Skalkläder från POMPdeLUX

Idag släpptes POMPdeLUX A/W15 på webben, men redan i fredags var jag iväg och lade min första beställning hos fina Anna på ett öppet hus. Jag har säsongens egen tillställning till helgen, men kunde inte hålla mig ändå. Det har blivit en stående grej senaste åren och inte bara för att jag tycker enormt mycket om märket, Anna som står bakom och att känna, klämma och handla kläderna. Det är så himla mysigt att träffas och göra det tillsammans med vänner och bekanta också. Mycket mysigare än att sitta och klicka hem via webben, även om det är sjukt smidigt det också såklart.
 
Hur som helst.. I fredags beställde jag en uppsättning skalkläder till hösten, jag har redan beställt ett set från Didriksson som Selma skall ha på förskolan. Men för att slippa dra fram och tillbaka så väljer vi att ha ett set hemma och ett på förskolan. Smidigt tycker jag. POMPdeLUX skalkläder har vi haft sedan Selma var liten, fast i rosa och nu när hon vuxit ur dom kände jag att det kunde vara roligt med en annan färg.
6
Therese

vilken härlig färg!

Rebecca

Hej Linda!!

Ligger Polarn och Pyret i närheten av där ni bor? :) Har ett klädesplagg som jag är ute efter och vi har inte Polarn och Pyret här och alla städer har slut på byxorna då de har varit på rea. Finns kvar i Karlstad bara.. :)

Svar: Hejsan :) absolut! Vi bor relativt nära båda :)
Linda Blom

Trebarnsmamman Liselotte

Men oj så fint! Jag har dock redan beställt ett extra regnställ till äldsta dottern som börjat i skolan nu. Då inget av mina barn har gått på förskola är allt det här med extra uppsättningar väldigt nytt.

Sandra

Åhhh färgen <3 <3

Amanda

Hur är det med softshelloverallen Selma har väl haft den?) håller den för att åka kana på backen mm? Så sugen på den lila :)

Svar: Vi har inte haft overallen nej :) Bara tvådelade skal/Softshell :)
Linda Blom

Anonym

Har köpt pomp skaloverallen, inget jag gör om.. gick sönder i dragkedjan efter en vecka , fick en ny o samma sak med den.. skit overall! Hoppas deras jackor/byxa är bättre men jag vågar inte chansa ..

Svar: Vi har haft dom förut och är som sagt grymt nöjda :)
Linda Blom