FItnessfighten avslutad!

Igår var det 30:e mars och en ganska stor dag för mamman och pappan i vår familj. Vi avslutade nämligen vår fitnessfight. Det har inte blivit jätte mycket uppdaterat om det sedan en tid tillbaka, men med det sagt betyder det inte att vi gav upp! : )
 
Förra helgen började jag fuska lite i samband med barnmässan. Det innebar inte en massa läsk, fika eller liknande, men det innebar oregelbundna måltider, uteblivna mellanmål och vanlig husmanskost, ej vägd såklart, som vi fick via mässan. Efter det fortsatte tyvärr sista veckan lite i samma andra, lite för oregelbundna måltider. Inte hela tiden, men stundvis "trillade jag dit" och glömde av vissa tider m.m.
 
Träningsmässigt blev det också väldigt jobbigt för mig när jag plötsligt fick så ont i ryggen att jag knappt orkade med vardagen i form av alla lyft av Selma. Ja, där har jag givetvis inget val då jag är själv hemma med henne, jag fick riktigt pina mig bara jag skulle sätta henne i matstolen. Men träningen fick jag lägga lite åt sidan. Det var delvis skönt då jag tyckt att det varit enormt trist och tråkigt att köra hemträningen och då framförallt löpningen. MEN största delen av mig kände dåligt samvete och lite bitterhet att jag inte kunde utföra allting som önskat, när vi tänkt gå all in den här månaden.
 
Den här månaden handlade till största del om att bryta vanor och skaffa oss nya. Få in ett sundare tänk, få bort sockerberoendet, ingen läsk och massa snask på vardagar m.m. Och dit har vi verkligen kommit. Jag mår enormt mycket bättre av att äta en rejäl frukost, jag blir hungrig mellan målen och jag har inget som helst sug av att hela tiden ha den där coca colan i kylen. I helgen drack jag dock och det var verkligen gott. Men jag vill hålla det så - LÖRDAGAR är min cola-dag. Jag var inte alls sugen på godis och lät därför bli att köpa det. Men ni kan ju gissa hur gott det var att trycka i sig TACOS en kväll!
 
Jag har slitit enormt hårt med detta, både fysiskt och psykiskt. Det har varit TRÅKIGT så in i bomben, enormt jäkla mega trist har det varit stundvis. Övningarna är sjukt effektiva, men det har varit svårt att hitta motivationen till att göra dom på hemmaplan. Men nu är det över och NU börjar vår riktiga vardag. Det är nu vi skall finna vår balans, det är nu vi överväger vilket gym vi skall sätta oss på och det är nu jag, men hjälp av en PT, skall försöka finna min egen väg och på så sätt stärka både kropp och själ ytterligare. Otroligt glad för att vi gick med i World of Shape, för vi har verkligen fått, som jag skrev, ett helt nytt och sundare tänk.
 
De flesta frågor dom kommit in handlar om det ytliga. Där låter jag istället bilderna nedan tala.
 
58
Annster

Du är så duktig :)

Sandra-blivande mamma ♡

Vad otroligt peppad jag blir av att läsa din trettiodagars resa och vilket fantastiskt resultat :)

Kram

Svar: Ja, vi har verkligen fått en heeelt ny syn på vardagen och vår hälsa : )
Linda Blom

Kajsa

Härligt! Vilken skillnad! Tycker dock det är synd att läsa att du tycker träningen var så tråkig för det finns ju inget mer omotiverade. Träning ska vara kul, gäller bara att hitta rätt och hoppas du kan få hjälp med det :) Hur som helst grymt jobb!

Svar: Nä jag vet!! Det har varit sjukt opeppande och omotiverande med hemträningen och liknande övningar varje dag. Men jag hoppas finna MITT sätt med hjälp av en tjej som skall PT:a mig framöver : )
Linda Blom

Lisa - Mamma till Alva och Noah

Bra jobbat Linda! Jättefina resultat :) men huvudsaken är ju att du/ni mår bra! Resultaten är bara ett stort plus men att få rutin på dessa måltider är ju guldvärt! Kämpa på och lycka till :)

Anna

Så GRYMT jobbat Linda!
Det viktigaste är ju som du säger inte vågen eller att tappa x antal centimeter, utan att ta kontroll över sitt sockerbehov. Jag har varit i samma sits som dig och ätit sött i tid och otid men har de senaste två månadena lyckats hålla det till helgen. Så skönt men också så svårt ibland.

Återigen bra jobbat!

Svar: Precis! Det var ju där vårt fokus låg hela tiden. Och när det blev sådär svinjobbigt stundvis så försökte jag tänka "det är för Selmas skull..". För det är ju delvis därför jag gör detta! För att hon skall få en god syn på hälsa.. Och hur äkta blir våra ord om vi lever som raka motsatsen? Nä! Leva som jag lär Selma vill jag göra och nu är vi en liten bit påväg!! : )
Linda Blom

Emma

Wow Linda :) Grymt jobbat!!

michaela- mamma till tre 💗

så himla bra jobbat! väldigt roligt att läsa och jag älskar att du är så ärlig med att det var svintråkigt att träna mellan varven. det är ju fasligt svårt att motivera sig till något som är så motigt men du har ju ändå gjort enorma framsteg!imponerad här!

kraam

Svar: Det VAR verkligen sjukt tråkigt stundvis.. Ganska tråkigt med träningen genom hela månaden, men stundvis JÄTTE mega trist, hihi. Jag hoppas finna en hållbar träning för mig här framöver, som jag tycker är kul. Kanske blir det roligare bara jag kommer iväg till gymmet : ) Hoppas!
Linda Blom

Erika

Wow vilken skillnad man ser på dig efter bara 1 månad. Grymt bra jobbat!! 👍

Johanna

Så himla bra kämpat alltså. Grymt resultat. Jag är stolt över dej ❤️ Och nu, nu börjar det roliga. Nu kan du träna det DU tycker är roligt, för då är det aldrig några problem att få det gjort. Övertygad om att du har inspirerat en hel drös med läsare oxå! Hoppas du tar ditt förnuft till fånga oxå och styr kosan mot SATS ;) P&k

Svar: Du var mitt största stöd där i början Johanna! : ) TACK för det! Och även om det ytliga inte var i klass med dina resultat på långa vägar, så har jag verkligen kommit en bra bit på vägen rent mentalt. Jag har, som jag skrev till dig, fått en heeelt annan bild på kost och vardag och jag ÄLSKAR det, det var ju vårt mål hela tiden! Och nu hoppas jag finna min träningsform som jag tycker är kul!! :D KRAAM och PUSS!
Linda Blom

Em

GRYMT jobbat! Önskar jag hade motivation. Men det är som bortblåst. Nå tips på hur man ska få lite? ;) Bad är det för hemma övningar du gjort? Nån länk eller bilder på dom?
Lycka till på selmas kalas. Har nyss haft kalas hör för vår 1 åring.

Kram

Josefine

Wow! Bra jobbat! Vilken vacker hållning du har fått dessutom!! :-)

M

Hur mycket har du gått ner i vikt?

Annie

Grymt jobbat! Du kanske gillar dans som träningsform? Testa tez Zumba. Roligt och det känns inte som man tränar:)

aasaandqvist.blogg.se

Grymt bra jobbat Linda! :)
var hittar man den där utmaningen?
Har du skrivit/vill du skriva ett litet inlägg om vad det är för något? Ganska nyfiken!
kram på er !

Sandra

WOW, bra kämpat!

Hanna Karlsson

Bra jobbat Linda!

JUNITJEJ

Imponerande!! Du är bäst!

Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Men såå jäkla bra jobbat vännen! Och det är ju som du säger nu allt börjar, liksom på riktigt och för din/er skull fullt ut, på ert sätt och så som det passar er - stolt över dig och hur du kämpat på med allt annat runt omkring samtidigt, struliga nätter och alla sena kvällar!! <3

Kramar!

Malin

Oavsett hur tråkigt och jobbigt det var så måste det kännas skönt att ha tagit sig igenom det, veta att man kan om man bara ger sig fan på det! Kul att du berättar vad du fysiskt mådde bra av med den här förändringen, men också kul att man kan se så stor förändring på så kort tid! Good work!

Anna

Härligt jobbat! :D

Therese

MEN GRATTIS!!! Vilket resultat! HEJA!!!

Annika

Vilken skillnad , grattis',,

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Så himla bra jobbat, du har ju fått jättefina resultat <3

Johanna

Hahaha, fast du va ju inte i närheten av så tjock som jag va så med din kröpp kan det bli svårt att få dom resultaten, du skulle liksom ha försvunnit då.... 😘😘

Sandra

Vilka resultat du fått! :) Grymt jobbat Linda! Jättetråkigt att träningen känts omotiverande och tråkigt. Men precis som folk säger så får du nu lära dig och hitta mer övningar som du kanske kan gilla, och därmed blir allting roligare. Jag tror också då du börjar ta dig till gymmet, så kommer nog motivationen öka litegrann! :) Jag som kör mycket styrketräning numera bara lääääääääängtar till gymmet och går så fort tillfälle finns och sambon kan vara med Nathan. :) Jag som avskytt gym och allt vad det innebär för sisådär fyra år sedan med mina då, 120kg på kroppen. Lycka till med eran hälsosamma livsstil, det är ju så värt det! :)

Kram!

Linda Cathrine Liljemalm

Så otroligt duktig du varit! Blir själv sugen på att prova just för att verkligen bryta det där sockerberoendet! Tror du att det funkar för dem som vill gå upp i vikt också? Min sambo har nämligen det motsatta problemet.

Ulrika

Bra jobbat! Haha, tacos är det jag längtar mest efter också. Med avocado och ost (annars har jag ätit wos varianten). Det viktigaste jag har uppnått är att jag mår bättre även fast jag ofta är sötsugen så låter jag bli. Sen tränar jag och mannen tillsammans på kvällarna när liten somnat och det är roligt att göra det tillsammans. Lycka till i fortsättningen också!

Fru Högstadius

Vad du är duktig, otroligt bra jobbat!

Erika

Duktigt du är som har kämpat så! Och vilka resultat på så kort tid!

Jossan

Grymt bra jobbat! :-)

Felicia

Grymt jobbat! Coolt med resultat på så kort tid ändå!

Funderar själv nu på att gå med en månad faktiskt! Undrar hur mycket det kostade med maten? Blev det mycket dyrare än vanligt eller höll det sig på en ok nivå? Antar att man är tvungen att köpa en hel del kvarg och annat protein. Så försöker avgöra om jag klarar av det rent ekonomiskt!

Nora

Åh vilken inspiration! Otroligt kul att se! Duktigt, verkligen duktigt!

Sabina

Bra jobbat!! :) Tummen upp!! :)

Rebecka

Så duktig du är, grymma resultat :)

emma

Bra jobbat!

Lina

WOW! Tyckte i och för sig att du var vacker innan, men vilket resultat! Bra jobbat!

Sanna Andersson

bra kämpat tjejen !

Fröken M

Grymt jobbat !! Kram
ps, komsi komsi och träna med oss på SATS ! :)

Yohannas.se

Men wow, såååå skönt! Å bilder å kläder (samt måttband) är verkligen det bästa sättet att se resultat ju! Heja dej !!!!!!

MissLie - Fucked up

Duktigt! :) Bra jobbat!! :D

LindaViola - mamma till två!

Du är grym!

jeanette

Hej!

Jeanette 29 år och lever tillsammans med min D som jag så fint kallar honom på bloggen. Vi har två guldklimpar som heter Lias(-09) och Noomi (-13). Sen har vi en till familjemedlem och det är vår hund Rocco.

I min blogg får ni läsa allt från min fullspäckade vardag till en utekväll tillsammans med mina vänner. Jag skriver om min träning, våra utlandsresor, kläder, recept, men jag delar framförallt med mig av mycket personligt.

Vi är en familj som sällan har tråkigt och det är full rulle jämt och ständigt.

Jag kommer att dela med mig av livets underbara stunder!
VÄLKOMMEN!

http://livetsunderbarastunder.bloggplatsen.se

Tommy

starkt jobbat

Jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Usch vad tråkigt att följa ett program sådär strikt, haha. Men jag förstår varför man gör det såklart! Kickstart, inspiration etc etc. Heja på & bra jobbat. BRA att du lyssnade på kroppen när det kommer till träningen & ryggen.
Jag skulle såklart slå ett slag för min underbara vän Åsa Klint som är PT. Hon har hjälpt mig något ofantligt med kroppen & har en sådan underbart lugnt & vacker syn på livet. Men kan piska om det behövs ;) http://fitfreshandfemale.com
KRAM på dig!

jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Usch vad tråkigt att följa ett program sådär strikt, haha. Men jag förstår varför man gör det såklart! Kickstart, inspiration etc etc. Heja på & bra jobbat. BRA att du lyssnade på kroppen när det kommer till träningen & ryggen.
Jag skulle såklart slå ett slag för min underbara vän Åsa Klint som är PT. Hon har hjälpt mig något ofantligt med kroppen & har en sådan underbart lugnt & vacker syn på livet. Men kan piska om det behövs ;) http://fitfreshandfemale.com
KRAM på dig!

Anonym

Vad fin blogg du har!
kika gärna in min och följ min resa som 17 år och Gravid för första gången med min dotter Hailey som planeras titta ut i augusti.

www.nattstad.se/kellyandersson

Stina

Så himla fin du är! Bra jobbat!

Linn

Grymt jobbat! Har fortfarande graviditetskilo som hänger över mig och blir verkligen motiverad att köra samma som du 30 dagar när jag ser dina bilder :)

Louise

Grymt jobbat! :)

Nina

Whoa! Snyggt jobbat !! :)

Lilly

Ska inte Jimmy vara pappaledig nått? Vi tyckte själva att det betydde massor för oss alla.

Svar: Jo det skall han! Men jag har inte heller plockat ut några dagar ännu. Vi har alla föräldradagar kvar.
Linda Blom

Sofie - Mamma till 2

Woow, bara kämpat !! :D

Sofie - Mamma till 2

Woow, bra kämpat !! :D

Matilda

Bra jobbat!!

Anna-Carin

Grymt bra jobbat! Du är verkligen en förebild!

kaffemorsan

Nu blev jag sjukt inspirerad av dig. Nästa vecka ska jag ta itu med mig själv och jag måste nog ta hjälp utifrån annars funkar det inte. Fitnesfighten kanske vore något?!=) Jag vill åtminstone lära mig leva sundare, vikten är ingen prio men att bli sundare är ett stort PRIO.

Tack för inspirationen! Och herregud så söt din flicka är. Stora 1 åringen=)

KRAM

kaffemorsan

Nu blev jag sjukt inspirerad av dig. Nästa vecka ska jag ta itu med mig själv och jag måste nog ta hjälp utifrån annars funkar det inte. Fitnesfighten kanske vore något?!=) Jag vill åtminstone lära mig leva sundare, vikten är ingen prio men att bli sundare är ett stort PRIO.

Tack för inspirationen! Och herregud så söt din flicka är. Stora 1 åringen=)

KRAM

. Pjumas . ♥

Så otroligt duktigt kämpat :) Tänk om man skulle ha samma energi och ork som du har att göra något liknande med ett barn att ta hand om ännu vid sidan av! Du är en otrolig förebild!!

Tycker dessutom att du ser gladare ut på bilderna :) Fina resultat har det gett :)