Helt nytt igen..

Såhär skall alltså den nya designen se ut i dator och surplatta.
 
Ni får ursäkta att det är ett himla snack om utseendet på bloggen just nu. Men jag har haft samma grundmall och gjort ändringar rent bild och bakgrunsmässigt i över NIO år nu. Så att ändra om helt är verkligen ett stort steg. Grunden är klar nu och det återstår småfix som färgändringar och typsnitt m.m. Övervägen en sidmeny också.. Men i det stora hela känns det redan bättre.
 
Det är fortfarande lite problem med exempelvis kategorier och arkiv (dom ligger låsta). Men nu vill jag, återigen, ha era åsikter. Hur ser bloggen ut för er som besökare? : ) Visst är bilderna och texten så mycket bättre nu? Det fetstilta, kursiverade m.m. funkar igen och det blir inte långa avstånd vid radbrytningar.
 
Ja.. Som sagt. Kom gärna med konstruktiv kritik igen : )
8
Amanda

Headern är såå fin , likaså typsnittet på rubriken och den text som står i inlägget (väldigt lättläst).

Jag tycker dock inte att du behöver ha beskrivningen om dig själv ovanför headern. Räcker med "Lina Blom - Mamma till Selma och Colin". Beskrivningen kanske går att placera någon annanstans?

Annars älskar jag den nya deisgnen. Riktigt snygg och stilren :)

Svar: Jaa! Jag har lagt in den i fliken "OM" så jag kommer nog, som du skriver, ta bort den från själva headern (har det nämligen inte i mobilbersionen) och bara ha min mailadress där uppe :D Tack snälla! Vad kul att du gillar designen! Jag börjar känna mig väldigt böjd nu faktiskt :D
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Jättefint blev det :)

Maria Linnea

Helt underbar är den! :) Ett stort mellanrum mellan dropdownmenyn och ''taket'' är det dock, vet inte om det ska vara det men! :) Och bilderna är skarpa och fina, och texten lättläst! :) Tummen upp!

Svar: Det är tyvärr på grund av att det ligger annonser där då och då.. Inget jag kan styra över :(
Linda Blom

Johanna

Jag tycker den nya designen är superfin! Fräsch och stilren, men ändå snygg :-) hade kanske önskat en sidomeny, alternativt att menyraden (med hemknappen, om mig, kategorier, arkiv, osv..) ligger nedanför headern. Kram!

Netasha

Hej! :) Jag tycker allt med designen är superfinfin :) men, just texten/beskrivningen ovanför headern ser rörigt ut :P

Helena

Supersnyggt! Bra jobbat!
Jag saknar dock en sökfunktion. Kanske finns, men i så fall får du gärna göra den mer synlig.

Svar: Det finns en! : ) Under knappen "OM".. Men jag använder alltid google genom att googla "Lindablom.se" följt av det jag söker och gillar inte synliga sökfuntioner här på bloggen, så den kommer tyvärr inte flyttas : )
Linda Blom

Helena

Ah, ja där fanns den ja!
Smaken är som baken!:)
Synlig sökfunktion eller inte... Bloggen är skitsnygg nu!

Svar: Tack snälla :D Det glädjen mig!! :)
Linda Blom

Carro

Jättefin design! Fina bilder och tydlig text! Två tummar upp från mig! Tycker för övrigt att du har en jättetrevlig blogg, faktiskt den enda bloggen jag följer..som upptagen tvåbarnsmamma..! Har två flickor födda 13 och 16 och är så kul att få en inblick hur en annan mamma har det ol dagarna😊du verkar vara en supermamma och en skön prick! Kram

Svar: Åh men tack snälla för fin fina kommentar! Jag blir jätteglad :D
Linda Blom