Hon går!

Precis som sin mamma, har Selmis varit en riktig fegis. Så fort hon insett att hon står själv, satte hon sig ned på rumpan igen. Jag var precis likadan när jag var liten, men pratade iofs flera ord i meningar redan vid 10 månader.
 
Men så den 20 maj hände något. Selma började plötsligt stå längre stunder själv, dansade, klappade händerna och var glad som attan av att stå. Hur roligt som helst såklart, men att gå.. Nä.. Inte ännu. Vi trodde att det skulle dröja flera månader till, men så tre dagar senaste - den 23 maj - började hon på eftermiddagen gå och gå och gå. 16 steg räknade jag det till och sedan bara fortsatte hon. Mellan oss, åt eget håll och som om inte det vore nog så ställde hon sig även upp själv utan stöd samma dag. Vi var i chock!
 
Det är fortfarande mycket krypa, men nu går hon även vår lilla tjej. "Upp och ståååå" säger vi, så reser hon sig upp och klappar händerna. Älskade Selma. Vad du växer och blir stor!
18
Veronica

Åh vad roligt och vilken underbar upplevelse att se det första gången :)

Johanna Magnussons

Så himla fin hon är och duktig :)

Elena

Men åh, va fantastiskt det måste vara att se dem första stegen! :)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Wow, de är så stort när de börjar gå <3

Anonym

Roligt att det är så olika! Min lilla systerdotter som är jämnårig med Selma gick sina första steg i januari och springer fram nu :)

Anonym

Åhhh dom första stegen! Nu får ni se upp! :)

Anonym

Åh visst är det roligt när dom små börjar gå och bara att få se dom första stegen är helt underbart.
Hon är ju så himla fin lilla Selma.

Anonym

hihihi... jag minns precis hur läckert det var när ens första barn kunde gå, tjihooo! :) :)

sandra - 21år, blivande fru och blivande trebarnsmamma

Hon var så duktig när hon var här och visade!!! Lilla stora Selma <3

Marie

Hurra, äntligen! :) Jag tycker allt blir så mycket enklare och roligare när de går själva. De blir så stora på når vis :). Duktigt gjort, man blir mållös när de tar sina första steg och så stolt som förälder oavsett när de väljer att ta sina första steg. Vår lilla var också en fegis länge innan hon gick själv, fast hon gick strax innan ett år men hade innan dess varit nära länge men fegat. Det gick snabbt att hon började springa då dom är så stadiga och egentligen kunnat gå länge bara inte vågat. Tänker mig att hon snabbt lärt sig springa er Selma :). Nu blir det full ös! :D

Daniella 🌙

åh <3

Amanda

Precis så var det för vår dotter också. Hon var en liten fegis och vi trodde också att det skulle dröja lfera månader till hon skulle gå. Men så pang bara, så gick hon och precis som Selma, reste sig upp själv från golvet. Man blir så stolt!!

Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Lilla lilla hjärtat, såå duktig hon är och så himla overkligt att se henne STÅ och ännu mer gå kan jag tro, åh! Undrar när det släpper för lilla herren här? Jag var strax över 13 månader jag också så kanske när som helst då, såå skönt det ska bli att slippa bära runt honom när man leker med Lova, haha! <3

Puss på er!

isa - Live your dreams

vad härligt! :D har själv inga barn men är barnvakt åt en 10 månaders och han utvecklas såå mkt bara från vecka till vecka. Så fint att få ta del av det :)

Dessie - en hjärtebarnsmamma ♥

Duktig tjej :)

Kraam & ha en myspysdag!
Dessie - en hjärtebarnsmamma ♥
http://dessie.vimedbarn.se

Sandra - Mamma till Novalie 130720

Oj vad fort det går! Tyckte det var nyss jag följde din graviditet, samtidigt som jag gick och var gravid själv. Hon verkar så underbar lilla Selma :)

Linnéa

Så sööt <3

s p i n d e l t j e j e n

Tänk vad chockad man blir och vilken härlig upplevelse det är fast att det är så "normalt" och nästan alla barn gör det. Det är ändå såååå speciellt när det är ens eget <3 Precis som allt annat :)
Kramis!