Att töntmatcha i Adidas Stan Smith

Mamma-Barn-matchningar.. Herregud! Det är ju så töntigt, men så roligt och gulligt tycker jag. Beställde Colins skor från Footway för ganska länge sedan, men passade nyligen på att beställa hem skor till mig och Selma därifrån också. Jag kunde verkligen inte låta bli! : ) Rekomenderar Footway för övrigt, suuuupersnabb leverans och smidiga returer (råkade göra dubbelköp av Colins skor, haha).
 
Colins skor är med en mjuk och skön sula, otroligt enkla att ta på. Visserligen väldigt stora för honom ännu, men vi har premiärat ändå. Selmas med kardborre, så även dom är enkla att ta på för en treåring och mina med snörning. I måndags hade vi på oss skorna allihopa och Selma tycker såklart att det är väldigt spännande när vi har lika, om så det är skor, frisyr eller vad det nu må vara.
14
Sarah

Ja har aldrig beställt därifrån :)

Svar: Gör det!! Jag är verkligen toknöjd :)
Linda Blom

Annster

Snarare sött med matchning :)

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

de är ju så snygga

Charlotte

Förstår precis känslan - själv har jag en dotter som har 134 i klädstorlek vilket innebär att de kläder som hon köper finns upp till 170... Så nu har hon och jag samma fladdriga byxor från HM :-))
Stor dotter och liten mamma :-)

Kram!

Linda

Åh, så himla fiiiint!! :D

TIDSTJUVEN

Jättegulligt med matchande mamma-barn-outfits ju! :)

Danni

Jag tycker de e så fint när det matchar, väntar en lite pojke kan inte vänta att matcha honom med sin pappa <3

Carro

Tips på dregglisar! Lillafrokenrandig.se Den med svampar på är ju bara för härlig 😊

Anna

hej! du är ju ambassadör o skriver massa om bakåtvänt åkande osv vilket är jätteviktigt, men har du skrivit något om bussar? detta kom upp på min fb igår: https://www.instagram.com/p/BHMahALBJiDbWySynHPA89p0HrgRE_Efx3kBso0/?fb_action_ids=10157169302095624&fb_action_types=instapp%3Atake&fb_ref=ogexp&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1076395579117076%5D&action_type_map=%5B%22instapp%3Atake%22%5D&action_ref_map=%5B%22ogexp%22%5D

en mamma som åkte med sin bebis liggande i en liggvagn, inte i babyskydd. det verkar som många tror att en buss är säker men det är den absolut inte. vi ska vara glada nu att vi fått 2 bakåtvända barnstolar i alla länsbussar i värmland :) jag var en av dem som ställde krav på värmlandstrafik om detta, och nu är det verklighet, känns väldigt bra! det dåliga är att man vet ju aldrig om det finns såna säten lediga när man kommer till bussen.

Anonym

Hej linda!
Har en akut fråga. Jag brukar färga/blondera mitt hår själv hemma men nu när jag satt i färgen blev det som rosa slingor! Hur kan det bli så?!

Josefin

Snygga! :D

Otilia

Super gulligt är de, inte alls töntigt! Har följt din blogg i väldigt, väldigt, väldigt många år. Långt innan Selma kom till men aldrig skrivit något. Jag älskar ditt driv både som företagare och som mamma och sambo. Jag är grymt imponerad!

Svar: Nämen åh! TUSEN tack för din fina kommentar och vad roligt att du skrev en liten hälsning efter alla år :D
Linda Blom

My

Det är ju så gulligt! Vill ha så hör hemma också, men tycker mig inte hitta några skor som funkar för alla. Vill ju att pappa också ska ha likadana skor ☺🙄

Svar: Dessa finns ju för alla :D
Linda Blom

Anonym

Vad sött😀Kram Johanna Törnqvist www.hannahsthlm.se 🍡