O n s d a g

Tips för er med smalisar, H&M's leggings från storlek 92 är ganska slimmade. Hade dock önskat ställbar midja på fler leggings, för allt är baskemig för stort i midjan åt vår 3,5-åring..
 
Hej på er!
Lill-lördagen är här och solen börjar spricka genom molnen. Jag ääälskar att hösten är på gång dock, så igår bar jag hos min vän Patricia och shoppade loss på Vila & Vero Moda. Min garderob behövde verkligen en uppdatering kan jag säga.. Skall ta och sälja av en massa massa plagg, skänka och liknande också. Behöver verkligen ett lyft känner jag, hihi. Prioriterar verkligen alltid bort mig själv för barnen.
 
Idag då? Selma är på förskolan och Colin sitter i babysittern och sover. Jag tar en litan paus i röjandet här hemma.. Never ending story! Det är helt sanslöst alltså.. Förutom det så bjöd förmiddagen på något stort. Vår lillprins vände sig från rygg till mage för första gången (lite rolig info: Selma vände sig just denna dag för 3 år sedan hon också). Jag började tokskratta! Det var så lustigt för bara någon timme innan han vände sig så hade jag sett min uppdatering på instagram via Timehop där Selma gjorde desamma. Undra just om livet med dessa två 3 april-barn kommer bjuda på med sådana tillfällen.
 
 
11
Rebecka

Vilka underbart fina bilder du tar! Älskar hur ljusa och fina dom är :)
www.nouw.com/hellofebruary

Svar: Tack snälla :)
Linda Blom

Therese

Jag brukar också köpa hm för dom är tajta och bra i längden men ofta stora i midjan.. vår tjej har så fasligt långa ben så hon behöver en storlek större för det också men då blir dom ju precis som du säger stora i midjan istället haha
För övrigt suuuper söta leggings Selma har på bilden, jag hann aldrig norpa ett par i rätt storlek till vår tjej :(

Svar: Ja det är ett stående problem här också.. Selma har långa ben, men är så attans smal.. Så midjan är ständigt för stor på allt från trosor till leggings :/
Linda Blom

Emma

Sp svårt det där med byxor tycker jag! Köpte ett par leggings till lilltjejen häromdagen, men de var jätte stora i midjan/rumpan. Gissar att det är för att det ska Kuba få plats en blöja... Det blir så dumt bara när hon faktiskt inte använder blöja längre. Hade jag provat dem på henne innan hade jag antagligen aldrig köpt dem men nu har jag redan tvättat dem. Provade att vika dem i midjan och så får hon ha långa tröjor över😝 De sitter bra i övrigt så de glider inte ner iaf. Men ställbar midja skulle det absolut vara i ALLA byxor!

Cecilia

Polarn o Pyret har ju ställbara tights/leggings i olika färger, visserligen lite mera färgstarka än vad du brukar ha på barnen men vill ändå tipsa :)

http://polarnopyret.fi/leggings-solid-baby-jazzy?___SID=U

Svar: Tack :) Har koll på det! Även How to kiss a frog har leggings med ställbar midja. Älskar dom! Men hade önskat på alla modeller hos alla kedjor/butiker egentligen :)
Linda Blom

Sanna

Samma problem med byxor här! Fördel när leggingsen är tajta att de sitter uppe ändå :)

Svar: Exakt så!! :) dom sitter uppe iaf för att dom sitter så bra i benen :)
Linda Blom

Lina

Samma problem här sedan min lilla kille blev blöjfri. Har löst det genom att sy fast resår på typ alla hans leggings. Inte så snyggt men funkar i alla fall. Tycker dock att Lindex har många bra leggings i lite tunnare material som inte är för stora i midjan.

Anonym

Smalis?? Ser väl fult normal ut!!?

Christina

Vi har samma problem med vår skrutta. Långa smala ben och inga byxor som vill stanna uppe.. men nameit it har ju också ställbara på alla byxor. Vi kör mycket polarn och pyret och nameit it 👌

Svar: Jaa! Name IT har vi också en del :) Men jag är ju sååå svag för både Newbie och Lindex, så hade önskat ställbar midja även där :)
Linda Blom

Christina

Vi har samma problem med vår skrutta. Långa smala ben och inga byxor som vill stanna uppe.. men nameit it har ju också ställbara på alla byxor. Vi kör mycket polarn och pyret och nameit it 👌

Linda Cathrine Liljemalm

Ja visst är hösten mysig! Så häftigt att det hände på samma dag, det måste vara så roligt att se alla deras likheter :)

Paula

Samma problem med Lion och mitt bästa tips är att köpa resårband (finns typ 3 m för 20kr) och den trä en egen resår i midjan dom är mindre. Den kan man sen ta bort och göra större och slutligen ta bort helt. Smidigt och gör att valen bland kläder blir större för då kan man ju köpa vilka som! 😊