Jämförelser..

Det är helt otroligt roligt att jämföra magarna såhär.. Rekomenderar er alla som är gravida att knäppa lite kort på magen, oavsett om ni trivs i er kropp eller inte. Man behöver givetvis inte gå "all in" som jag gör och dokumentera varje vecka. Men att ha bilder kvar när graviditeten nått sitt slut är verkligen värdefullt! : )
 
Efter graviditeten med Selma gjorde jag en "gravidbok" i form av en fotobok fullkroppad med kort och texter från graviditeten. Se här. Jag har börjat med en likadan till lillebror också, jag tror att barnen kommer tycka att det är spännande att bläddra i när dom blir äldre. Om inte annat så är det verkligen något alldeles speciellt för mig. Värdesätter och är så otroligt tacksam för att jag får uppleva detta.. Inte bara en.. Utan två gånger.
13
Anonym

Snacka om tjej och killmage!!! 😍 superfint!

Mitt_fina_namn

Superfint!!! Snacka om tjej och killmage! 😍

Josefine

Förstår att det är roligt att jämföra. Själv var jag urdålig på att ta bilder på magen båda gångerna! Till en helt annan sak. Jag har knäppt lite bilder på barnen hemma inför ett kommande julkort. Väldigt basic eftersom jag inte kan något. Jag blev dock nöjd men när jag kollar närmre så ser jag att sonens skugga är med mot väggen.. :( Kan man redigera bort det på något sätt?

Svar: Du kan ju ljusa upp lite : ) Men tyvärr krävs det mycket kunskap om att få bort den helt : )
Linda Blom

Elin Söderholm

Fantastiskt hur olika det kan vara! Så fin ❤

alexyouknow.blogg.se

Superfin! Om jag jämför min mage mot din så liknar det en dotter 😊

alexyouknow.blogg.se

Superfin! Om jag jämför min mage mot din så liknar det en dotter 😊

Karin B

Jag är i vecka 26 med andra barnet och jämförde magarna nu. Tycker att det är precis samma skillnad som för dig, men jag har tvärtom med kön. Första barnet en pojke och nu väntar vi en flicka. <3

Rebeccahenner

Wow vilken fantastisk bok! Vilket jobb och så otroligt roligt att äga sedan😍 Tack för tips och inspiration!

Ann-Sofie

Måste bara säga att jag äntligen lärt mig göra inbakad fläta tack vare ett av dina klipp! Förut blev den bara utbakad och jag har inte tidigare fattat skillnaden! 😄

LindaViola - Mamma till Svea!

Brukar också jämföra min mage med graviditeten med Svea. Min mage med Svea ser nästan precis ut som din mage med Selma men den magen jag har nu, den blir jag inte klok på, ser helt galen ut. Haha.

Hanna

Nu förstår jag skillnaden mellan "flick- och pojkmage" och varför ALLA sa att jag skulle få en pojke, tji fick dom när en tös kom ut :)

Charlotte

Jag kommer också att vilja göra en sån bok :)

Anonym

Inte för att vara negativ men om man ser till sig själv så är inte jag ett dugg intresserad av hur min mammas mage växte när jag låg i den. Det är nog mer en själv som tycker det är fantastiskt att se förändringarna på sig själv som gravid.
Min dotter älskar sin första året bok, och speciellt bilderna på henne själv, ingen annan. Jag tycker lika, min mamma gjorde en bok till mig som jag har kvar än idag och jag är mest intresserad av bilderna på mig själv som liten. Inte hur hon såg ut som gravid eller på förlossningen.
Men smaken är som baken ❤️

Svar: Verkligen, smaken är som baken : ) Jag hade tyckt att det vore otroligt roligt att kunna jämföra mina graviditeter med min mamma när jag låg i magen. Men framförallt hur hon mådde och liknande medans jag växte där inne. Det hade varit jättekul : )
Linda Blom