F r e d a g

Hej vänner!
Jobbade sent igår och vaknade tidigt imorse. Framåt lunch åkte vi och hälsade på Selmas mormor på jobbet och där blev vi sedan kvar. Jätte mysigt och Selma var i himmelriket med de "stora" barnen. Häftigt att se hur faschinerad hon är av barn som är lite äldre. Det märks väldigt tydligt på mina kusiner också, hon märker liksom att dom är större, men ändå inte vuxna.
 
Ikväll skall vi unna oss en varsin pizza, jag och min kära. Imorgon är det 1 mars och då väntar hård-starten. Hjäääääälp! Haha! Men innan vi beger oss hem till pappan så skall jag ordna lite saker här hos S mormor och morfar en stund till. Jag börjar äntligen få fason på alla bilderna nu, som har legat på 2 terabyte. Förstår ni hur enormt mycket bilder jag samlat på mig under senaste 2 åren? I fortsättningen skall jag försöka hålla efter varje mapp jag gör. Just nu har jag bara slängt in allting och inte rensat bort de överflödiga, suddiga eller felaktiga. Det tar enormt mycket onödig plats. Skärpning! : )
10
Sofia

Ja, i morrn drar FF igång, stoort lycka till! Jag har fått sambon att hänga på så att jag klarar min månad, så är du på sats eller bara det två maniska människor kutandes på Herrhagen så är det vi :)

Svar: Hihi! Vi kör också båda två här hemma :D Spännande!! Lycka till!!! Tanken är att jag skall börja på sats också här under mars :D
Linda Blom

LindaViola - mamma till två!

Är faktiskt lite avis på dig med din kick-start! Längtar så efter gymmet, men det får vänta ett litet tag till. Bebis beräknas ju komma nästa vecka så sen måste jag ju vänta lite innan jag vänder mig till gymmet igen men som jag längtar!

Anna

Du har lagt ner din webbutik eller?

Svar: Nej? : ) Den är i full gång!
Linda Blom

Annster

Lycka till! :)

Sara

Lycka till :) Jag, och säkert många fler undrar vad det är som har hänt i din familj? Jag tolkade det som att din bror gått bort. Väldigt tråkigt :( Men jag kan ha fel, förlåt i såfall. Kramar till er!

Matilda

Det ska bli jättekul att följa din resa om det nu är så att du bestämmer dig för att dela med dig av den! :) Du kommer klara det superbra tror jag! Och det är ju så mycket lättare om du och J kan peppa varandra också :) Lycka till!

Maja

Gott med pizza :)

Tommy

gott med pizza :)

Hanna

Åhh, jag är likadan. Sparar allt, speciellt på barnen.

Jag gör ändå i ordning alla bilder månadsvis, och har bara RAW-filerna kvar. Men det är ju tusen och åter tusentals filer.

Det tar ju inte SÅ lång tid att rensa bort det som inte blev bra, fattar inte varför man "glömmer" det...

Lycka till med din kickstart, själv kör jag efter Olga Rönnbergs bok sedan januari.

Hanna

Svar: Jag gör tvärtom jag.. Redigerat bilderna och skall ta bort RAW-formaten. Jag vet ju inte alls om Selma kommer vara kunnig med RAW-filer, så därför kommer jag spara dom färdiga JPEG istället. Känns jobbigt att ta bort raw men.. Fasen. Det GÅR inte att spara båda, så då gör jag det enkelt för henne om hon vill använda dom i framtiden : )
Linda Blom

Ulrika

Nu har det gått ett par dagar på FF, hur mår ni? Jag börjar ju img och satt och kollade matdagboken - känns jättesvårt! Lycka till till er båda!