Lunch på Naturum

I förmiddags slog vi oss ihop för en sopplunch på Naturum med Maja och Stella och deras mammor. Och såklart våra nytillskott Colin och Elton såklart.. Tänk att två av dom där minitjejerna som dom faktiskt var när vår mammagrupp slog sig ihop faktiskt har blivit storasystrar. Så himla obegripligt!
 
Hur som helst, treåringarna lekta så himla bra och när det var dags för mig och Selma att packa ihop och åka till barnmorskan för min efterkontroll så var hon inte alls sugen. "Men.. Jag vill va mä mina kompsar. Kan vi ringa till dom sen?". Lilla gumman! Och det är sjukt roligt att se dom leka tillsammans såhär och prata, prata och prata.
 
10
ISA

stora tjejer nu ju! :) är så himla fint där ute vid naturum!

Diana

åå underbara bilder. Så vackra

Annster

Så mysigt och fina bilder

Anonym

tyckte inte du att man INTE skulle ta vänners bebisnamn? Varför struntade du inte i namnet Elton då? Skulle blivit skitsur.

Ann-Sofi i väst

Svar till "anonym"
Det finns väl ingen som har ensamrätt till ett namn. Det var det dummaste på länge. Dessutom heter Lindas pojke Colin. Vad sedan andra eller tredjenamn är kvittar. Vänners och egna barn växer upp och flyttar och vad betyder det då vad andra barn hette i andranamn. Nej ta du och bekymra dig om viktigare saker än att bli "skitsur" över vad dina medmänniskor väljer för namn till sina barn. Väx upp!!!

Elin Söderholm ❤

Mysigt! Du tar alltid så fina bilder Linda!

Anonym

Det ser väldigt mysigt ut =)

Malin (svim)

Det ser väldigt mysigt ut =)

Hanna Karlsson

Så mysigt!

Tove H

Linda, kan du göra en Lisa i stolpformat på det viktigaste att tänka på gällande babyskydd-bilbarnstol-nästa stol? Jag blir inte klok på hur vissa resonerar (läs: min ignoranta svåger) när det kommer till säkerheten kring stolarna! Jag önskar en lista som man bara kan köra upp i ansiktet på dom där det står när och varför man kan vända barnet framåt osv. Blir ju mörkrädd!
Sen en annan fråga, jag är intresserad av att också bli ambassadör för NTF (om man kan välja, det kanske man inte kan?) men har faktiskt inte råd att göra det gratis. Är det gratis eller får man lön för det?
Ha en fin onsdag! Kram

Svar: Hej! :)Jag har skrivit massor av inlägg så visa dom för honom alternativt sammanställ de viktigaste punkterna. Eller för all del - visa honom filmerna!! :) Allt handlar om att barnets nacke inte klarar av en frontalkrock ens i 50km/h pga att dels är deras huvud betydligt större och tyngre i förhållande till kroppen och dessutom är nacken inte lika stark. Gällande ambassadörskap så är det BeSafe jag är ambassadör för och det är endast ett fåtal tjejer aktiva inom sociala medier och som når ut till många som fått möjligheten. Jag blev tillfrågad av dom för 1,5 år sedan ungefär :)
Linda Blom