Bombertröjor

Jag har köpt mig två nya tröjor från Lager157. Det är någonting med svalor, fjädrar och pilar.. Jag har fått dille på det sedan långt tillbaka. Himla sött! 150kr / st och sådär lagom tjocka att dom blir bra både nu och även framåt våren och lite kyligare sommarkvällar. Jag gick upp en storlek för att kunna ha dom lite slappare.
 
Det börjar bli lite roligare med kläder igen nu när amningen sinar allt mer. Nu är det mestadels bara en stund på kvällen mest för det där "rogivande myset". Varken jag eller Colin är nog helt redo att släppa amningen riktigt ännu, precis som jag trodde skulle han hålla vid det längre än sin storasyster som slutade strax innan 9 månader.
 
 
 
3
★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh du så fina :)

Charlotte

Hihi, jag har köpte exakt likadana i helgen! Så fina men herregud, vad små i storleken?! Jag fick ta M för att få dom som lite slappa myströjor...jag brukar aldrig ha större än S, ganska ofta XS☺

Svar: Håller med! :) Jag är också en small och gick t.o.m. på en L, Medium funkade också, men ville ha den något slappare! :) Men sååå fina :)
Linda Blom

Johanna

Super fina!