Höstnytt i Selmas garderob

Hösten är den årstid som mitt hjälta klappar extra för när det kommer till kläder. Jag trivs inte speciellt bra i shorts och liknande egentligen, men när koftor, sköna byxor och snygga kängor åker fram i butikerna så skuttar jag till. Kanske framförallt när alla höstnyheter på barnavdelningarna dyker upp också. Swosch säger det och plånboker ekar tomt. Jag är helt hopplös!!

I veckan var jag inne på Kappahl och handlade på deras kampanj och passade på att köpa flera par nya leggings till Selma. Färgerna är fantastiska!! Sedan kommer visserligen problemet i att hon bör inse att sommarens värme börjat gå mot sitt slut och det inte riktigt funkar att gå barbent längre, byxor, strumpbuxor och liknande är man så illa tvungen att klä sig i nu. Men hon märker nog tids nog att det blir lite väl kallt att gå barbent under hösten. Hon gillade verkligen kläderna i alla fall, så kanske blir det lite lättare då.

Ett av helgens projekt blir att rensa barnens garderober på diverse urvuxet, sommarplagg och liknande så jag får en bättre översikt på vad som behövs inhandlas inför den kallare årstiden. Selma har dragit iväg och blivit 112cm lång dessutom så nu börjar storlek 110 sjunga på sista versen.
1
Hannas krypin

Vilka snygga färger!