Härlig helg!

Några instagram-glimtar från vår helg (@LindaBlom).
 
Hej hallå där!
Så var söndag kväll här, men totalt utan ångest i dessa semestertider. Fy attan vad jag älskar friheten det innebär och avbrottet från vardagens rutiner. Selma är vaken alldeles för länge om kvällarna, men har (halelujah) tagit några sovmorgnar. Det är varmt som attan i lägenheten så vissa nätter har hon och Jimmy bäddat åt sig i soffan och sovit där, haft filmmys och liknande. En morgon vaknade vi halv 10, då hade Selma för första gången inte väckt oss utan istället tagit fram sin ipad och satt och kikade på film intill. Lilla stora gumman <3
 
Helgen rusade förbi! Igår åkte Jimmy och Selma till Storfors för att tillbringa natten där och jag tog med mig lilleman till Forshaga för drinkparty hos Becky. Vips så var klockan 12 och vi hade hunnit smaka på inte mindre än 11 olika drinkar. Så himla kul koncept tycker jag! Att alla tar med en varsin drink, sedan betygsätter man drinkarnas smak och utseende och i slutet av kvällen har man en vinnare. Givetvis blev det alkoholfria varianter för den ammande mamman här, men jag hade huvudvärk likt rejäl baksmälla ändå imorse när vi vaknade. Jätte trevligt var det i alla fall och förutom drinkarna hann vi med både frågesport och musikquiz.
 
Vid lunchtid idag packade jag och Colin in oss i bilen för att möta upp andra halvan av familjen i Filipstad. J's mormor fyllde år så det blev kalas där i ett par timmar. Det är så roligt nu, för nästan precis en månad innan oss fick Jimmys ena kusin Jennifer sitt första barn, en liten Freja. Skall bli spännande att se henne och Colin växa upp och säkerliken hitta på mkt bus. Nu är det fullt röj på Selma, om ett år är det TRE kiddos som ränner runt skulle jag tro :D
10
Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Vilken rolig idé med ett drinkparty! :D Perfekt att dra ihop ett gäng och köra på en kväll!

Emma

Låter som en härlig helg! Underbart fina bilder! :)

Annster

Låter som en mysig helg :)

ISA

åh vad lik dig hon är då! otroligt :)

Anonym

Tråkigt att du stödjer djur i bur..

Svar: Du har ingen aning om vilka diskussioner jag har haft och hur jag tänker gällande detta med Kolmården.. Men vill du prata vidare om detta så kan du stå för vem du är via instagram (där du sett att vi varit iväg) och var inte så feg och kommentera anonymt :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Det låter verkligen som en härlig helg. Drinkparty låter som ett kul koncept.

Sanna

Är inte detta din design? :-/

http://www.posterdesign.org/

Charlotte Uleskog

Så roligt med jämnåriga lekkamrater till de små :)

Anonym

Hej! Har jag fattat fel eller ska ni flytta till hus? Skulle vara jätteroligt med bilder på huset i så fall kram

Anonym

håller med anonym ovan. sen att du på instagram försöker skylla ifrån dig på din sambo? "hade jag vart ensam om att välja semesterns resmål hade vi inte åkt till kolmården". stackars dig linda, som att du inte är vuxen nog att säga ifrån till honom om du inte vill dit? lägg av nu.. stå för dina egna handlingar och skyll inte på jimmy.

Svar: Jag antar att du inte hört talas om kompromisser, därför kommenterar jag inte ens detta vidare :)
Linda Blom