Lindas julkalender 2017 - Lucka 24 - AVSLUTAD

I samarbete med Jollyroom.

Och så har vi kommit till tionde årets sista lucka och julafton är nu här!! Idag kan ni tävla om valfria produkter av märket Minitude från Jollyroom (se alla snygga möbler och tillbehör till barnrummet här).
 
FÖR ATT DELTA:
Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @Jollyroom på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 27 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis - ELIN!
203
My

Med en tjej som nu går från liten till stor och snart en nyfödd liten kille så skulle detta vara perfekt för oss att inreda barnrum med. Så fina saker som skulle göra mina barn så lyckliga!

Linnea

Listan kan göras lång, man vill ju ha allt på en gång. Tänk att få fylla barnrummet med så mycket fint

Malin Svensk Björck

Skulle vilja fixa till mon systersons rum så det blir mysigt och roligt att vara i. Eftersom han pga sjukdom inte ofta orkar leka ute. Då är det ju viktigt att han kan ha kul inne. Hans mamma är ensamstående så hon skulle bli så tacksam 💜
Och jag skulle må bra när dom mår bra😃
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
GOD JUL!

Erika

Arvid har fått ett lekrum av oss i julklapp och vad vore bättre än att fylla det med nya leksaker och inredning :) Han skulle bli så glad och hans mamma med, haha!

Sofia

Barnens rum är alldeles för kalt och dom behöver få in mer saker. Dom delar rum så är svårt att få till det så att båda känner att dom får något eget.

Mari B

Jag skulle köpa inredning till min lilla tjejs hörna, såsom ett lektält. Just nu har hon ingen inredning mer än sängen och några enstaka leksaker. Jag hoppas jag får inreda hörnan snart.

Cissi

Inga möbler min son har, är nya. Allt är ärvt. Har man tre barn så får man hushålla eftersom de äldsta alltid behöver nya saker. De små får bara ärva. Min lillkille är verkligen lite undantryckt och försiktig av sig. Jag skulle verkligen vilja att han och bara han fick stå i centrum och få någonting från scratch för en gångs skull. Jga vill uppmuntra honom att ta plats.

Madelene Å

Håller på att inreda ett rum åt sonen så detta hade varit så underbart att vinna nu när budgeten inte är den bästa efter ett år som föräldraledig.

Kaiza Larsson

Vore underbart att vinn denna tävling till sonen på 6 veckor som inte har fått in så mycket möbler eller saker på sitt rum. Vi hoppas att tomten är snäll i år och även på en vinst. Vore riktigt kul att få välja runt bland alla fina saker.

Kaizalarsson på Instagram
Humanussp05@hotmail.com

Marike Wikström

Jag har flyttat långt från mina vänner och andra som jag känner. När vi får besök av dem så stannar de alltid några dagar. De senare åren har mina vänner börjat ta med sig barnbarnen. Det skulle vara så roligt att få inreda det stora gästrummet så att barnen känner sig lika viktiga som de vuxna samt att de kan roa sig där medan vi vuxna njuter av varandras sällskap

Malin

Mina döttrar skulle få bord och stolar till sitt kök som jag gjort i ordning i skrubben bakom deras rum så de kan ha tebjudningar och fikastunder där inne 😍

Raili Pikkusaari

Lilla Enni har fått just egen rum och behöver nu inredas
att perfekt nu vinsten att man hittar möbler och annat fina inrednings deltaljer till lilla Ennis nya rum

Hillevi

Åh! 😍 tänk så mycket fint som skulle kunna köpas om man vann! Jag hade satsat på bra förvaring samt det fina bordet med tillhörande stolar från minitude nordic!

Susanne

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja de fina bordet & tillhörande älgstolarna. Detta bord och stolar skulle min fina brorson Vidar få, då hans pappa är jägare så hade stolarna med älgarna passat perfekt i hans rum och även som en liten pik till sin pappa att det är dax att skjuta en ny älg vid nästa älgjakt.

Therese

Åh bordet och stolarna är sååå fina 😍 mina tjejer skulle bli så glada över att få ställa in det i sitt nya lilla rum.

Zannah

Skulle gråta av lycka att få ge barnen detta, Få den tunga stenen i mitt hjärta att lätta. Ibland går livet en krokig väg, Men deras lycka får en att bli sådär glad så det nästan skär. Dom är värda allt och lite till, Lycka i ögonen är det enda jag vill. Ett lekvänligt rum jag vill ge dom såklart, Det vore fantastiskt underbart! ♡ Instagram fru_ehnemark mejl: zannahroos@live.se

Orsakullan dom blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Skulle så gärna vinna detta. Skulle vara fint här hemma :).

Anna M

Vilken dröm det vore att få inreda barnrummet till lillebror som väntas komma i Mars med hjälp av detta presentkort! Jollyroom har så fina saker <3 Följer på insta med namnet vildvatten =)
God Jul! =)

Carita

Wow detta hade jag velat vinna till barnen, så vi kan få ordning på deras rum. Skulle göra dom väldigt glada tror jag.

Viktor

Hittade hit dagen innan julafton så jag gör ett försök även i dagens lucka. Frugan har pratat om att vi borde köpa stolar och bord till grabbens rum. Eftersom både jag och frugan jagar så hade älgstolarna varit roliga att ge grabben.

Emmelie

Jag håller tummarna. Tyvärr hade
Min sambo inget jobb nyss och vi har levt på min inkomst vilket resulterar i nästan inga julklappar . Vinner jag detta kan jag ge en försenad julklapp till barnen ❤️

Johanna

Detta skulle bli perfekt nu när vi ska fixa med lillans rum. Minitude har verkligen snygga möbler till små barn.

Jessica G

Jag hade köpt minitude paketet med bilbanematta. Drömfångare. Förvarinskorgar. Till grabbarnas rum! Det behövs verkligen lite upplyftning där inne! :-) håller mins tummar stenhårt! God jul.

Ellinor

Lilla Astrid sover fortfarande inne hos oss och har alltså inte ett eget rum. Men denna vinst kan jag köpa lite möbler för att inreda hennes egna rum 😊 hon är lika gammal som Colin.

Anonym

Min styvbror ska ha barn med min kompis i april och det här hade varit en perfekt present till dom :)
Min mail: Jwiippola@gmail.com

Marianne

Åh va mycket fint, precis min stil. Det var ett nytt märke för mig. Jag önskar att vinna fina möbler till pojkarnas rum, dom har ett stort rum så det är lite tomt där ännu, men med möbler från Minitude skulle rummet bli såå fint. 😍

Johanna

Vill skapa ett rum fyllt av lek och fantasi,
ett rum som barnen upplever som ren magi.
Produkter med fina och lekfulla motiv,
så att de alltid in i rummet vill ta ett kliv.

Här hemma lever den yngsta i en annan värld,
ständigt ute på upptäcks-färd.
Alltid vandrande bland skog och snår,
en framtida upptäcksresande jag spår.
Vad vore då bättre än ett tält,
att kunna sova i ”ute på fält”.
Detta är den bästa av gåva,
skulle användas konstant vill jag lova!

Den äldre är fylld av massa energi,
tycker att springa och gympa är magi.
Hittade då en lekfull matta,
för att på ett ben hoppa och skratta.
Ett extra plus att han siffror sig lära,
en matta som flera fuktioner bära.

Länkar:

https://www.jollyroom.se/leksaker/lektalt-lektunnlar/lektalt/minitude-lektalt-tipi-gra

https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnrumsinredning/textilier/barnmattor/minitude-matta-hoppa-hage-vit-svart

Följer på Instagram <3

God jul & gott nytt år!

JOanna Wozniak

Vill vinna barnkök till sambos systers barn till hans födelsedag i januari !!!

Anonym

Efter att ha ramlat rejält för 2 veckor sedan som slutade i två operationer har jag inte kunnat vara riktigt närvarande med mina barn på grund av smärtan. Med denna vinst kan vi lyxa till det för dom som ett plåster på såren ❤ Min mailadress är: Sandra.maria.nilsson@gmail.com
God jul ❤

Jessica sjögren

https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnmobler/minitude-nordic-bord-dimma-2-stolar-alg-kanin detta hade passat så fint hemma hos oss. Vi var ett par tjejer som fick barn ganska tätt efter varandra tänk att få se våra knattar sitta vid detta bord och ha tebjudning och pyssla. Herregud vad det hade värmt hjärtat

Eva

Jag skulle vilja ge den fina vinsten till mitt barnbarn som bor i Norge och som jag sällan träffar.

Emma F

Tänk att få vinna lucka nummer tjugofyra, fylld med barninredning så dyra. En vägghylla, ett lektält och kanske något mer, vi hoppas fantasifulla lekar sker. Sonen bara växer och tiden går för fort, vi vill bara leka och inget annat blir gjort!

God jul! 🎄✨

Victoria W❄️❄️

Åh, detta skulle vara perfekt att vinna till min systerdotter som precis har fått ett eget sovrum!
Kram ❄️

Louise

Skulle vilja förändra dotterns rum nu när hon fyller 5 år.

Sara B

Vår yngsta dotter sover i vårat rum i sin säng. Vinner vi denna vinst så blir det saker till hennes rum som kommer inhandlas(den där Björn dekorationen är sjukt snygg så den blir det definitivt) :)

Linda

Vi har haft en riktigt tuff period med sjukdom och lillebror på sju månader har legat inne på sjukhuset med rs-virus, syrgas, hög feber och öroninflammation. Som tur är fick han komma hem igår eftermiddag så vi får fira jul tillsammans hela familjen och hans två syskon ❤️ Det skulle vara så kul att få denna vinst och få skämma bort barnen med lite nya fina barnmöbler efter den här tuffa perioden! 🙏🏻 Instagram @lindakonno

Tina

Att ha egna små söta möbler, som bara är lilla-
systers! Storasyster har ju det!!
"Snälla Tomten, jag har varit så snäll..Förutom att
jag plockar ur pyntet i Julgranen:/"

Hälsn Svea 20 mån

Ida Berg

Vi har precis målat och gjort iordning ett rum åt lillasyster, det skulle vara fantastiskt att vinna detta så rummet blir komplett! Det enda som står där inne nu är en hylla. Det är ganska litet så det vore så fint att få det ombonat och mysigt och denna vinst är ju verkligen en bra start! Hoppas verkligen :)

Jennifer

Jag skulle så gärna vilja vinna! I vår väntar vi vårt första barn och jag har redan nu haft en jobbig graviditet och jobbar bara 30%, det blir inga extra pengar här inte så vi behöver all hjälp vi kan få med produkter till vår efterlängtade lilla flicka! 💕

Patricia

Åh eftersom de är långt utanför min budget har jag tävlat åtskilliga gånger om älgstolarna och bord! Har varit så kär i dessa redan innan jag visste att vi väntade barn till våren! De hade passat så bra här hemma för pyssel, lek och en och annan tebjudning! 😍

Titti skarp

hej hoppas vinna detta till barnen det vore kalas kul
att få överaska är alltid kul så hoppas på tur i lucka 24

Hjärtebarnsmamman

Åh vilken dröm detta skulle vara! Vår lilla lägenhet som vi fick akut efter branden i vårt hus i våras är såååå tråkig och behöver piffas till med annat än IKEA-möbler :) Håller tummarna!
God jul <3

Emelie W

Jag är 23 år och har en flicka och en pojke som jag är ensamstående mamma åt. Livet har inte varit lätt för mig någonsin men särskilt inte sedan jag träffade barnens pappa som nu är helt ute ur bilden.
Meningen var att jag skulle plugga och bli veterinär men jag blev gravid och blev tvungen att hoppa av gymnasiet.
Efter det andra barnet, insåg jag att den här mannen är psykiskt sjuk och separerade. Fick ensam vårdnad.
Att försörja två barn själv är näst intill omöjligt. Mina alkoholistföräldrar har ju aldrig ställt upp på någonting och inte har de pengar heller.
Jag jobbar på McDonalds och städar hos folk 4 gånger i veckan för att få det att gå runt.
Mina barn har aldrig varit i närheten av så fina möbler som finns i luckan. Jag köper begagnat på blocket.
Jag bara känner, varför ska mina älsklingar aldrig få njuta av så otroligt fina saker? Varför måste det alltid vara någon annans begagnade saker och kläder?
Hoppas och håller tummar och tår att jag får vinna den här luckan och skämma bort de liv jag älskar mest i världen.

God Jul fina Linda till dig och din familj <3

Evelina_nordberg@hotmail.com

Våra barn delar rum och det hade varit så roligt att få fixa till deras rum med lite möbler så det blir mysigt och hemtrevligt så båda trivs. Man får försöka göra det bästa av situationen och få alla att trivas ordentligt

JoHaNNa -Kreativ Ensamstående Mamma

jag och dottern har precis bytt rum med varandra så vore kul att vinna och kunna köpa lite ny inredning till hennes rum, sånt jag bara drömmer om annars :) jag och dotterns pappa separera för 1 år sen så jag håller på att gör om allt i lägenheten till mera min och dotterns hem. tyvärr är det ganska dyrt så det tar sin tid...

Emmy

i förrgår slutade helt plötsligt varmvattnet att fungera vilket också innebär att vi inte får nån värme till elementen.. Nu står vi alltså här utan värme och varmvatten, en ny panna kostar 40 000 så blir att länsa bröllopskontot.. helt galet olägligt så här till jul..så med andra ord är jag i desperat behov av lite uppmuntran så hoppas på tur! <3

Erica

Jag skulle vilja ge detta som julklapp till min bästa vän och hennes dotter. De har det ganska tufft ekonomiskt och en sån här present som hade gett henne möjlighet att ge något fint till lilla tjejen hade gjort oss alla tre väldigt glada! Gillar verkligen jollyrooms sortiment! God jul och gott nytt år! Tack för att du ordnat med denna julkalender! ☺️🎄

Malin stjernberg

Perfekt till vår tjej som blir 7 i April. Hon vill gärna ha nytt i rummet och välja själv. Så vinner jag, väljer hon ✨🤩 God jul ❤️🎅🏻🤶🏻

tova

Tack för att du gett mig en trevlig nedräkning till julen <3
Jukalendertiden är min höjdpunkt på julen, Jag är sängliggande med värk och medan det är tävlingar känns det som att jag har något vettigt att göra. Jag bläddrar genom tävlingar och får tänka på bra motiveringar och svara på frågor. Jag tar en stund att fantisera om vinsten och med lite tur har jag några julklappar att ge bort eller lägga under min egen gran.

Anonym

Skulle bli överlycklig av att vinna detta som ensamstående och nybliven mamma. Jag och min lilla flicka har dessutom precis flyttat men då jag inte har den bästa ekonomin så är det svårt att tex köpa nya möbler osv. Skulle gärna vilja piffa upp lite i hennes nya hörna, det hade verkligen varit ett lyft för oss båda ♡

Sandra johansson

Har suktat efter dessa sedan de kom ut på jollyrooms hemsida , dessa skulle mina 2 skatter bli så glada över då stora tjejen älskar att leka picknick och pyssla o minsta tjejen klättrar upp på allt som går och inte går att sitta på haha. Pratar såklart om söta Minitude Nordic Bord & Stolar Älg & Kanin

Cecilia

Åh men gud villa fina stolar och bord på bilden! Det hade passat fint i lillkillens rum som fortfarande ekar tomt. God jul ❤🎅

Sofia Skoog

Det första som skulle köpas in är förvaringslådor till lillebrors rum speciellt nu i juletid då han får ännu mer leksaker och vi ingenstans kan lägga dem! Sen skulle dem få välja fritt tillsammans!

Lisette Johansson

Hade gett detta presenkort till min systersbarn om jag vunnit, som flyttat så alla barn fått eget rum, detta hade varit perfekt så dom kan få inreda sina egna rum!
God jul!

Josefin

Jag skulle vilja vinna detta till våra små grabbar som är 3 och 4 år, vi ska flytta och de ska få varsitt fint nytt rum i nya huset 😍 denna vinst skulle passa perfekt då grabbarna behöver lite ny fin inredning till sina rum 🍀 håller tummarna 👏🏻 instagram: josefins_

Anonym

Vilken dröm att få pryda barnens rum med fina saker. Har mest gammalt arvegods mörkt och murrigt som jag gärna byter ut. Stil lekvänliga och snygga.
anjag@home.se

Cecilia A

Vi har precis flyttat och i min vilda fantasi
är jag nästan lite av ett inredningsgeni
Än har jag inte kommit särskilt lång bit
det ser ut som i höstas när vi flyttade hit.
För min ekonomi kan jag inte blunda
men jag önskar att barnens rum var annorlunda.
Jollyroom har små möbler som får ögonen att tindra
och vi skulle påminnas om att drömmar kan ingen hindra!
Snälla Linda, förvandla vår trista vardag till fest,
presentkortet är ju vad vi i julklapp önskar allra mest!

Madeleine Fröbom

har spanat in bordet och stolarna (som har horn som ryggstöd)
hade passat så bra in på pojkarnas rum 😍 även pappan i familjen skulle tycka de varit roligt (han älskar djur och är jägare 😉)/maddefrobom@hotmail.com)

Ann-Catrine Andersson

Åh skulle bli superglad om jag vann, så mycket fint att välja på :)
### GOD JUL ###

Johan

Då jag på sistone jobbat alldeles för mycket har jag knappt fått träffa barnen. Vi har dessutom flyttat vilket inneburit en stor förändring i kidsens liv. Nu ska jag emellertid vara lite pappaledig och vill engagera mig tillsammans med mina flickor i ett projekt och inreda deras rum! Nya möbler hade jag dedikerat det generösa bidraget till om jag vann. Då hade de själva fått välja vad de önskar! Kanske får jag med lite tur lite "världens bästa pappa poäng" i så fall! God jul/Johan

Ullis

Älgstolarna har jag länge drömt om- vår minsta tjej är så instabil och ramlar från allt/välter alla möbler så hon behöver stolar av bastant virke- och dessa hade varit helt perfekta! Kram och god jul Ulrika

Lise-Lotte Larsdotter

Vi har precis flyttat och min dotter har fått sitt första egna rum! Att få inreda detta med produkter från Minitude vore en dröm!

larsdotterl på Instagram!

Olivia

Skulle göra mycket för att denna lucka vinna, men kan inte mer än detta lilla rim hinna. Håller ändå tummar och tår för att denna vinst blir vår! Tack för en superfin julkalender och allt jobb som ligger bakom den och God Jul! 🤗🎄

Anna Berg

Åh wow.
Det känns så svårt att motivera varför just vi ska vinna dessa drömlika möbler till min son. Men jag försöker, detta är en lucka som jag verkligen vill vinna 😍 I februari flyttar vi till hus, en resa som känns så spännande och rolig.
Sonen ska få sitt allra första rum, och jag är så inspirerad av Minitude.
Jag får känslan av att Minitude speglar min son så bra, och det är därför jag fastnat så för just deras produkter.
Hela familjen älskar naturen och allt som hör där till. Vi har djur och natur på både kläder och inredning och är för oss den finaste inspirationskällan.
Minitude hjälper barnen att leka, lära och upptäcka på ett roligt sätt med deras sagolika magiska djur och naturmotiv.
För oss är det drömmen att få ge sonen ett bra, stabilt och lekfullt bord och stolar. En liten hörna där han kan måla, pyssla, bygga med klossar, servera kaffe, ja, möjligheterna är många..
Tyvärr känns det så tråkigt att ekonomin inte är så bra då jag är mammaledig och sambon fortfarande går på lärlingslön inom byggbranschen.
Att få vinna detta skulle betyda så mycket. Då skulle vi köpa oss de fina bordet med stolar till!
Jag skulle längta så efter att få se sonens lycka i ögonen över dessa fina möbler som skulle passa både hans personlighet och hans rum.
Jag håller alla tummar och tår på att sonen den finaste julklappen får 😍🙏🏼✨
Följer på instagram.

Tack för en bra julkalender och God Jul 💝

Sanna

Jag vill vinna till dotterns rum, skulle vara fantastiskt ✊️🎅 GOD JUL

Sara Källström

Sonen ska ett rum få och då gäller det att möblera! Denna vinst hade vart fantastiskt kul att ge honom så kan han själv få välja sina möbler/inredning på hemsidan! Tittat runt och ser genast massa saker som jag vet han hade uppskattat min lille grabb! :-)
Följer på instagram. obosara82

Sofie Fransson

Igår fick ena min svägerska sin lilla pojk! Hon hade blivit så glad om jag vann detta och gav det till henne. Jag hade kunnat ge det till min parvel men det känns bättre såhär till jul att ge bort saker till personer man älskar!

Helen Fransson

Min dotter ska snart ha en liten bebis och detta hade varit den perfekta presenten från en nybliven mormor!

Peter Janérs

Precis detta bordet och stolarna (på bilden) har vi spanat på. Skulle vara roligt att vinna då hela familjen gillar djur, så varför inte ha djurinspirirat på möblerna också 😁/peterjaners@hotmail.com

Stina

Vi vill renovera lillans rum och skulle vara perfekt och få köpa lite möbler att sätta in

Lina

Skulle så gärna vilja vinna de söta pallarna o bordet till min dotter, hon skulle älska dessa, (det skulle även hennes mamma göra)! 😍🎅🏼❤️

Viktor Bergström

Jag hade valt att köpa Minitude Nordic Bord Dimma och Stolar Älg, samt förvaringsboxar med grävlingar. Vårt första hus jag och min sambo precis har köpt. Det skulle vara jätteroligt att vinna möbler till barnens rum. Då vi bor nära skogen, är temat vilda djur ett roligt barnrumstema. God Jul/ Viktor

Jane Thorlund

Mina tvillingskillar har nyligen fått vars ett eget rum,
som för tillfället är skrämmande tomma.
Detta presentkort skulle fylla tomrummet rejält,
och dom skulle äntligen kunna känna sig "som hemma" i sina rum!

Elin

Jag hade definitivt gått loss och köpt alla väggdekorationer av djur i metall som Minitude har! Speciellt räven har jag fäst mig vid.

Caroline

Då barnen får en massa roliga leksaker så hade detta varit en rolig julklapp till mig deras mamna som älskar barninredning :) God Jul Linda!

Sara

Vilken fin julklapp detta skulle vara för föräldrar och barn. Detta skulle skänka glädje i många dar. Fina rum vill vi att vara barn ska få. :) god jul

Anonym

Önskar vinna bord och stolar till mina killar, de saknar ett pysselbord där de kan sitta och rita och pyssla. Vi hoppas på en extra julklapp idag!

Johanna Carphagen

Då lillasyster precis har kommit till världen och hennes rum ska inredas efter nyår så hade detta presentkortet verkligen varit en dröm att vinna! 😍✨ Finns på insta under namnet @johannacarphagen

Johanna

Lillans rum behöver piffas till. En dröm att få välja ut av dessa prylar 💗

Marike Wikström

Jag skulle vilja inreda ett mysigt litet gästrum för övernattande barn. Om jag var barn själv så skulle jag ÄLSKA att få ett eget litet krypin och vilja hälsa på ofta, ofta...

Åsa

Lycka att få vinna detta och kunna sätta igång och inreda då vi nu äntligen är en familj. Snygga och praktiska saker som passar i vårt hem utan att behöva vända och vrida på pengarna. Eftersom sonen föddes med 2 allvarliga hjärtfel så har ork, pengar eller tid inte funnit att färdigställa hemma. Bästa julklappen var dock efter 6 månader på sjukhus få fira jul hemma. 🎅🏼❤

Mamma till fem pojkar

Vi tackar dig hjärtligt att du fixat sån fin och underbar julkalender IGEN! Vi fortsätter att läsa din blogg som är så härlig och äkta. Det ska bli Spännande att följa med er även året 2018 när ni ska flytta osv. Men först håller vi tummarna här och vill sååååå jättegärna vinna dagens lucka! Pojkarna behöver nya saker till sina rum så vore toppen!

Lida

Jag är gärna, gärna med och tävlar!
Att vinna dagens vinst skulle bli perfekt! Att inreda ett barns rum låter som en dröm och är en stor sak, om jag vinner stor TACK, TACK, TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Theresia Vidén

Min systerson snart fyller fyra år. Något fint till hans rum vill jag gärna köpa!

Marianne A

Trevlig present till mitt barnbarn som har blivit så stor så han ska få eget brum.

Karin

Det här presentkortet behöver verkligen min bror och hans familj! Efter att ha tryckt in familjen i en liten tvåa så ska min brorson äntligen få ett eget rum. Men han behöver lite möbler att fylla rummet med för även om man kommer långt med en säng så behövs det såklart även ett litet lek/ritbord och stolar (om man ska lyssna till faster som arbetar som konstnär, och mig ska man alltid lyssna på enligt mig själv)! Kanske en liten byrå! Eller så skiter de i möblerna och köper leksaker för hela slanten ;) Det funkar ju det också... så länge ritbordet räknas som leksak!

Sandra A

Jag som nyligen har fått äran att vara gudmor åt en liten kille född 1/11 skulle väldigt gärna vilja skämma bort honom med fina presenter. Att vinna detta vore rena drömmen <3

Josefine

Skulle gärna vinna detta till våra tvillingar så vi får i ordning på deras rum som nu står tomma :)

Linnea

Det här skulle vara perfekt till min bror och hans sambo som väntar sitt första barn.

Barnrummet har ekat tomt sen vi flyttade in i nya lägenheten, tyvärr har prio behövts läggas på annat så skulle vara så kul att få börja göra i ordning rummet! Minitude har fina saker som vi kikat på:)

Annielise

Therese

Åh jag håller tummar och tår! Har en vän som nyss förlorade sitt barn dagarna innan jul. Mitt hjärta brister just nu. Julen som skulle bli den bästa högtiden blev en total mardröm. Hemma väntar alla julklappar inslagna och julen är snarare en mardröm.
Jag kommer inte heller få en jul detta år, men försöker med alla medel jag har nu med att försöka göra något för dessa. Detta kanske kan hjälpa dem och skänka lite glädje i denna mardröm med en förändring hemma, till något annat. Och jag tar varje chans nu som går till att ge de glädje på något sätt, även om den är kortvarig. ♥️

Ellinor

Åh så roligt det vore att vinna! Så fint jag skulle göra här hemma då!

Passar på att tacka för rolig julkalender och önska god jul!! :)

Anneli

Detta vore toppen att vinna. Mina syskonbarn skulle få finfina paket :)

Tatiana

Jag och sonens pappa är separerade vilket gör att ekonomin för oss båda som ensamstående är tuff. Vann jag detta presentkort skulle vi kunna dela det och köpa lite inredning till sonens rum både hos mig och pappan. Lite nytt som ger den extra piffen och myset hade varit roligt att överraska honom med <3

Tack för en superfin julkalender! Önskar dig och din familj en härlig jul och ett gott nytt år!

Följer på Instagram som _vieille_ame

Annie Lind

En försenad julklapp till mig och dom små
Det hade varit sprudlande kul
Att ge till dom käraste jag har utan att få
Det är det som är meningen med jul

Zara

Men vad mycket fint! Ska försöka få lillasyster att sova i eget rum snart och fin inredning skulle agera bra motivation för det. Hoppas!

liselotte andersson

Skulle vara så roligt att få vinna detta och hjälpa till att inreda mina barnbarns rum, med så här fin inredning

Jennie

Sååå mycket fint. Jag ska till våren börja renovera sonens rum (4,5år). Försöka byta ut och anpassa rummet mer efter hans ålder.. ny matta och hyllor skulle passa perfekt 😊 Och Linda, tack för att du tar tid tid att ordna den här kalendern år efter år! God jul till dig och familjen 🎅🏼

Signe

God jul och tack för en fantastiskt kalender!
Önskar vinna till mina barn så jag kan möblera deras rum som just nu står ganska tomma. ♥️

Sanna

Nämen wow, vilken fantastiskt vinst! Vilken härlig julklapp det vore att få överraska dottern med en makeover i hennes rum. Nu när hon börjat bli lite äldre så är det en hel del saker som har och ska rensas ut från hennes rum. Det hade därför varit fantastiskt med lite nytt, särskilt i förvaringsväg då det är något hon har stort brist på och verkligen skulle behöva mer utav.

Följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

MariaM

Så fina saker, passar perfekt till barnens nya rum som behöver möbleras!

Annika Nilsson

Barnrummet är slitet utan charm,
vi måste slå larm.
Ärvt av mamma för länge sén,
barnen behöver en ny bästa möbelvän!

Jennifer Nilsson

Vilken grym vinst 😍 älgstolarna med bord hade gjort sig fin i Hugos rum, vi håller tummarna!

Instagram: jenniferochsvea

Jennifer Nilsson

Vilken grym vinst 😍 älgstolarna med bord hade gjort sig fin i Hugos rum, vi håller tummarna!

Instagram: jenniferochsvea

Anu

Med denna vinst skulle vi båda barnens nya rum kunna inreda. Med stilrena hyllor och coola detaljer skulle det bli ordning och reda. Håller tummar och tår att tjejerna fina grejer vinna får 🎄

My

Åh vore superkul att få vinna så man kan få lite fin inredning till dotterns kommande rum <3

rebecka

Å de har så vackra saker, skulle inreda med hjärtats fröjd :) helt ärligt, skulle bli så glad för en behövlig hjälp på traven!

Lisa Norrman

Flickorna växer o deras rums inredning har inte hängt med så det skulle verkligen behöva en uppdatering 😊

Maja

Skulle verkligen vilja piffa dotterns rum lite så hon blir sugen på att vara där och sova där mer.

Sara

Innan vi i vår blir fem i familjen ska dottern få nytt rum här hemma o då skulle det ju passa perfekt med nya möbler o inredning. Har redan spanat in den vita vägghylla på hemsidan. Jag heter sarasrum på instagram.

Hannah N

Tack för en härlig blogg och julkalender....det var inspirerande med många bra julklapps tips med. Minitudes inredningar är så gursnygg, och en sån presentkort räcker till en grej till varje av våra 4 barn. Kram och god jul!

Charlotta

Jag hade så gärna velat vinna detta! Vi flyttade in i våran nuvarande bostad för 2 år sen, och har ännu inte haft riktigt råd att göra fint i dotterns rum. Nu är jag dessutom föräldraledig, och då är ju inkomsten lägre än vanligt.
Min önskan är att få ge min dotter sitt drömrum, med ekonomisk hjälp, hade det kunnat bli vetklighet!

Malin

Det skulle vara väldigt uppskattat av barnen om vi vann detta så vi kunde snygga till deras rum :)

Corina

Hade varit toppenkul med lite fin inredning till de äldsta barnens rum, så mycket står så halvfärdigt fortfarande sedan flytten och hade varit härligt att kunna fortsätta att fixa till det så de blev färdiga :)

Emilie b

Vilken fin vinst på självaste julafton!
Vi håller på o fixar iordning kommande lillebrors rum o hur mkt fin finns det inte att välja på! Att fixa med barnens rum är bara så kul!
Passar på önska er en riktigt god jul o gott nytt år! ✨🎄🕯🎼

Niklas

Efter att ha sparat i flera år och både jag och frun har rullat på 5 jobb för att spara ihop till kontantinsatsen. Sen hittade vi drömhuset. Som visade sig vara drömkåken.. Vid första tvättningen blev det stopp i avloppet och vattenskador på undervåningen så den här julen blev inte så rolig för barnen. Vore perfekt att få kunna få ge barnen något fint även om det skulle bli lite i efterhand!

Anna

detta skulle vara perfekt så att min son skulle kunna få eget rum, det börjar bli dags nu då han fyller 5 till sommaren. men som ensamstående mamma på heltid så har jag inte haft råd o vi har inte heller haft nån brådska men det vore kul för honom (och mig) att ha eget rum :)

Matilda

Att kunna ställa in möbler och föfvaringsdetaljer i vår dotters rum skulle vara pricken över i:et för att skapa den lekfulla och mysiga atmosfären ett barnrum ska ha, där kreativiteten får ta plats!
Tycker även att Minitude har en stilren design som passar bra med annan inredning och som håller i flera år utan att man tröttnar på den. Håller tummarna!

Andrea

Nu när vi fått tillökning och min bonusson fått flytta in i lillasystsers rum tills vi hittar större lägenhet så vore det underbart att få möjligheten att inreda mer neutralt så att båda barnen blir representerade i rummet och känner att det är lika mycket bådas rum. 😍

Thoria

Men DRÖMMEN 😍 Lillebrors rum har redan lite detaljer från minitude - några förvaringskorgar och bilmattan som ju är så himla underbara 😍 Jag önskar mig fler förvaringskorgar och framförallt bordet med stolarna som har älghorn och kaninöron!! Hur underbara är inte dem?! Dock skulle vi aldrig ha råd med dem i vanliga fall.. Så det skulle verkligen vara något att få vinna det setet! 😍 Självklart följer jag Jollyroom, redan sen innan ☺️ God Jul 🎅🎄

Malin

Jag vill vinna för att vi verkligen inte har en krona över till något som inte är absolut nödvändigt då jag har lägsta mammapenningen eftersom att jag pluggar på universitetet vanligtvis. Jag och min kille drömmer om ett eget boende med ett eget rum till vår lilla prins, något som blir verklighet om ett år då jag är klar med pluggandet. Fram tills dess vore det underbart att få skämma bort sonen, och ge honom saker han både har nytta av och har roligt med både nu och i framtiden!

Camilla

Jag hoppas få vinna så jag kan inreda isabels rum, hon blir nämligen storasyster i januari och får då eget rum' följer på instagram som lillakarlsbyn

Therese Persson

Häftigt vinst 😍🌟en ny taklampa till dottern hade det iaf blivit, det är hon i behov av i sitt rum som strax ska renoveras 😍 håller alla tummar och hoppas på tur! GOD JUL 🎅🎁🎄❤️

Linda O

Jag skulle vilja älgstolar,bord och en hylla till mina barns rum. Har precis flyttat till hus, så det skulle vara roligt att vinna nya fina möbler. :)

Ingrid Dahl

Instagram: @ingrid_inka_dahl

En vinst så perfekt för att glädja våra små, tänk vad mycket fint det finns att välja på. Inredning för barn som är annorlunda och kul. Återstår att tacka för i år och önska en GOD JUL! 🌟

Alexandra Hyrynkangas

Vi väntar nummer 2 nu till sommaren och att få piffa inför bebis2 och till våran 2 åring - hade verkligen varit som en dröm.
Har beställt från Jollyroom många gånger, nu senast ett babyskydd med bas som var nedsatt till ett kalaspris! En fantastisk nätbutik jag inte hade klarat mig utan - då närmsta barn och baby-butik ligger 6 mil härifrån.

Och självklart följer jag både dig och Jollyroom på Instagram, Alice8903 heter jag där :)

Sofia

Jag håller tummarna nu! Vi har precis renoverat barnens rum så lite inredning från Jollyroom skulle sitta fint, de har så himla mycket fina produkter som faller oss i smaken!
God Jul och Gott Nytt År!

annsofi

Oj vilken grym vinst tänk att få göra om och uppdatera RIvers rum som 6 år vill man ha lite mer modernt och här kan man verkligen shoppa loss ibland fräscha saker, saccosäck för mys vid tvn, bord och stolar att sitta och bygga lego vid <3 och underbara korgar för ordning och reda :) God Jul o Gott Nytt År härlig kalender som varje år <3

SanneG

Åh, sista chansen nu! ✊🏻 Hoppas nu verkligen på att vinna detta, att kunna köpa lite nytt till barnens nya rum, stol, bord, hylla och nån förvaring 🙏🏻❤️ Sanne.greve@hotmail.com

Jessica Sanna

Lille M ska få sitt rum inrett och vad hade då inte varit bättre än en vinst från jollyroom! Vi håller tummar och tår att vår lille son vinner årets sista lucka.
God jul och tack för en så fin kalender.

Majsan

Jag vill kunna ge min yngsta son ett fint rum som stimulerar till lek. Nu är det väl min tur att vinna! Så jag kan inreda med något nytt och fint.

Majsan

Jag vill kunna ge min yngsta son ett fint rum som stimulerar till lek. Nu är det väl min tur att vinna! Så jag kan inreda med något nytt och fint.

Angelica

Efter årets julafton då barnen fick mer klappar än väntat, behövs endel förvaring, skulle vara fint med hyllan på bilden samt lite lådor att förvara lego och annat småplock i på ett fint och praktiskt sätt. Följer på instagram @angelicahallin

🎄✨ God Jul & Gott Nytt År ✨🎄

Angelica

Efter årets julafton då barnen fick mer klappar än väntat, behövs endel förvaring, skulle vara fint med hyllan på bilden samt lite lådor att förvara lego och annat småplock i på ett fint och praktiskt sätt. Följer på instagram @angelicahallin

🎄✨ God Jul & Gott Nytt År ✨🎄

Evelina

Vem vill inte Vinna? Så himla mycket fint. Jag är Föräldraledig och har valt att vara Hemma länge vilket innebär en liten summa pengar varje månad. Jag uppskattar TID mer än saker, men när man ser hur fint andra har det kan man inte låta bli att önska. Jag vill ju också ge mina barn det finaste och Hoppas på vinst till Barnen Maximilian & Felicia. Bird och Stolar i Trä skulle bli perfekt till deras lekrum som saknar möbler.

Maria H

Några fina hyllor skulle bli perfekt

hanna

Håller tummarna för vinst ✊ skulle vara perfekt då vi nyss flyttat och behöver komplettera barnens rum en hel del. Pengarna räcker dock inte riktigt till just nu så vore underbart att vinna detta :)

Anonym

Med en flytt inom 2 månader och sonens 2 års dag på de hade denna vinst vart perfekt då sonen kommer få sitt alldeles egna rum 🙌🏻
Vill göra de mysigt för honom då de i sig är en stor förändring att flytta och med denna vinst hade de underlättat något enormt ❤️

Tessan_mcwc

Åhh vilken lucka! Har tävlat massor men inte vunnit men provar lyckan en sista gång. Älskar din blogg å läser ofta, kommenterar dock för sällan. Men så kul å följa er. Hade så gärna velat vinna denna lucka så ja kunde köpt lite inredning till min son. Hade varit en perfekt födelsedags present till Adam som fyller 1 år den 27 dec, vi inreder Adams nya rum nu å ny matta å lite mer hade varit perfekt 😍😍🙌🏻🙌🏻

Sofie Tegvall

Här finns grejer för alla mina ungar, förvaringsboxar i mängder till min pysseltokiga femåring, förvaringshylla till min trettonårige kille, samt, läderkrokar och kanske en hylla till min fjortonåriga kille!

Frida

Åh, jag har ju nästan helt missat din fina julkalender i år Linda! Vi väntar vårt tredje barn och ska snart börja förvandlingen av vårt extrarum - det här presentkortet skulle därför passa oss helt perfekt! Håller tummarna! 💞 Kram

Mammatillnicole

Vi är inte klara med dotterns sovrum riktigt än och en lillasyster är beräknad till februari ❤ hoppas vi får möjligheten att köpa massa fint till dem båda ❤❤

Miia

Det skulle nog bli lektält både till sonen och systersonen. 😁

Malin S

Alltså detta bordset sååååå himla fint å är få förunnat att kunna köpa som småbarnsfamilj på en inkomst, så lätt värt en chans att försöka vinna detta till mina 2 söner!! Hoppas på en stor dos tur samt vill ja önska en god fortsättning! ❤❤❤

liza

Min son är en riktig ordning och reda-mänmiska. Han uppskattar att var sak har sin plats för det är enkelt för honom att leka och själv hålla ordning då. I julklapp så har han fått lite blandat pyssel som han så gärna vill få en plats till. Till honom skulle jag köpa väghyllor och lådor 👌

gerner_l@hotmail.com

Skulle vilja vinna bord och stolar i kanin till blivande lekrummet, tänk att sitta där och "fika" eller pyssla med barnen. /Louise

gerner_l@hotmail.com

Skulle vilja vinna bord och stolar i kanin till blivande lekrummet, tänk att sitta där och "fika" eller pyssla med barnen. /Louise

Jennifer sundqvist

Nu när julafton är slut och det nya året är nära önskar jag kunna köpa fin inredning till mina kära. Jollyroom är en favvosida hos mig så jag hoppas jag vinner detta från dig. Har inte vunnit någon gång i din fina julkalender , men i år hoppas jag att det äntligen vänder ! Kramar från mig, Vincent 1,5 och Lucas 4 år.

Jenna.sundqvist@hotmail.com

Anna


Vi har tvingats lämna vårt hem sedan 20 år tillbaka under tråkiga omständigheter, och 11-åringen har det lite trist i sitt nya rum i det nya hemmet. Vi skulle gärna vilja kunna ge henne några av de där turkosa drömmarna hon bär på!

Johanna L

Wow! Detta skulle jag vilja vinna till mina barn! Helt enkelt för de förtjänar de bästa. Jag pluggar och just nu är inte kontot på topp och kommer inte vara under 2018 heller, skulle få vara så roligt att shoppa loss lite till mina älsklingar.
God jul! :)

Milllans

Åh detta set mer bord och stolar står högst upp på vår önskelista 🤩. Vår Mollie hade fått det och hon är verkligen helt tokig i kaniner 🐰💗. Dessutom är hon väldigt förtjänt av en uppgradering av sitt bord och stolar då de hängt med i snart tre år men min plånbok har inte riktigt hängt med😩. Mollie har tagit sin storasysterroll så himla bra och det skulle vara så fint att få unna henne något extra och jag vet att hon hade utbrustit i ett stort wooooaw om vi hade haft tur att vinna 🙌🐰⭐️. Håller tummarna!

Becky

För en månad sen flyttade vi i en lite större lägenhet och äntligen barnen fick egen rum.Tyvärr det fattas fortfarande en hel del av inredning i själva rummet.Just nu är det lite trist inne i rummet och barnen har inte lust att leka i deras rum.En tippi tält eller kanske Minitude Paket Lekstund Björn skulle göra enormn skillnad och fånga barnen att njuta i leken!

Anonym

För en månad sen flyttade vi i en lite större lägenhet och äntligen barnen fick egen rum.Tyvärr det fattas fortfarande en hel del av inredning i själva rummet.Just nu är det lite trist inne i rummet och barnen har inte lust att leka i deras rum.En tippi tält eller kanske Minitude Paket Lekstund Björn skulle göra enormn skillnad och fånga barnen att njuta i leken! 🍀💝🍀

Susanne

Nu håller vi tummarna att man sista vinsten får, i denna underbara julkalender som firar 10 år! Fin fina grejer till barnens rum...ja man skulle kunna fylla varje tum😊 God fortsättning på julen och Gott Nytt År!

Carolin

Efter lång tids renovering av vårt hus ska vi äntligen flytta in. Vår dotter Ella ska få sitt efterlängtade rum, men det saknas mycket för att det ska kännas ombonat och mysigt. Ella snart 3 år skulle bli Väldigt glad!

Fanni

Jag vill så gärna köpa ett litet bord med stol till min dotter där hon kan pyssla och leka :)

Marie

Underbart att få möjligheten att inreda barnens rum med dessa vackra ting! Tomten kommer kanske sent i år, hoppas på det! Både dottern och sonen skulle bli så glada!

Maria

Jag vill vinna för vinnarglädjens skull, men själva presentkortet ska jag ge bort till en familj som behöver det mer.

Katarina

Drömmer om att inreda barnens gemensamma rum ett projekt som fått vänta alldeles för länge pga att jag är arbetslös och lever på minimum. Det kliar i fingrarna att ge sina barn det bästa man kan men samtidigt vet man att det är inte lätt nu när man inte har ekonomin till något utöver det nödvändigaste. Vilken lycka det hade varit om jag vann de hade fått något fint så att de kan njuta och mysa och leka i sin rum. Det fanns väldigt mycket fint på Jollyrooms hemsida <3

Katarina

Drömmer om att inreda barnens gemensamma rum ett projekt som fått vänta alldeles för länge pga att jag är arbetslös och lever på minimum. Det kliar i fingrarna att ge sina barn det bästa man kan men samtidigt vet man att det är inte lätt nu när man inte har ekonomin till något utöver det nödvändigaste. Vilken lycka det hade varit om jag vann de hade fått något fint så att de kan njuta och mysa och leka i sin rum. Det fanns väldigt mycket fint på Jollyrooms hemsida <3

Sofie

Vi helt nya rum till våra barn ska bygga, med en vinst vi med snygg inredning kan känna oss trygga. Hos Jollyroom finns mycket fint att välja bland, och gör så barnens inredning fixas med varm hand!

Sara

Vilken bra vinst! Nu efter julen känner jag att det är dags att ta tag i dotterns rum. Vad kan rensas ut? Vad ska finnas kvar och hur och med vad ska vi möblera och få till ett både mysigt men även funktionellt rum? Dagens vinst skulle vara en sporre och hjälpa till en bit på vägen...

Hanna

Att vara nummer tre är inte alltid så lätt, ärva från det större är alltid rätt. Att helt nya möbler få, skulle betyda otroligt mycket då :-). God fortsättning!!

Emelie

Jag hade velat ge detta till sonen och dottern så vi kan köpa ett bord och 2 stolar så de har ett som de kan sitta och leka vid tillsammans. Varför vi ska vinna? Kort och gott. Vi hade blivit överlyckliga om vi vann. Hoppas det räcker som motivering.

Anette Eriksson

Jag vill vinna till mitt barnbarn Elise. Hennes mamma håller på att inreda Elise rum och denna vinst skulle vara ett välkommet bidrag :)

Therese

Wow detta skulle vara drömvinsten för oss. Då skulle äntligen sonen få lite möbler😍

Trixiyo

Snart dags för lilltjejen att flytta ut ur vårt sovrum å då skulle det va kul att få göra det extra fint för hemme med nya möbler. Håller tur å tår.
Trixiyo@icloud.com

Jessica N

Våran lilla mini mamma som älskar att leka i sitt kök, bjuda oss och sina dockor på fika hade blivit överlycklig av bord och stolar i en sen julklapp 🎁

Jessica

Att få vinna detta pris hade gjort mig så glad. Vi har tänkt att göra om i vårt sons rum då han vuxit och blivit lite större så därför vore det så roligt att få köpa lite ny inredning till honom🌸😊

Sanna

Vore så fantastisk att få inreda i Melinas rum även om inte vår ekonomi tillåter för tilfället. Just nu står det fullt med flyttkartongen med hennes grejer i, så lite förvaring vore perfekt😍

Elina

Detta är en bra bit på vägen till babyns rum 🤗💕

Elin

Vilken tajming! Vår lilla Astrid har precis fått eget rum- vägg är byggd, tapeterna uppe, men det finns knappt några möbler. Så denna vinst hade passat perfekt! Håller tummarna!

Louise

Wow detta hade varit drömmen till dotterns första egna rum vi tapetserar just nu 😍😍😍

Lina Sällberg

Åh jag har varit inne och spanat på dessa grejer så ofta och skulle verkligen vilja ha en hel del av dem så sonen ska få större och nytt rum! Så härliga produkter, alltifrån hatthyllan som är en favorit till de söta små djurstolarna. Följer på Instagram, sallberglina

Viktoria Carlsson

Om 20 dagar blir våran Oscar storebror. Och han är så stolt hade varit kul att ge honom nått speciellt. Vad kan bli bättre än ett storebror rum med möbler från minitude 💕
Så nu hoppas vi på tur
Brittmix@hotmail.com

Nina I

Snart ska barnen få egna rum. Detta skulle vara till stor hjälp både ekonomsikt men även fin ordning i bådas rum. Håller tummar och tår för en vinst!

Christine

Jag har alltid velat köpa ett fint tipitält till sonen, men inte haft möjlighet. Så han skulle få en liten lugn mys och läshörna. Då han inte har ett eget rum.

Lisa

Åhh skulle va så perfekt att vinna.. så jag kunde göra klart Alberts rum och även storasyster skulle behöva lite småförvaring till sitt rum 😊

Michelle

Vilken drömvinst, håller verkligen tummarna. Våra barn delar rum och skall göras om med bättre förvaring och mer anpassat för båda. Håller verkligen ALLA tummar och tår!

Sofia

Jag skulle ge detta till min lilla prins.
Har är den finaste och gladaste som finns.
Han och hans föräldrar får stå ut med mycket smärta,
Operationer och mediciner för hans trasiga hjärta.
Och ändå så ler han och ger oss sån lycka.
Det skulle va en dröm att hans rum få smycka.
//stolt moster

Linnéa

Mycket pågång med kommande husköp, renovering och gravid med nummer två. Skulle sitta fint med lite inredning till barnens blivande rum, håller tummarna!

Bonnie Lindsjö

Åhhh detta skulle vara en fantastisk vinst för oss Linda. Vinsten skulle bli till att inreda i flickornas rum :)
Håller tummarna! ❤️❤️

Emelie Bejrö

Åh älskar stolarna och bordet och skulle så gärna vilja vinna det till min 14-månaders son som nu börjar vilja rita och pyssla. Då hade det varit perfekt att sitta vid 😍 och dessutom är dem ju hur fina som helst också! 😄

Helena

Hade önskat vinna detta till barnen. De har gemensamt sovrum och ett separat lekrum. Storasyster har hittills fått välja hur det ska se ut, tänkte att lillebror också ska få vara med och välja. Med detta presentkort hade han fått väldigt mycket fria tyglar 🤗

Petra

Jag skulle skämma bort mina syskonbarn och ordna lite i vårat hus så det finns när de kommer hit och vill leka😍.

Elli

Min son hade älskat att få en egen hörna i rummet så hade varit fantastiskt att få vinna

Eva Katarina

Hade velat vinna en bilmatta till min dotter som älskar bilar men som bara fick dockor i julklapp..så hon hade blivit överlycklig om hon vunnit en bilmatta!

Matilda

Då vår dotter snart ska flytta in i sitt rum skulle det vara toppen med förvaring och möbler från Minitude! Möbler och inredning som är stilren och som hon kan ha länge samt bidra till en kreativ och lekfull miljö. Håller tummarna att vinna så att vi framöver kan sitta och leka samt pyssla på hennes rum 😊

Ida Johansson

I ett hem fyllt av glädje och bus, fyller leksaker upp vårt hus. Mamma och pappa balanserar fram, trots att dammsugaren går varm. Man kan tänkas tro att med tre små barn ha är rutiner väldigt bra att ha. Trots många försök, så springer alla barn upp på natten trots många försök. Det är tiss och tass, prat och bök, nu börjar vi få en skruv lös. På kvällarna behöver mamma fatta pennan, så att utbildningen binder samman. Plånboken ekar tomt, och ett rum till två av barnen finns nu här. Ingen säng, ingen lampa, vart ska lilla rumpan sitta? En hjälpande hand påväg till deras rum, får mamma och pappa att finna lugn och somna tungt. Nu håller vi tummarna att vi en gång vinna, med detta julerim få ditt hjärta brinna. Mvh familjen i Lappland.

Johanna

Har nyligen flyttat till större lägenhet så barnet ska få ett eget rum. Rummet står dock för närvarande tomt och jag är student, partnern föräldraledig. Vi hade uppskattat detta så mycket 😄 på instagram: oknyttet

Linda

Jag skulle köpa Minitude Nordic Bord Dimma & Stolar Älg samt förvaring med grävling. Jag och min sambo har precis köpt en gård på landet. Det senaste året har vi slitit hårt med heltidsjobb, heltidsstudier, småbarnsliv, hundar och totalrenovering av vårt hus. Till våren hoppas vi vara klara, så att vi äntligen kan flytta in. Det skulle vara magiskt att få vinna denna tävling, och kunna köpa barnmöbler till pojkarnas rum. Dom skulle tycka det vore jätteroligt med stolar som har älghorn.Minitude har underbar inredning. Mvh Linda

Ida

Jag ser inte mitt julerim till detta inlägg, hoppas att det kom fram ❤️

Ida

Skulle jätte gärna vilja vinna så vi kan inreda ett barnrum. Vi fick för ett par dagar sen reda på att vi är gravid efter att ha varit på utredning pga ofrivillig barnlöshet och fått till svar att vi med största sannolikhet ej kan bli gravida på egen hand. Så remiss för IVF skickades.
Men som en tidig julklapp dagen innan julafton kom plusset på stickan utan att förvänta det.
Så det vore väldigt roligt att få ett bidrag att kunna göra ett väldigt fint barnrum 😊

Elin

Lilla Astrid har nyss fått eget rum,
Skulle vi vinna detta skulle jag bli helt stum.
Hylla, stolar eller bord,
Oavsett så skulle lyckan vara gjord!
(Elin.sandell på Instagram)

Lina Svenlin

Oj vilka fina saker det var,
tycker både tösen, mor och far.
Vi har köpt en lägenhet ny och fin
men behöver mycket nytt, bla. Matta och gardin.
Lilla fröken skulle älska allt detta,
att i sitt nya rum få sätta.
Två år hon i januari fyller,
Tänk att få ge allt detta och fylla hyllan med krusidyller.
Må lyckan till Umeå denna gång nå,
Annars vill jag önska god fortsättning och så.

KRAM ❤

Elin

En toppenvinst till sonens kommande tvåårsdag. Finns så himla mycket fint att välja bland, och om jag vinner så är ett TIPI-tält högt upp på listan 😍

Emeli

Jag har tyvärr inga egna barn att skämma bort, men då jag jobbar på förskola har jag en egen barngrupp som växer fort!
Då det tyvärr inga pengar till förskolan finns kvar,
använder jag alla metoder som jag har.
Att få ordna en hemvist med det lilla extra för de allra minsta,
den drömmen skulle kunna gå i uppfyllelse med hjälp av din tävling på blogg och insta.
Dessa underbara barn vill jag ge allt och lite till,
nu håller jag tummarna och hoppas att det går som jag vill💕

Therese

Mina barn skulle behöva uppdatera sina rum från bebisrum till barnrum, finns även ett lekrum som behöver kompletteras med gemensamma saker för dom båda. 3 och 5 år är dom. Hade varit underbart att få vinna! 🍀

Sarah

Om jag hade vunnit detta presentkortet så hade jag köpt ny inredning till mina pojkars nya rum. Vi ska snart flytta till ny stad och hus åh barnen ska lämna sina vänner. Tänk att få ge dem nya fina rum💙

Ida

Juleljus, snö och bus, snön faller så djupt. Inne i vårt hus är hemmet fullt av bus. Mamma och pappa suckar djupt, när nattningen är bök och alltifrån skoj. När ska detta vändas om? Med tre små springande fötter, urvuxna kläder och en studerande mamma, är det penga snålt. Det som känns så hårt, är att vi som par har tappat flamman, behöver den där kyssen på pannan. Tänk att vi fick barnens rum nu klara, men utan bord, lampa och säng, vart ska dom då vara? Vi hoppas få vinna en underbar tävling, med detta julerim få ditt hjärta banka.

Ann-Sofie

En helt perfekt vinst! I januari kommer vårt 3dje barn på 3,5 år❤️ Så det skulle såklart komma till bra användning, precis som hos alla andra såklart :)
Anzzzo@hotmail.com

Ulrika

Åh vilket underbart pris! Om jag någonsin skulle ha turen att vinna så vore detta det ultimata. Jag skulle direkt köpa lite nya möbler till våran sons nya rum. Han är så stolt över sitt egna rum men än så länge är det lite tomt. Jag skulle vilja skämma bort honom rejält nu innan han går och blir storebror. Det är mycket oro i kroppen när man ska bli storebror för första gången. Trevlig kväll hälsningar ullis

Anonym

Vem vann då? Ingen? Blufftävlingar...