L ö r d a g

Lilla älskade i mössa och jacka från POMPdeLUX.
 
Hej vänner!
Brrr, sitter på jobbet och fryser just nu. Svinkallt är det! Men jag slutar om en timme, så då blir det till att krypa ned i soffan en stund. Tanken var att jag skulle iväg på avslutningsfest med jobbet, men efter att ha haft Ronja här och slingat och klippt henne så är min kropp helt pajj. Herregud vad jag är känsligare denna graviditet jämtemot den med Selma. Och hur mycket jag än älskar att vara gravid, för det gör jag verkligen, så är det lite trist när man inser sina begränsningar och t.o.m. får avstå saker på grund av dom. Men vi får se hur jag känner när jag kommer hem sedan, det är inte förän ikväll så.
 
Har i alla fall haft en väldigt bra vecka i övrigt, både när det kommer till mående, men även vad vi haft för oss. I torsdags kom min kusin Julia och stannade till igår eftermiddag och vi har såklart haft det hur bra som helst, som alltid. Selma var överlycklig över att ha henne här och sade både en och flera gånger att "mamma, jag tyckej om hon" pekandes på Julia.
 
Nä.. Tänka ned sista timmen var det, sedan blir det ett pass till imorgon innan jag är ledig igen. Det råder delade känslor inom mig när det kommer till att jobba helger, men denna dagen har hittills gått väldigt fort i alla fall : )
4
Erica

Åh, Selma är ju så otroligt söt :}

Svar: Tack ❤️
Linda Blom

Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man.

Söt hon e :-D
Mvh Camilla

Från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.
www.minstorafamilj.se

LIVSGLITTER - 25, mamma & änglamamma, inredning & familjeliv

Så söt hon är lilla Selma! Ville bara önska er en trevlig alla helgona. Kramar L

Anonym

Du tar så fina bilder :) Min sambo & jag är mitt uppe i försöken att bli gravida för första gången. Din berättelse om vägen till er första graviditet har hjälpt mig mycket då den gett hopp för oss om att det kanske bara är en lite längre väg till bebis för vissa, och vi kanske också är ett sådant par. Men fy vad jobbigt det är, speciellt som folk i ens närhet blir gravida "hela tiden" och hur lätt som helst. Tack för att du delade med dig av er resa & ett STORT grattis till graviditet nummer två med lillebror :D kram