Babyproffsen lifestyle magazine

I början av året ringde Babyproffsen till mig, som önskade få ha med mig i en artikel i sin tidning som delas ut i alla Babyproffsen-butiker. Otroligt smickrande, men oj vilken prestationsångest jag fick när jag skulle skriva den. Dom önskade ha med så mycket, men hur skulle jag lyckas få ned allt innehåll i en relativt kort text? Jag brukar ju inte skriva den här typen av texten precis..
 
Jag gjorde i alla fall mitt bästa och resultatet ser ni ovan. Ni kan även läsa artikeln HÄR online (sida 47) samt givetvis hämta ett exemplar i butik.
7
Louise

Vad roligt :D ska in och läsa!

Anonym

Åh du är så fin Linda. Du verkar ha ett så fint hjärta. Och vara en sp bra mamma till fina Selma! Och jag är så avundsjuk på dig som kan vara hemma med din dotter, njut!! Själv jobbar jag enbart kväll och helg så drömmen om barn har jag lagt helt åt sidan. Det finns inte en chans i världen att jag skaffar ett barn som jag sen ska missa fem kvällar i veckan med. Men hoppet om förändringar lever med mig och så även drömmen om barn, om än långt där inne i hjärtat. Sköt om er <3

Anonym

Hej Linda :) tar du bebis bilder? Vad skulle de kosta ? :) kram josefin

Svar: Heej :) Visst gör jag det <3 maila mig så skall vi ordna någonting!! :) kontakt@lindablom.se
Linda Blom

Mikaela

Vilket fint reportage du har gjort om er fina familj i tidningen. Blev alldeles tårögd när jag läste delen om er längtan efter er lilla pärla. :) Hon är såå söt! Kram

Svar: Åh! Tack snälla <3
Linda Blom

Patricia

Fint reportage! Stolt över att känna dig ❤️ Kram

Svar: Åh! Fina du! TACK <3
Linda Blom

Pauliina

Fantastiskt bra skrivet! Jag känner sådan glädje när jag ser bilder på er på insta, läser om er på bloggen! Tack för att du är så bra :)

Svar: Åh! TACK snälla du! Det värmer! : )
Linda Blom

Ann-Sofie

Jättebra artikel!
Jag tycker ni gör helt rätt i som låter Selma vara hemma ett tag till. Förskolan är jättebra för dom som inte har den möjligheten men det är även många föräldrar som tror att barnen missar så himla mycket om de inte är på förskolan. Jag tycker att de missar mer som inte får den ovärderliga tiden med sina förändrar!
Ville bara få ur mig detta som jag har tänk på så många gånger när du har fått påhoppningar.