Sängdags!

Bjuder på två instagram-bilder från gårdagen @LindaBlom
 
Åååh! Vilken himla mysig eftermiddag och kväll vi fick idag. Vi åkte till våra vänner Conny & Lollo i Kristinehamn, åt på The Pub och åkte sedan hem till dom där vi tillbringade hela kvällen. Selma somnade som en stock i bilen hem sedan och jag var fulltankad med energi (sambon likaså). Så himla trist att vi inte ses oftare - men när vi väl ses är det så jäkla mysigt jämt. Speciellt nu när dom går i väntans tider och en liten bebis kommer till världen om ett par veckor. Längtar så!
 
Nu är det sängen för vår del.. Jag har suttit uppe och surfat alldeles för länge om nätterna i flera dagar nu och med tanke på att jag har semester fram till helgen, skall jag försöka att dra nytta av det och släcka ned tidigare. Det borde jag ha gjort varje kväll under december också egentligen.. Men ja.. Jag är ju en nattråtta ända in i ryggmärgen, det är bara att inse : )
 
Imorgon väntar lekdejt med några andra saknade kompisar. Vardag - du är välkommen!
4
Longevity - en blogg om hälsa

Jag är med en nattråtta helt klart!

Linda Cathrine Liljemalm

Du är inte ensam om att sitta uppe på nätterna :) Sov gott!

Emelie

Välkommen in till min blogg där jag bloggar om vardagen som adopterad. Slår även hål på många myter om skönhet och ger superroliga tips och trix!

http://www.nouw.com/emelieoberg

Silvia Von Lila

vilken söt hund, ser att du också har en som gillar ligga inlindad i täcke. Själv har jag två hundar som älskar min säng, det är knappt så jag får plats.

www.vonlila.se