#världsdiabetesdagen

Idag är det världsdiabetesdagen och jag kunde därmed sätta in 1200kr på Olivias donationsfond. Olivia är en kompis till Selma och hennes mamma är en vän till mig. När Olivia var två år gammal dragnostiserades hon av diabetes typ 1 och hela deras vardag vändes helt upp och ned. 

Idag lever 8000 barn med diabetes typ 1 i Sverige. TVÅ! barn får typ 1 diabetes varje dag och det finns inget botemedel - 0% av alla som insjuknar blir friska. Insulin är ett livsuppehållande läkemedel, men vid feldosering och brist på kunskap kan det också döda. Hur ska skall man leva utan att dö? Många kämpar i det tysta, sjuka barn och deras familjer. Varje dag, timme, minut dygnet runt, året runt. Diabetes tar ju aldrig semester. Vi följer Olivias kamp och mig har hon och hennes familj berört så mycket.

I början av november tog jag därför fram en kollektion med posters, där 100 kronor för varje såld poster går oavkortat till barndiabetesfonden. En poster kostar endast 120kr och då bjuder jag på frakten. Ni kan köpa dom här hos mig på Formeli.se. Och hörrni? Glöm inte att titta på galan ikväll! :)
 
 
4
Anonym

Så fint gjort av dej Linda! Min mamma gick bort för 5 år sedan pga sin diabetes. Endast 51 år gammal.

Svar: Åh! Jag beklagar verkligen din stora sorg <3
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fina ska kika in :)

Jennifer

Kärlek 💙💙💗

Anonym

Så himla fint av dug!!❤️❤️