Att jag aldrig lär mig..

I köket är det vitt, vitt, vitt denna jul, men med fina, röda detaljer på gardinerna.
 
Hej på er!
Som rubriken lyder.. Att jag aldrig lär mig? Trots att C vaknat varje natt för mat, så sade jag till Jimmy igår kväll att jag ändå tyckte att han sovit bättre och inte vaknat fullt lika mycket de senaste dagarna. PANG sade det så var både han och Selma vakna i över 2,5 timme inatt. Så fort man nämner något om ett uppåtgående mönster, så bryts det i ett nafs. Tålamodet är ju inte det bästa nattetid heller, så tillslut är man rejält frustrerad av sömnbristen och vill inget hellre än att bara få sova.
 
Imorse tog jag och Colin en liten promenad efter att vi lämnat Selma på förskolan. Jag har aldrig någonsin förstått tjusningen med vakren promenader eller löpturer, mer än att det är bra för hälsan givetvis. Men jag bokstavligt talat avskyr att vara ute och springa och jag blir rastlös av promenader utan sällskap. Men idag pluggade jag in en podd i öronen och njöt av en stunds lugn. Det är ju ganska intensivt här hemma just nu, som jag nämt förut är det en tuff period för vår lilla gosse och en 3,5-åring är inte alltid helt enkelt att handskas med heller. Så det var enormt härligt att bara gå och spana i vårt nya områda idag.. Det är så himla mysigt här och jag vet inte, men på sätt och vis känns det sorgligt att vi bara bor här tillfälligt och sedan skall flytta igen. Men misstänker att vårt nya område kommer bli fantastiskt mysigt det också, nära till skog och natur där med. 
 
Nu ligger C och sover en stund och telefonen ringer, Malin har visst något på hjärtat, så jag avslutar här : ) Ha en bra dag!!
10
Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Haha, samma här! Dessutom somnar min lille gott i famnen på dagarna men så fort jag lägger ner honom vaknar han. Jag får INGENTING gjort ;)

Kram från en mamma som nyss hade bebis på vänster arm men som lagt honom för sig själv och inväntar att han ska "ropa". Gulleungen.

Sanna

Vilken område är det ni bor i nu och vilket ska ni flytta till (om det inte är för personlig fråga :)?) jag bor själv i Karlstad och jobbar på CSK och jag och min sambo letar efter en lägenhet eller radhus nu när vi börjar fundera på barn men vi är inte alls överens om område så tänkte få tips :) älskar att kika in på din blogg alltid roligt och intressant att läsa! :)

Diana

Å vad nyfiken jag blir över vart ni ska flytta?

Vad fint köket är, älskar vitt men vill ha lite mer rött på julen :D

Lycka till med denna natt, hoppas den är lite bättre

Thoria

Vart är adventsljusstaken i fönstret från? Superfin! :)

Svar: Det är en ljusstake från nusnäs :)
Linda Blom

Anonym

Jag har barn i samma åldrar som du, jag Colin och min minsta är exakt lika gamla 😊. Jag måste bara säga att jag älskar min långprommenader och springrundor med hunden och en podd i öronen. Då kommer jag hem fylld med energi och endorfiner och orkar med tusen frågor om allt och tjat och gnäll. Så att rasta hunden är verkligen en njutning för mej. Hoppas de blir det för dej nån gång också.

Anonym

Du är så uppmärksamhetskåt.. Vill synas och höras överallt. Varför åkte du inte till Paris?

Majja

Till dig anonym nr:6 har man inget bra att säga kan man va tyst. Varför går du in och läser bloggen? Hon åkte inte till Paris för att hon prioriterar sina barn, och har en liten som hon dessutom ammar.
Du är oföskämd och helt ematilös som kommenterar på det sätt du gör.
Hejja dig Linda som sätter dina barn och familj först.
Massor av kärleksfulla kramar till dig, och bry dig inte om vad sådana här fega anonyma människor skriver. 💖

Melinda

Hej!

En liten fråga eller kanske jag kan få lite hjälp?... Jag har en eller rättare sagt två likadan ljusstakar som ni - Nusnäs men på den ena har en av glödlamporna gått sönder och jag kan inte hitta någon ny!!! Har varit runt i flera affärer och googlat på nätet men hittar inte... på flera ställen har de slutat med dessa i deras sortiment. Skulle helst vilja hitta några glödlampor i stan (Karlstad) och inte behöva beställa på nätet... Något tips vart jag hittar nya glödlampor? Lite kris nu när jag inte kan tända dem...

/Melinda

Svar: Åh.. Gud! Jag vet inte! Har du kollat i den där lampbutiken vid torget? :) Hojta till om du hittar för då behöver jag nog bunkra upp :D
Linda Blom

Hanna Karlsson

Haha, jag känner också igen mig och lär mig verkligen aldrig.

Sofia

Vilken himla fin adventsljusstake (den på bordet). Vart har du köpt den? 🌸

Svar: Netto faktiskt :D Så satte jag på plåtsiffror : )
Linda Blom