Barnmässan - Bloggfrukost

Innan 8 i fredags befann vi oss på Clarion hotel Plaza för en härlig bloggfrukost. Det finns hotellfrukost, men så finns det även Hotellfrukost med stort H och dit kvalificerar sig plaza. Den är heeeelt fantastisk!! Vi fick lite information, 3 goodiebags och en skattkarta över barnmässan där vi sedan under helgen kunde gå runt till de olika montrarna och hämta hem en "skatt" i form av ytterligare en goodiebag från varje företag. Det var helt galet. Lite pressfotografering och liknande och sedan begav vi oss mot barnmässan för att kunna gå in 40 minuter innan övriga besökare ramlade in i en rasande fart : )
 
Funny och Fabbie kom och överraskade barnen med lite sång och dans och så länge dom inte kom alldeles för nära så var Selma såld. Hon dansade till dom flera gånger under helgen.
 
 
6
tommy

vad roligt =)

Annster

Vad roligt :)

Linda Cathrine Liljemalm

Åh vad roligt det låter! Nästa år ska jag verkligen se till att ta mig dit :)

Ella Lind

Vad mysigt, men var inte din vän Sandra (barnmode.se) oxå med på bloggfrukosten? Ni verkar vara ett så härligt gäng med alla småkända "instamammor".. Hur tycker du att det livet är?

LindaViola - mamma till två!

Så mysigt det ser ut :)

Anna

tack för tipset, kanske ska testa deras frukost då :) har sett mycket om deras brunch så den är jag oxå sugen på att testa. :) har bara ätit scandics frukost förut.