Ett första dygn tillsammans..

Det var här vi tillbringade vårt första dygn tillsammans efter vår andra förlossning, det var här inne första mötet mellan lillebror och storasyster skedde och det var här inne vi tillbringade och firade vår förstfödda på hennes tredje födelsedag. Det kan även vara så att vi tillbringade vår första tid tillsammans som nyblivna föräldrar för tre år sedan också, jag kände igen vägen, rummet och våningen. Men jag är inte helt säker på det sistnämda.
 
Tänk att vi blev välsignade just honom. Vår Colin. Tack Malin för att du kom och träffade oss just denna dag och tack för att du förevigade vår dygnsgamla lilla son. Du är magisk <3
14
Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Men Gud vilka fantastiska bilder! :)

Johanna

Det rummet hade vi också efter vår förlossning i januari. :)

Diana

Vilka härliga bilder :)

Mette

Så värt å ha en vän som kan hjälpa till på ett sånt sätt!

Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma

Magiskt <3

Annster

Underbara bilder på en söt liten kille <3

Jannica

Vi fick samma rum under båda förlossningarna (av 9 st), det var en speciell tavla som endast fanns i det rummet, så jag kände igen mig direkt när det var dags för andra barnet att entra världen. Tog ett foto av tavlan som minne. Roligt med dejavù :)

Stugan på fjället

Vilken glädje att ha så fina bilder! Jag fotar mycket själv, men på våra förlossningar har jag varit lite utelämnad till min man, min far eller andra som närvarat. De har inte alltid fotat som jag tänkt mig, precis😂 Men jag gillar charmen med det och är stolt över de bilder i vårt fotoalbum❤️

PYSSEL!

stort stort grattis!! va lycklig man blir!

Malin

Vilka magiska bilder. Malin är verkligen superduktig, en eloge till henne. Och en stor eloge till dig, för den fantastiska människa du är och att du står för dina åsikter. Lycka till med familjelivet!

Karin

Åh men underbart, stort grattis!

Camilla

Vilka bilder! Underbara. 😍

ISA

nämen man smäller ju av utav söthet! gäspningen åååg <3

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fina bilder <3