Close enough to kiss

Inlägget innehåller annonslänk men är inte ett betalt samarbete.

Det är så mycket nostalgi i mig när Selma går runt och bär sina dockor i sin Ergobaby. När Colin var liten var vagnen bland det värsta han visste, han ville vara nära, nära och jag bar och bar, hela dagarna. Nu är det istället Selma som går runt med sina dockor i m-position och "close enough to kiss" <3. Vi köpte bärselen till henne i julklapp från Babyland (här finner ni den).
 
Hej föresten!
Veckans fjärde arbetsdag är till ändå och efter ett par timmar med barnen, nattningen gjord så skall jag nu slå mig ned för ännu lite mer jobb ikväll. Livet som både anställd och egen företagare. Men jag älskar ju det - ha många bollar i luften! 
 
Barnens sommarlov börjar närma sig sitt slut. Sex veckor har dom varit lediga i sommar, betydligt mindre än hur tidigare somrar sett ut då jag varit "mammaledig" (hemma dagtid/jobbat kvällstid). Men det märks att framförallt Selma ser fram emot att få komma iväg och träffa kompisarna och sina pedagoger nästa vecka. Då som äldsta avdelningen på förskolan.. Nästa år är det förskoleklass som gäller och jag begriper inte det. Min lilla, lilla tjej.. Som blivit så stor! Stor, men ändå liten <3
1
Anonym

Underbar bärsele! Sitter den bra eller glider den ner för axlarna. Hur stor docka är det på bilden?

Svar: Eller hur! :) Den är ställbar så den sittet kanonbra både på småttingar och äldre barn :) Storlek på dockan spelar nog ingen större roll egentligen, av samma ställbara anledningar :)
Linda Blom