I samarbete med 3 - Lantilig romantik - Tävling!

Här ser ni det andra skalet jag fått hem i en kampanj i samarbete med tre. Min personliga favorit faktiskt, passar perfekt i en lantlig/romantisk outfit. Här har jag matchat mig och Selma i en varsin rosa spetsklänning och tygskor i blommigt och spets.
 
Nu kan NI vara med och tävla om 3 skal från 3Details - passar Iphone 5/5s. Det enda ni behöver göra är att berätta 2 detaljer ni skulle matcha ett av skalen med som en kommentar till detta inlägg. Och hörni? Glöm inte namn och mailadress! Lycka till! : )
 
 
62
Filippa Lyzell

gud vad fina!
jag skulle matcha det svarta skalet med något tufft men somrigt. Något som sticker ut men inte är så ovanligt. Svarta detaljer blandat med somriga färgstarka färger! :)

sandra (blivande frisör)

jag skulle matcha det vita skalet med en rosa och vit höstig sjal från ester elenora samt ett par vita hunter stövlar :)

En riktigt höstig outfit:)

Mail: s_ullvin@hotmail.com

Evelina

Jag skulle helt klart matcha skalet längst till vänster med en svart långklänning samt en massa guldiga smycken!

Anonym

Till marmorskalet skulle jag skulle matcha med en enkel svart maxiklänning + vita converse. Det är alltid snyggt ! Med olika accessoarer passar den här outfiten oavsett tid & plats.

Qiaoqiao Höglund

Till marmorskalet skulle jag skulle matcha med en enkel svart maxiklänning + vita converse. Det är alltid snyggt ! Med olika accessoarer passar den här outfiten oavsett tid & plats.

Sara Rönnberg

Jag skulle matcha det vita skalet med en tröja som är sydd med varannan rad vit & varannan rad svart. Till tröjan skulle jag ha ett par vita byxor! :)

Namn: Sara Rönnberg
Mail: sara.ronnberg@telia.com

Maria B

Skulle matcha det guldiga skalet med min Louis Vuitton Nerverfull Damier GM och mina vita Lacoste-sneakers i en härlig sommaroutfit! Finns inget bättre än sommar, sol och härlig musik i min tjusiga mobil som då skylle prydas med snygga skal!

Julia R

Det guldiga skalet skulle jag satt ihop med mina vita jeans shorts pch en blommig topp med flera olika färger och blommor på. Den guldiga får att rekleftera toppen. Tror det skulle. Lite somrigt och snyggt. Kram!

Emelie H

Jag skulle matcha det vita skalet med vit spets topp och ljusa jeansshorts.

Kramar!

chanette a

det guldiga-- med en cool outfit med svarta jeans, svart top och guldiga nitar på kläderna
tuft

det vita---somrig volangklänning med spetskor o en ljus grå rosette i håret

emilia

Skal nummer 1 skulle jag matcha med en långklänning i svart och massa guldiga smycken. :)

Frida

Jag skulle ha matchat det svarta marmorskalet med en svart och vitmönstrad playsuit (som har kortbyxor) samt en svart skinnjacka :)

KassandraPalma

skal nummer 3 skulle jag matcha med ett guld armband och tunna ringar :) älskar guld!

Maja Eliasson

Jag skulle matcha det vita skalet med mitt ljusrosa linne med volang och mina biega/gråa chinos från Gina tricot (sånna som du också har). Eller varför inte till en grå långklänning? Det skulle passa fint nu i sommar! :)

Therese

Jag skulle matcha skalet till höger med en somrig blommig klänning och mitt fina halsband, armband och klocka. Tygskor skulle pryda fötterna.

Elin

Jag skulle matcha den ljusa marmorskalet med en grå, kort enkel klänning och ett par galna skor. Perfekt!

Elin

Jag skulle matcha den ljusa marmorskalet med en grå, kort enkel klänning och ett par galna skor. Perfekt!

elin-lindblom@hotmail.com

Alicia

Jag skulle matcha det vita skalet med en vit långklänning och en svart, bred solhatt!

Frida

Jag skulle välja det guldiga eftersom jag älskar guld :) Matchas gör det med mina guldsmycken och min mörkblåa jeansjacka.

Linnea

Jag skulle matcha det svarta skalet med mina nya boots med nitar som jag fyndade på rean igår, och toppa det med läckra smycken i guld! Ah, vilken höstig outfit!

Robex Lundgren

snygga skall

Josefine Valfridsson

Ett självklart val för mig vore att matcha det vita skalet med en av mina favoritklänningar, en vit i spets. Som student vore det underbart att äntligen få vinna något så fint som det marmorerade skalet.

Malin stjernberg

Marmorskalet i svart skulle jag matcha med svarta Havianas och ett par retro jeansshorts gjorda av mina gamla 501:or :)

Amanda Jonsson

Jag skulle matcha det vita med en brun liten Frans väska och ett par höga slitna shorts och en magtröja! Sjukt snyggt!

Julia Jonsson

Det vita skalet skulle jag matcha med ett par ljusa, slitna, jeansshorts och en vit, stickad väst med fransar i kanten till det!

Sofia Källström

Jag skulle matcha det vita skalet ihop med royalblå shorts med hög midja, ett vitt tubtopplinne, guldig klocka och guldigt halsband. Så snyggt!!

Sofia Källström
sofia.kallstrom@live.se

Anonym

Jag skulle matcha det ljusa skalet till ett par mörka jeans och en vit t-shirt.Enkelt men ack så snyggt.Skulle även passa bra liggandes på min nya marmorbricka.

Antonia Noaksson

http://antonianoaksson.blogg.se/2014/june/ett-stort-jakla-tack.html

Cecilia

Jag skulle matcha skal nummer ett med ett stort guldigt halsband och en svart lång klänning! Time to partay! :)

Malin

Jag skulle matcha skalet längst till höger med ett par slitna jeansshorts, en lång cardigan och (förhoppningsvis) brunbrända ben! :)

Anonym

Vita marmorskalet med mina vita Daisyörhängen från Georg Jensen och ljusrosa naglar med silverglitter i.

Olivia

Första skalet skulle jag matcha med ett par coola glasögon och svarta naglar.
Det andra skulle jag matcha med en lång vit klänning och blommiga skor.
Det sista är min favorit, så fint! Skulle matcha med guldiga smycken och vita naglar! Perfekt!

Isabell

Det vita marmorskalet skulle jag matcha med ett gäng nätta silvriga ringar och en vit enkel blus. För att inte glömma ett par svarta chinos och kanske ett par vita tunna tygskor. Precis min smak! :)

Isabell

Det vita marmorskalet skulle jag matcha med ett gäng nätta silvriga ringar och en vit enkel blus. För att inte glömma ett par svarta chinos och kanske ett par vita tunna tygskor. Precis min smak! :)

Anonym

riktigt snyggt skal:)

Sandra - mamma till Alessandro

Jag skulle matcha det vita skalet med min svarta långkjol, cognacsbruna träskor och silverringar som min mamma gjort!

Hanna Watson - nygift i Kanada

Åh jag skulle såå gärna vilja vinna. Jag bor i Kanada och hit har inte riktigt marmor-trenden kommit än, så det vore så kul att ha det vita skalet. Tror ingen har det här borta. Det står faktiskt på min köpe-lista när jag kommer hem till Sverige nästa vecka - just det skalet, så de vore ju perfekt om jag vann det istället :)

Jag skulle matcha det vita skalet med en fin brun solbränna i sommar och lite guld-smycken. En bikini på några av de solsemestrarna vi ska göra i höst, bland annat till Las Vegas. SÅ SNYGGT!

Kram

Hanna Watson, Kanada

Ann-Sofie

Hej.
Skulle jätte gärna vilja vinna. Har nu en iphone 4, jätte gammal =) och ska snart beställa en iphone 5s. Så det skulle ju vara en riktigt fin present att få ett nytt skal till min nya telefon =)
Jag skulle nog matcha zebra skalet men en skrik rosa klänning och snygga svarta högklackade skor till.

mvh Ann-Sofie

Mikaela

Jag skulle matcha det ljusa skalet till ett par mörka jeans och en vit t-shirt.Enkelt men ack så snyggt.Skulle även passa bra liggandes på min nya marmorbricka.
Jag har letat efter favoritskalet som en tok i ett flertal 3butiker men det finns bara till iphone4 kvar.

Michelle - mamma till Leona

Jag skulle matcha de vita skalet med en snygg oversize kofta till en söt men snygg svart kjol, lite flickig med volang :)

Frida

Detaljer matchar man bäst med detaljer, alltid. Detsamma gäller accessoarer. Dessa skal skulle jag därför matcha bäst med ringar och halsband eller armband. Tänk ett gulligt skal, plus en guldig ring eller ett guldigt halsband. Du framhäver skalet på ett snyggt sätt, samtidigt som du framhäver halsbandet ur din vanliga outfit. Win win situation!

care69

Jag är gärna med!
Det vita skalet skulle passa ruskigt bra till mina svarta och illrosa träningskläder.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/06/vinn-iphone-skal.html

Anonym

Skulle matcha de svarta marmorskalet med ett par vida luftiga byxor och ett snyggt linne till semestern!

Fanny

Skulle matcha det guld-färgade skalet till en annars mörk outfit till exempel ett par svarta jeans och en svart topp/tröja för att få en liten edgy känsla och en liten färgklick.
Den vita skulle jag matcha med något somrigt, alternativt blommig klänning och vitt nagellack och många ringar :)

Cornelia

Jag skulle ha matchat koppar skalet med roseguldsliknande ringar och en elfenbensvit klocka med gammeldags blommönster i pastellrosa :))

Victoria

Jag skulle utan tvekan matcha det svarta marmorskalet med en lång svart slitz kjol, svart halvt instoppad oversize t-shirt och en stor guldklocka.

kram! / Victoria

Karin Johansson

Jag gillar verkligen det vita marmorskalet. Egentligen känns det som att det passar bra till allt. Men jag tänker mig en härlig sommardag med mina ljusa jeansshorts och ett färgstarkt rosa linne till och så ett vitt lite längre halsband och även ett vitt pärlarmband. Och med sköna välanvända converse till såklart!

JUNITJEJ

Vilka snygga skal!

Victoria

Skulle matcha det svarta och vita skalet, med en turkos maxikklänning och svarta flip-flops :) enkelt men bekvämt och ändå snyggt :)

/ Victoria

Elin

Det svarta marmorskalet skulle matchas perfekt med min favoritklänning som är mörkblå med svarta mönster knälång men med längre där bak (som ett vattenfall). Till det skulle jag även använda mina svarta halvt högklackade skor som på samma gång kan ses både som tuffa och fina!

Elin

Hej!
Jag skulle matcha det vita marmor-skalet med alla mina kläder. Perfekta skalet som passar till allt. Men får jag välja skulle jag matcha det med en helvit outfit. Så snyggt!

sofia

Jag har en alldeles underbar klänning som är alldeles full av blommor i alla möjliga färger, jag skulle matcha denna klänning med det guldiga skalet och ett par rosa klackskor som jag har som går hand i hand med blommorna på klänningen. En somrigare outfit är svår att leta efter.

Frida

Jag skulle matcha dessa plagg till det vita skalet
http://fsfoto.blogg.se/2014/june/3details.html#comments
gjorde en litet kollage :D hoppas det var ok.
Jag har inte köpt ett enda skal till min iphone sen jag köpte den så chanser och hoppas jag vinner :D
kramis

Lina

Jag skulle matcha det vita skalet med mina svarta dr. Martens, höga jeansshorts, långkofta, ringar och fransväska! :)

Hanna Nilsson

Jag skulle matcha det ursnygga, guldiga skalet med mina brons/guldiga byxor och mitt gulliga "kaviarnagellack". Perfekt för en utekväll!

Ehlin

Det vita skulle passa bra på min telefon,
Nu har jag ju en ny, för jag har en väldigt busig son,
Han hivade ut min gamla lur genom fönstret.
Det jag gillade på den vita var mönstret!


Louise

Jag skulle matcha det vita marmorskalet med silvriga smycken och vita höga converse :)

Linn Mattsson

Verkligen ursnygga skal!
Det guldiga skulle jag matcha med mina naglar som har glitter-guldigt nagellack på topparna, tillsammans med mina nya låga skor, designade med stora strasstenar. Sen skulle jag också fota allt med min systemkamera :)

Sarah

Jag skulle matcha det vita till fina sommardagar målade i hallonrött samt mina svarta hunterstövlar.
Himla snygga skal alla 3! :)
Kram

Lisa

Jag skulle matcha det vita marmorskalet med min gammelrosa kofta och ljusa slitna jeans. Mjukt och hårt i kombination :))

Elin

Jag skulle matcha det svarta skalet med min hund. Ja du hörde rätt.. Jag har en kinesisk naken hund blandning och hennes täckning är ur cool. Hon har knappt någon päls alls på kroppen och hennes täckning är vit med svarta fläckar.. Det påminner en de om skalet faktiskt! kram

Paula

Jag skulle matcha det vita marmor skalet tillsammans med Chanel´s nya vita sommar lack på naglarna & en klocka i rose guld från Michael Kors :)