Fettisdagen

Dagen till ära går barnen klädda i en fantastisk syskonmatchning med semlor. Jag trillade över dessa ekologiska plagg på Lilla Busfrö's instagramkonto och lade en beställning illa kvickt. Jag vet inte varför, men barnkläder med bakverk är verkligen något som gör att jag faller pladask..
 
Så.. Nu skall bara tillverkas eller inhandlas semlor så vi kan få avnjuta dom i ätbar form denna dag också. Gillar ni semlor? Själv fastnade jag extra mycket för dom under graviditeten med Colin 2015 och sedan dess har det hållt i sig. Innan dess var jag inte sådär överdrivet förtjust i dom faktiskt : )
 
5
Christina

Jättesöta kläder :) Jag älskar semlor och ikväll ska det njutas av hemmagjorda (förutom brödet) eftersom jag och min är allergiska mot mandelmassa, längtar!!

Svar: Gooooooott med selmor :D Här köper vi nog från favoritfiket, hihi.
Linda Blom

Anonym

Oj så fina kläder! Önskar jag hade "råd" att köpa finare kläder till mina barn :) men just nu slits det så mkt så en har i princip tappat lusten att handla, hehe.

Svar: Tack snälla! Jaa, jag älskar dom där byxorna :D Ingen av mina barn har slitit kläder hittils. Selmas både skor och kläder är enormt hela och rena trots mkt användande. Colin däremot är ju inte så gammal ännu, så vi får väl se hur det blir där. Men hittills har han inte slitit ut något plagg : )
Linda Blom

Emma

Så underbart fina bilder! och vilka fantastiska ögon :o

Hanna Karlsson

Vilka söta brallor!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilka söta kläder :)