#Knipmedblogg

Tänk så tabubelagt något så viktigt som knipövningar är. Det är något vi alla kvinnor borde ha som rutin i vardagen, kanske speciellt efter vi fött barn. Lights by Tena vill bryta detta och har nu startat en riktigt rolig tävling. Varje vecka kommer 1 person kamma hem en outifit från Filippa K:s Soft Sport värde 1500:-.
 
Det enda du behöver göra är att lägga upp en bild på instagram där du berättar vart du kniper. På biblioteket, i kassakön på ICA, på barnvagnspromenaden eller liknande. Ta en bild och tagga 
#knipmedblogg samt #underlivetLBT. Lätt som en plätt! : ) Läs mer om det här och se andras bidrag.
 
Inlägg i samarbete med Lights by Tena.
4
Hockeysilly.se

Hockeysilly.se är hockeybloggen som skriver om rykten och övergångar.

Mallan

Linda! Skulle behöva din hjälp, väntar mitt första barn och undrar exakt vilken bilbarnstol vi ska köpa? Det finns att låna på sjukhuset, men vi har två bilar och får då köpa en utöver den vi lånar. Detta är en djungel och därför frågar jag dig som verkar vara kunnig inom området. Iom att jag vill helamma och hoppas på att det kommer att funka när det väl blir dags, kan det vara så att sambon kanske inte behöver nån barnstol första tiden då bebis kommer vara beroende av mig eller hur gjorde ni i början med en nyfödd? Tusen tack på förhand, hoppas du kan hjälpa oss! Kram

Svar: Hej :) Det är ju Babyskydd man har i början och då räcker det med ett. Det är så lätt att flytta med sig. Det ni kan göra är att köpa två baser och en stol :)
Linda Blom

Mallan

Tusen tack! Två baser, menar du isofix? Tycker det är så mycket som ska inhandlas, det är så rörigt. Du vill inte göra ett inlägg med "ett måste att ha till nyfödd", om du förstår vad jag menar? :-)

Sara - Mamma till Nova&Levin

Ha en fin dag. :)