Kids Concept sneak peak

Det här pusslet skulle Selma älska som räknar mycket just nu på både svenska och engelska.
 
Hej på er!
I helgen tänkte jag skriva, men faktum är att vi fått långhelg hela familjen och har tillbringat torsdag och fredag i Göteborg tillsammans. Vi har varit på event tillsammans med Jollyroom och massa andra mammor, barn, men också en del pappor.
 
Idag fick vi bland annat en tjuvkik på Kids Concept kommande sortiment och det släpps fullkomligt ljuvliga produkter i serierna Neo (innehåller snygga produkter i främst svart och vitt) samt Edvin (som jag föll pladask för, pasteller och älgar, rävar m.m.). Utöver det utökar dom även sin befintliga serie STAR och såklart kommer det en och annan "köksnyhet" med fina grejer som våg, muffins, glassar m.m. Icke att glömma den fantastiska kassaapparaten, allt i KC's klassiska trä.
 
Missa inte världens sötaste mamutt som går att gunga på och de praktiska och roliga pussel-bilbanorna. Det känns smidigt att packa ihop  och med sig. Selma och Colin måste ha :)
 
Allting släpps under sommaren/hösten - fick ni någon favorit bland bilderna?
 
 
 
 Babygymmet är ett måste till Colin.. Enormt HA-begär på både det, sängkläderna.. Eh.. Allt!
 
Sååå snygga färger, produkter och mamutten.. Herregud.
 
Molnlampan.. Jisses så fin!! Älskar även hyllan och den praktiska förvaringspallen nedanför. Boxarna med stjärnor passar perfekt i Kids Concepts klassiska klädhängare.
Den här kassaapparaten behöver vi nog byta ut Selmas i plast som gick sönder direkt emot. Så får den gå i arv till lillebror sedan..
14
Malin

Ljuvligt!

Anonym

Åh vilka fina saker

Elin Söderholm ❤

Så fina saker! Mysigt med långhelg med familjen dessutom!

Http://nouw.com/grenas

Håller med Babygym samt sängkläderna är sååå fina 😍

Iza

Det är fantastiskt fina saker, men tyvärr saker som inte går hem hos min son. Nu äger jag såklart inte grejerna på bilderna, men jag har köpt en massa annat fint som tårtor, köksutrustning, bilar mm i rejält trä och en jättefin bondgård med djur, staket mm också i trä, men det går inte hem! Det ska vara plastiga grejer som väsnas med många små detaljer att pilla på. Det är synd för dessa leksaker är ju så fina, säkra och lätt att inreda med.

deckre.blogg.se

Åh vilka fina leksaker

Anonym

Babygymmet är jättefint men det ser ju SÅ tråkigt ut för en liten bebis! Inga roliga färger eller detaljer att titta på:( Vi har ett gym här hemma som är helt hysteriskt fult med galna färger men alla ungar som har varit här har lekt som galningar i det haha. Så succé före utseende när det gäller leksaker:)

Svar: Vi hade färgglatt gym till Selma också med smurfarna :)
Linda Blom

Jenny

Mycket fint! Skallra och klossar blir potentiella köp, ev sängkläderna också. Kassaapparat var fin! Sonen är på tok för liten för den än dock.

Sanna

Jag älskar Kids Concepts och deras fantastiska sortiment. Men jag saknar fortfarande mycket till lite äldre barn som exempelvis påslakanset till 90x200 sängar. Dottern är 9 år snart och skulle älska att ha mer produkter därifrån.

Kram Sanna

mittbabbel.blogg.se

Så fina saker. Men favoriterna är pusslet högst upp och kassaapparaten. Även inredningen är fantastiskt! :)

Tess

Väldigt fina! Både vi föräldrar och vårt barn är dock mest glad i starka färger, så även fast det finns någon pastell här och där hos oss så är det mest skarpa färger. Tycker köksgrejerna skulle vara ett fint komplement till vårt barns kök/butik, men vet inte hur de skulle passa ihop med det han redan har... Iofs behöver ju inte saker passa ihop :-)

Hanna Karlsson

De gör ju så fina saker!

Camilla

Så fina saker att titta på, men såååå besviken. Köpte klossar, träbilar och några ytterligare träleksaker av dem, de tål ingenting! Färgen flagnar efter nån användning, ser avskavt och fult ut direkt. Varning!!

Nicolina

Åh vad mycket fint! Väldigt inspirerande :)