Hej söndag!

Tröjan har jag fått hem i samarbete med ClubXPRS och är en solklar favorit i höstgarderoben, funkar både på fest och till vardag. 149kr / st eller kombinera med en annan modell av utvalda tröjor och få 2 för 250kr. Här hittar ni dom.

Hej på er denna söndag!
Här är det tröttmössa delux efter gårdagens fest. Barnen var hos sin farmor under natten och jag och J var iväg till vänner på 35-års / inflyttningsfest. De gånger vi gått på fest tillsammans sedan barnen kom är verkligen lätträknade och antalet gånger jag druckit en droppe alkohol är ännu mer lätträknade. Jag dricker ju aldrig någonsin när barnen är med och är inte heller någon som uppskattar att ta ett glas vin en fredagkväll eller liknande. Det skulle aldrig hända att jag tar ett glas av någon alkohol "bara sådär".

Det var hur kul som helst igår i alla fall och som pricken över i:et satt jag i det vinnande laget av kvällens quiz. Så himla roligt, vinnarskalle som jag är. Seeeeen gick det snabbt uför och framåt 1-1:30 jag började må riktigt illa. Jag vet att jag inte tål cider och liknande, men tog trots detta en igår. Dumt, dumt! Nästa gång tänker jag hålla mig till mina drinkar - endast! Haha.. Jag är 30 år nu och borde ha lärt mig kan man tycka.

Imorgon startar vardagen igen. Jag har jobbat 2 veckor men J och barnen har varit hemma under tiden. Imorgon går han tillbaka till jobbet och barnen börjar förskolan igen. Selma jublar, Colin också, men vi får se om det blir "som vanligt" efter 6 veckors ledighet eller om det blir lite blyghet och "inskolningskänsla" igen. Man vet ju aldrig :) Colin har ju inte gått på förskola speciellt länge ö.h.t. heller. Men hittills har han fullkomligt älskat det, så jag håller tummarna för att det blir desamma i höst.

Har ni haft en fin helg?
Kram på er!
6
Anonym

Gått upp i vikt?

Svar: Japp :)
Linda Blom

Jenny Skyllberg

Vad mysigt att få umgås litegrann bara ni två ☺️ Tröjan ser väldigt skön ut. Jag tycker att du är fin 💖

Svar: Ja det är välbehövligt! :) Vi är himla dåliga på att göra saker tillsammans utan barnen.. Tack snälla :)
Linda Blom

Anonym

Hej! Jag tycker det är intressant och skrämmande det här med alkohol och barn. Vi är själva väldigt restriktiva med alkohol och visst har det hänt att vi tagit varsitt glas vin till middagen med barn. Oftast är det i samband med fest/ bjudning. Men i de flesta fallen låter vi bli. I min närhet, släkt finns ett par med två små barn där jag tycker det inte är ok riktigt med alkoholbruket. I detta fall bor paret tillfälligt hos barnens farmor&farfar. Jag har sett att föräldrarna vid till exempel släktträff under dagtid ständigt har en ölburk/plastmugg som fylls på. Barnen är bjudna på kalas hemma hos oss men då kalaset är dagen efter 30årsfest sa mamman rakt ut till mig att hon och pappan kommer vara så bakfulla att dom inte klarar av att komma men farmor&farfar kan komma med barnen. En annan sak är att jag tycker barnen främst den minsta på 1 1/2 år ”lämnas” vind för våg. Till exempel vid olika tillställningar kan föräldrarna bara sätta sig och fika/befinna sig långt borta från barnet som tultar omkring själv. Då brukar farmor ta hand om barnet, ta henne i famnen/gå på toa etc. var går gränsen? Tycker detta är ett så himla konstigt beteende och jag står bredvid som släkting och vill inte lägga mig i samtidigt som jag tycker så synd om barnen! Vad tycker du?

Svar: Hej! :) Det är svårt för mig som utomstående och genom en text att avgöra, men bedömer du att det verkligen verkar som barnen far illa kanske du skall säga något? :) Jag vill inte lägga någon egen åsikt i huruvida föräldrar bör eller inte bör göra. Men jag själv har nolltolerans mot att dricka alkohol runt mina barn. Jag dricker inte en droppe om dom är med helt enkelt, någonsin! :) Det är ett val som jag gör och som jag har varit naturligt och solklart för mig :)
Linda Blom

Ann-Sofi

Den där tröjan passade riktigt bra på dig!

Svar: Tusen tack :)
Linda Blom

Moa

Jättefin tröja 😃 Det är intressant vad kroppen tål och inte ibland, jag kan dricka cider på 4,5% men däremot smirnoff ice och liknande som egentligen har samma alkoholhalt funkar inte efter ett medicinbyte för några år sedan. Kroppen verkar gå bananas för att det innehåller sprit 😏

Svar: Men du ser!! Och jag är precis tvärtom! Mår dåligt av exempelvis cider, men klarar sprit och smirnoff ice :)
Linda Blom

Camilla

Lustigt att fråga någon om dom har gått upp i vikt. 😏 Jag tycker att du är snyggare nu än vad du nånsin har varit. 😍

Svar: Vill väl förmodligen platta till mig lite ;) Tusen tack snälla du! <3
Linda Blom