Emmaljunga tillbehör

I samarbete med Köp Barnvagn.
Ange rabattkod "EmmaljungaLB15" så får ni 15% rabatt på alla tillbehör från Emmaljunga (ej nedsatta varor) som nu äntligen kan levereras via post från Köp Barnvagn. Gäller endast tillbehör och inte vagnar.
Vi har haft lite nya tillbehör till Colins Emmaljunga Superviking ett par veckor nu, som jag fullkomligt älskar!
 
Fotsack: Ett fodrat sittvagnstäcke och jag vet inte hur jag kan ha känt att det inte varit nödväntligt tidigare. Det är så grymt när det kommer till regn och vind. Nu har den på vagnen hela tiden och i kombination med sufletten på Super viking gör det att Colin sitter väldigt ombonat och skyddat. Det är ett perfekt komplement över åkpåse eller filtar och har en dragkedja över hela fotsacken, vilket gör det enkelt att sätta i eller ta upp honom i vagnen, eller för all del vika sacken åt sidan när han inte behöver skyddet.
 
Mugghållare: Förstår ni hur ofta man faktiskt använder den här och hur mycket man saknar den det gånger man inte har en? Vi har haft en annan variant tidigare, som har blivit att vi aldrig använt. Detta för att det är så besvärligt att ta av eller sätta fast den. På Emmaljungas mugghållare är det bara att göra en liten vridning för att ta av eller sätta fast mugghållaren på fästet (som sitter på hela tiden) . Sjukt smidigt!! Vi måste nämligen ta av den varje gång vi skall lasta in vagnen i bilen. Så himla nöjd med andra ord! Kompatibel med Emmaljungas alla vagnar, men misstänker att man kan ha den även på vissa andra märken också (gå in på fysiska butiken Köp Barnvagn och prova om ni har möjlighet!). Gillar även att alla muggar står så stadigt i hållaren i och med de stadiga "flärparna" på insidan hållarna.
 
Till och med 21/5 har ni nu 15% rabatt på alla tillbehör från Emmaljunga hos Köp Barnvagn om ni anger rabattkod "EmmaljungaLB15". Gäller ej nedsatta varor.
2
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Ska tipsa min vän om detta :)

Svar: Gör det :D
Linda Blom

Helena

Fotsack! Världens bästa grej! Vi hade också en på vår Emmaljunga, och den var underbar!
Mugghållare däremot... Nja...;) Tycker mest den är i vägen...:)

Svar: Håller med dig!! Vet verkligen inte vaaarför vi inte hade det till Selma!? Eller till Colin tidigare. Grymt bra grej! : ) Men faktiskt så är mugghållaren också så himla bra, speciellt denna då man med en enkel vridning bara kan ta loss den. På så vis är den aldrig i vägen om man inte använder den :D
Linda Blom