Vagnen bäddad!

Så.. Det blev till att beställa en liggdel till vårt chassi för någon vecka sedan och under påskledigheten kunde vi hämta ut den på Babyproffsen, snabbt som attan gick det. Finaste liggkorgen i white leatherette och igår bäddade jag iordning den med påslakan från Frank & Poppy som jag beställde på BestKids för ganska länge sedan.
 
Angående vagnen så har vi en vit Super Nitro till Selma sedan tidigare, endast sittvagn och beställde därför den här City korgen. Vi vill inte ha någon syskonvagn då vi ytterst sällan använder vagn till Selma i dagsläget och de gånger hon kommer vilja åka blir det på en ståbräda. Älskar gungfunktionen på liggkorgen när den står på golvet och dessutom är den helt fantastiskt fin. Obegripligt att vi skall köra en liten prins i denna snart, snart..
21
Jeanette

Så mysigt :)

Iza

Men så fint!! 😊

Lina

Ser super mysigt ut, vad jag kan tänkas undra är det här med kudde, ska dom ha det första tiden? Hur tänker ni göra ? Står så olika på alla ställen man läser?

Svar: Finns kuddar som är anpassade för små nyfödda också, det använde vi även till Selma :)
Linda Blom

Denize - Fotograf - Mamma till EoE - Gravid

Vad fint! :) Vi har börjat kolla lite smått på vagn redan nu, men det känns som en djungel trots att man har haft bebis och vagn förr (känns så längesen bara).

Marika

Hade den äldre citykorgen till dottern som föddes juni -13. Det var en stor sorg som den byttes ut efter 5 månader. Prinsen kommer stortrivas och vi längtar också efter honom!

Sanne

Du skrev förut att ni gick på husvisningar, gör ni de fortfarande ? :) vilka områden vill ni bo i? Kan ni tänka er bo utanför Karlstad såsom Hammarö , kil, Grums osv? Vill nii ett renoverat hus eller ett hus som behöver renoveras? De skulle vara så intressant och läsa om era hustankar :)

Svar: Just nu ligger att springa på visningar m.m. lite på is. Lillebror och nya familjelivet får landa innan vi drar igång igen. Tills dess får vi bo trångt :)
Linda Blom

Aisha Muhammed Ali

Så fint :)

Anonym

sååå fint 😀 vars är vagnhänget ifrån?

Svar: Från köpbarnvagn.se :)
Linda Blom

Thoria

Gud vad fint! Hade oxå velat ha en vit! :)

Sandra

Så himla fint!

Anonym

Kan du inte skriva lite mer om valet av vagn. Ni kikade väl på bugaboo också?

Svar: Ja det gjorde vi :) Kanske kan skriva om det framöver.
Linda Blom

Sandra - gravid med första barnet

Åh vad fint och mysigt det såg ut. Där kommer nog den lille att ligga skönt :)

Jessica Sanna

Så sött :)

Fredrik

Jag är så sjukt bebissugen. Din vagn är otroligt fin! Minns den tiden med värme, just när våren tittar fram också. Att bara ta barn i vagnen och en härlig promenad och upptäcka världen tillsammans med sitt barn.
Den känslan!

Mia

Jätte fin liggkorg, ser ut som den lille kommer få jätte mysigt där inne :)
Vi använde också kudde till vår när dottern var bebis, gick utmärkt :)
Tycker att det var bra att ni valde att använda det " gamla" chassit i stället för att köpa en helt ny vagn.

Emma

Hej Linda,
Måste fråga en sak om era sängar från Sebra, har ni lämnat in de för ommålning/sprayning? Vad fick ni isf betala för det? Jag tänkte köpa en sån säng då jag tycker att de är så otroligt fina, ramlade över en till ett bra pris men lite skråmor på vissa ställen så då kom jag och tänka på era sängar ☺️ Alla lycka till er när allt väl sätter igång, tänk snart har ni er prins i era armar 💙 Kramar

Svar: Hej! Åh nä!! Jag har inte gjort det ännu. Skall lämna in den blå som lillebror har tänkte jag.. Selmas var vit redan från början :)

Tusen tack! Löngtar tills han är ute :)
Linda Blom

Silvia

Vit vagn är så snyggt, det har vi också köpt till vår lilla bebis som kommer i sommar

http://vonlila.se

Anonym

Oj vad fin vagnsdekoration! jag gillar att pyssla och ska nog försöka ge mig på att göra en sådan =) Ha en fin helg.

Erika Palmqvist

Så mysigt! !

Christine/plumpy85

Så himla fint, grattis till pojken 💕