T o r s d a g

Inspekterar rummet som sakta men säkert tar form, i helgen åker tapeten upp.
 
Hej vänner!
I samband med att Selma får ett eget rum, åkte ju mitt kontor ut. Hem till mina föräldrar faktiskt, som håller på att renovera min lillebrors gamla rum till just ett kontor. Där får vi låna in oss i väntan på att vårt större boende skall dyka upp. Förhoppningsvis under 2014, men man vet aldrig. Det gör det lite mer komplicerat för mig att jobba såklart, men samtidigt är det nog nyttigt för mig att få det hemifrån för ett tag. Jag har enormt svårt att koppla bort företaget och jag har faktiskt gjort så att jag plockat bort den mailen från mobilen också.
 
Hur som helst så har jag semester fram till och med 7 januari, men återigen, jag har enormt svårt att koppla bort företaget och tänkte därför sätta mig en stund nu. Jag, Selma och vovarna övernattar hos mina föräldrar inatt, så att jag kan få lite vettigt gjort både idag och imorgon, för att förhoppningsvis komma ikapp lite av allt det jag ligger efter med. Pjuh! Ganska ångestfyllt, men men, bättre att köra igång! Jimmy jobbar ändå imorgon och mina föräldrar har fortfarande lite semester, så det passar bra detta.
11
Rebecka

nemen hjälp va söööttt!!

A

Läs gärna mig blogg http://skinsandciggarettes.blogg.se ! Kram

jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Men godingen då!! <3
Jag tycker att det låter väldigt klokt att fly hemmet lite då du jobbar med företaget, så det inte alltid finns där. Du har ju väldigt mycket att stå i & att samtidigt vara mamma då allt finns runtom kan nog vara ganska påfrestande då jag anar att du jobbar mycket då Selmis sover osv. Du behöver ju din vila du med :)
Spännande att leta nytt boende! Hoppas ni hittar vad ni söker!

Jenny - Mamma till Minelle & gravid

Hejsan!
var redigerar du dina bilder? :)

michaela- mamma till tre 💗

vilket bra steg att ta, att plocka bort jobbmailen från mobilen. klart att det inte är lätt att koppla bort sig helt men det känns som ett bra steg att ta :)lycka till med nya kontoret och selmas rum ♥

kramar.

KP

Dom där ögonen , så fina!

Anonym

sötnos

Anna

Hej! Jag undrar vart förvaringskartongerna är ifrån? :)

Sanna

Hej!

Underbara bilder du har i din blogg! Jag undrar också, i vilket program redigerar du dina bilder? Vi ska också ha bebis snart å då kommer kameran gå varm, så vill gärna få dom lika bra som dina :)

Svar: Jag använder photoshop Cs5 :) grattis till det största i livet :)
Linda Blom

Camilla ♥ 130510

Spännande att följa utvecklingen av Selmas lilla rum :). Kommer bli jätte fint!

BY TINA

Gud så söt hon är! Smälter. :)