Välkommen helg!

Idag blev det party på öppna förskolan kan man säga.. Delvis för att fina Therese fyller "typ-23-någonting" och jag och Maria hade ordnat en liten present i form av en Tvetydig tårta med tillhörande kort till Den Tvetydiga mamman, men också för att vi var ett stoooort gäng med massor av lekglada ungar där hela förmiddagen. Allt från små pluttpluttar som exemepvis Sanna och Leon - till 5-åringen W. Fullt ös alltså!
 
När vi lämnat öppna förskolan gick jag och Selma förbi Hanna Larssons konditori för att inhandla fredagsfika. Där satte hon sig i den lilla trappen och höll på att somna. Jag har alltid funderat på hur det går till när småttingarna somnar i tallriken m.m. "Det skulle Selma aaaaaaldrig..." . Men nu vet jag! Klockan är 16:31 och jag skall gå in och väcka henne. Hon sover nämligen fortfarande. Välkommen helg : )
 
13
Sandra

Haha är så sött när de är så trötta! Inte hänt många ggr att vår kille på 3 år somnat men för 2 mån sen gjorde de han de när han åt och han fortsatte äta i sömnen :) är det tillräckligt trötta kan de somna varsin

Trevlig kväll!

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Wilmer har kört den dära "somna i tallriken" inte bokstavligt men vid matbordet FLERA gånger.

Fröken M

Mysigt och vilken underbar tårta !! Jätte fin !! :)

Luucy

Härliga bilder :D

Makedayeila

Somna vid matbordet :,-D en klassiker!

josefin

Tårtan var jätte fin, hur får man till ros spritsningen så perfekt?

Annster

Fina bilder :)

Junitjej

Vilken mysig dag!

Gniztra

Hej,
Söt blogg du har :-)

Skulle bli jätteglad om du ville ha nått sorts samarbete med mig och min internetshop Gniztra.com.
Finns allt från döskallesmycken till blingiga hundhalsband.

Hör av dig!
Kram Gniztra.com

Johanna

Så fin tårta!!

Mamma till tre

Vilken fin tårta T har fått! Hur har du gjort rosorna? Vilken mått på botten är det, såg ut att vara en lagom stor tårta.

Mamma till tre

Vilken fin tårta T har fått! Hur har du gjort rosorna? Vilken mått på botten är det, såg ut att vara en lagom stor tårta.

Svar: Den tårtan har Maria gjort :) men den är spritsad med en speciell tyll :) har gjort det många gånger själv :) enkelt och fint :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Ibland går det fort att somna!