotokurs då jag har en stor passion för fotografering och vill utvecklas så att jag kan jobba som fotograf i framtiden för att det är min dröm. Jag vill lära mig tips på hur man får bättre bilder med olika objektiv och mer om hur min kamera fungerar. Jag älskar dina bilder och blir så inspirerad av dig och att vinna en fotokurs hos dig skulle vara en helt otrolig upplevelse och jag skulle säkert lära mig massor som jag kan ta med mig senare i livet. :)Jag fotar med Nikon d3200.

Anonym

Jag skulle vilja vinna en fotokurs av dig eftersom jag tycker du tar otroligt fina bilder. Du fångar ögonblick och får färgerna helt fantastiska i dina bilder. Jag har sedan ca ett åt tillbaka en Canon EOS 1100D som jag försöker fota en hel del med speciellt mina båda hundar. Men jag har inte vågat att ta steget och släppa den automatiska funktionen och skulle jätte gärna vilja lära mig mer om fotografering och hur man får till bilderna och detta speciellt av en person som är så duktigt som du är.

Anonym

Hej!
41 årig trebarnsmamma som skriver här!
Min äldsta dotter som är 16 år tycker om att ta kort med sin kamera, Canon 600D. Tänkte överraska henne med att träffa dig o få inspiration!!! Det skulle va en dröm för mig att ge denna chans till henne!

Fina bilder du lägger ut här på bloggen!!!
Ha en fin helg med dina nära o kära!

Ina

Hej Linda!
Jag flyttar till Karlstad på torsdag, lämnar Skåne i backspegeln och ska nu börja studera på universitetet. Varför jag vill vara med i din fotokurs är helt enkelt för att träffa nya vänner, nya bekantskaper som jag aldrig skulle träffa annars. Och att sedan få utveckla min största hobby fotografering är bara plus i kanten!

Idag fotograferar jag med min Nikon 500i och mestadels ett fast 50mm objektiv.

Må gott :-)

Sofie

Hej,
Jag skulle jättegärna vilja lära mig från grunden, så att jag kan ta bättre bilder med min kamera som jag precis köpte så jag kan få bättre bilder på min blogg. Skulle verkligen betyda supermycket :)

sofienordberg.se

marie mellqvist

För några år sedan så insåg jag att jag blev mer och mer intresserad av fotografering, så jag köpte mig en Canon eos 1100. Intresset blev mer och mer stort och folk började säga att jag tar fina bilder. För ett tag sen fick jag ett uppdrag att ta kort på mitt systers bröllop, och idag var det dags. (16/7). Tänkte shit.. hur ska jag klara de här. Men jag klara det! Och varje gång jag får till någon bra bild så tänker jag alltid " varför utvecklar jag inte fotograferingen som jag egentligen vill?" Jag tror eller vet! Att jag behöver en riktig spark i baken för att komma igång med det jag egentligen vill! Därför är de här en riktigt god chans för mig att va med den här tävlingen. Och det skulle va så kul att gå på en kurs tillsammans med dig som också tillsammans med andra som har ett stort intresse för fotografering! Nu får vi bara hoppas:)
Har en Canon D 1100

Anonym

Jag skulle jättegärna vilja vinna en fotokurs med dig! Dels för att lära mig använda vår canon (modell okänd för mig) och dels för att komma ut och träffa folk! Stängt in mig totalt efter allt som hänt i samband med att hitta min syster avliden! Mår dåligt hela tiden och foto är något jag brukade gilla, och jag önskar intresset kan komma tillbaka då jag vill för eviga alla stunder med hennes underbara son - min systerson <3

Minna

Jag skulle jättegärna vilja vinna en fotokurs med dig! Dels för att lära mig använda vår canon (modell okänd för mig) och dels för att komma ut och träffa folk! Stängt in mig totalt efter allt som hänt i samband med att hitta min syster avliden! Mår dåligt hela tiden och foto är något jag brukade gilla, och jag önskar intresset kan komma tillbaka då jag vill för eviga alla stunder med hennes underbara son - min systerson <3

Anonym

Jag skulle jättegärna vilja vinna en fotokurs med dig! Dels för att lära mig använda vår canon (modell okänd för mig) och dels för att komma ut och träffa folk! Stängt in mig totalt efter allt som hänt i samband med att hitta min syster avliden! Mår dåligt hela tiden och foto är något jag brukade gilla, och jag önskar intresset kan komma tillbaka då jag vill för eviga alla stunder med hennes underbara son - min systerson <3

Rebecca

Jag blir alltid så himla inspirerad av dina bilder vilket gör att jag då själv använder min Nikon D90 mer. Däremot tar jag långt ifrån så fina bilder som dig så det hade verkligen varit en dröm som gått i uppfyllelse att tillsammans med dig lära mig få ut mer av min kamera. Håller tummarna att jag vinner en plats i din fotokurs!

Maria Östling

Jag fotar med en Nikon D5000 och skulle verkligen behöva lära mig mer för att bli en bättre fotograf. En kurs med dig skulle vara väldigt inspirerande eftersom du tar så fina bilder! Ljuset i dina bilder är magiskt!

Anonym

Jag fotar med en Nikon D5100 och är inte speciellt bra alls på att ta bilder men vill bli speciellt nu när vi fått vår efterlängtade dotter! <3
Jag älskar att fota men har svårt att få till dom där fina bilderna jag klickar mest bara av utan att tänka.

Har följt din blogg i flera år och hörde även av mig angående gravidfototgrafering för du tar så fina bilder så just därför skulle jag vilja en foto kurs med dig.

Madeleine

Jag fotar med en Nikon D5100 och är inte speciellt bra alls på att ta bilder men vill bli speciellt nu när vi fått vår efterlängtade dotter! <3
Jag älskar att fota men har svårt att få till dom där fina bilderna jag klickar mest bara av utan att tänka.

Har följt din blogg i flera år och hörde även av mig angående gravidfototgrafering för du tar så fina bilder så just därför skulle jag vilja en foto kurs med dig.

Anna

Hej!
Vilken tävling!
Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna en fotokurs hos dig! Jag blir eld och lågor och vet inte riktigt var jag ska börja. Fotar med en Nikon d5100, har ett standardobjektiv och ett tamron 18-200mm utan autofokus som jag köpte samtidigt som kameran för tre år sedan. Åååh, vad jag ångrar och grämer mig över det köpet! Vi kommer verkligen inte överens! Nu har jag ett nytt favoritobjektiv - ett fast 35mm.

Jag skulle såå gärna vilja utveckla mina kunskaper och färdigheter inom fotografering och kamerans funktioner. Ett 16-300mm-objektiv känns som det mest kompletta objektivet för både hobbyfotografer och riktiga proffs. Jag önskar verkligen att jag har turen med mig och vinner!

Anonym

Hejsan
WOW vilket tillfälle. Jag skulle jättegärna vilja vinna kursen.
Jag har en stackars Canon EOS 600D som bara får "leka" i Autoläget, för att jag inte vågar ändra.
Med ett nytt fantastisk objektiv så öppnar sig en helt ny värld efter en bra fotokurs :D

Frida

Hejsan
WOW vilket tillfälle. Jag skulle jättegärna vilja vinna kursen.
Jag har en stackars Canon EOS 600D som bara får "leka" i Autoläget, för att jag inte vågar ändra.
Med ett nytt fantastisk objektiv så öppnar sig en helt ny värld efter en bra fotokurs :D

Anonym

Har just blivit mamma till en underbar liten flicka. Jag tycker det är roligt att fota men skulle vilja ha tips för att bli ännu duktigare så att jag kan föreviga de viktiga ögonblicken framöver. Jag fotar med en nikon D7000.

Håller tummarna :)
Mvh,
Johanna

Matilda

Jag skulle så himla gärna vilja vinna en fotokurs med dig då du är otroligt duktig på att fånga ögonblick och tar enormt vackra bilder :) Du verkar dessutom vara en underbar person :)
Fotar med den Canon eos 450D.

Jennie Stedenfeldt

Hej Linda!
Shit, vilken rolig grej😊Jag fotar med min Nikon D90 och skulle tycka det var fantastiskt kul att träffa ett gäng tjejer som liksom jag gillar att fota. Tycker det är roligast med porträtt fotografering och det är så himla lätt att fastna i samma spår, samma vinkel, samma inställningar och med samma fasta 50mm objektiv. Jag behöver ny inspiration, nya idéer och en nytändning😊Och mer kunskap kring att få till de där fina "landskapsbilderna", korten man tar på håll samt de där tråkiga "auto-korten" jag tar i vardagen, då barnen inte sitter snällt å tittar in i kameran (som de typ aldrig gör längre🙈)utan Springer runt å härjar för fullt och som blir suddiga utan den där finurliga auto-knappen😁Att dessutom få testa att fota med vidvinkel vore verkligen som grädde på moset.😜
(har dock ingen blogg)
Mvh Jennie

Charlotte Therese Björnström

Hej! Vilken rolig tävling! Tycker det skulle vara kul att träffa dig och de övriga som får gå kursen, och få lite tips (gillar t.ex. hur du fotar porträtt, undrar hur du får till ljuset så fint i vissa bilder)! Fotar också ganska mycket, men det är ju en ganska ensam sysselsättning, och man fastnar lätt i de tekniker man redan kan. Vill utmanas, utvecklas, lära mig mer, träffa andra som gillar att fota! Vill även komma igång igen med mitt fotobloggande mer regelbundet. Postar mest bilder på Facebook och Google+ som det är nu. Väldigt nyfiken på det där Tamronobjektivet också! Jag budade nyligen på ett Canon 70-300 mm, vann budgivningen, men det blev tyvärr ändå en annan som fick köpa det, så kände mig lite lurad och besviken där, minst sagt, var redan ute och fotade djur, natur och porträtt med det objektivet i tankarna (drömmarna). Det blev superfina fantasibilder som aldrig fick bli verklighet... Men här kanske jag har en chans till en fin Tamronzoom istället... :-) Fotar med en Canon 550d. Bor i Uppsala, men det går väl tåg eller nåt... Håller tummarna! :-D

Anonym

Hej Linda!
Jag är 23 år och bor i Karlstad.
Anledningen till att jag skulle vilja vinna denna kurs med dig är för att jag och min sambo är tidigt gravida med vårt första barn.
Såpass tidigt att det fortfarande är osagt till nära och kära (därav namnet i kommentaren).
Jag vill gärna lära mig fota med vår systemkamera så att vi i framtiden kan ta bilder på mage, och det som förhoppningsvis kommer att bli vårt första barn!

Anna Brunk

Hej Linda!

Jag har fotat till och från under hela mitt liv. Mitt stora problem är inte det konstnärliga, utan det tekniska. Att få gå en fotokurs tillsammans med dig skulle vara en fantastisk möjlighet!

Johanna B Westergren

Har haft ett fotointresse nu i många år och gått på några nybörjare kurser men så sista tiden har det blivit alldeles för lite fotograferande och att vinna en kurs med dig tror jag verkligen skulle ge mig en nytändning! Så nu håller jag tummarna att jag vinner (var ju så nära sist på din julkalender då det tyvärr visade sig att en annan Johanna W vunnit)
Jag fotar med en Nikon D90

Jillis fotografier

Åh, detta objektivet är en dröm! Har velat ha ett motsvarande så länge nu. Jag vill ta mitt fotande längre. Bli bättre. Inte enbart för glädje för mig själv utan också för andra. Mitt fotograferande tog vid mer förra året. När all planering av mitt bröllop höll på tittade jag runt efter olika fotografer. Och jag kände många gånger att detta skulle vara sååå roligt att få ta del av, även när mitt var över. Likadant med dop och andra stora händelser. Jag såg möjligheter, förändringar och hur jag skulle göra i alla bilder jag såg. Många "så vill jag bli" också.

Tyvärr råkade vi ut för något ingen vill råka ut för. Vår fotograf med sk "30 års erfarenhet" levererade inte alls. Först bokstavligt talat. Då vi gifte oss i början av sommaren så var det förståeligt att det skulle ta lite tid, sådär i semester tider. Men han slutade svara efter det, gick inte att nå. Tog själv ingen kontakt med oss. Över 6 MÅNADER senare så fick vi den. 700 bilder osorterade och oredigerade. Man såg alla fel, om man pratade eller gäspade eller vad som. Så oattraktiv jag kände mig! På porträtten på mig och min nyblivna man - ingen direktion alls om hur vi skulle stå, nycklar och snusdosa samt mobil i fickorna, corsagen var visst avbruten etc och varenda ådra i lövverken syntes bakom.

Jag är helt ärligt med att säga att jag grät mig igenom över hälften. Jag har vägrat att titta på dem efter det. Inte ens kyssbilden var bra, då han fotat MITT bakhuvud och tillråga på det - var det suddigt!

Så jag vet allt man Inte ska göra, och jag får på sätt och vis uppleva min dag lite när jag är med andras. Också att kunna ge andra bättre bilder än det jag fick!

Jag vill lära mig mer, så en kurs vore en underbar möjlighet. Extra roligt att se fram emot nu i höstrusket! Jag har ju följt dig sedan du bodde i Storfors och sett din utveckling med dina bilder, som jag skrivit förr, så det vore jätte roligt att vara med.

Jag fotar med Sony (Alpha serien)

Så nu håller jag tummar och tår!

René Wähner

Jag är en amatör när det kommer till fotografering. Min systemkamera är en Canon 60D, och vill gärna lära mig hur jag ska göra för att bli en bättre fotograf.
Jag har en liten son här hemma som jag gärna vill ta fina foton på - kruxet är att han rör sig hela tiden, så det är svårt för mig att fota honom :)

Sofia Carlsson

Hej!
Jag fotade väldigt mycket för några år sen, men när jag började gymnasiet dog det ut då jag helt enkelt inte hann med. Men nu har jag tagit studenten och även köpt en ny systemkamera (Canon eos 70d) så jag är otroligt peppad på att återuppta fotandet!
Så jag tror att en kurs med dig skulle vara väldigt inspirerande och lärorikt för mig! Lite som en kick off ;)
//Sofia

Carolina

Efter ett tungt år känner jag att jag behöver göra någonting enbart för min skull, att bara få gå in helt och hållet i en hobby. Jag älskar färg och form och har alltid önskat mig kunna fotografera fina, inspirerande bilder. Till julen -09 fick jag en Sony Alfa 350 av min sambo och nu känner jag att det verkligen är dags för mig att börja kunna använda några fler funktioner än de få jag kan. Dessutom skulle jag vilja kunna dokumentera min fantastiska 2,5-åriga dotters utveckling, för hjälp vad man glömmer :) att få bli en av fyra deltagare skulle vara väldigt kul!