Höstsug - sociala medier

Ny mössa till höstgarderoben - kommer från Newbie, Kappahl.
 
Hej på dig du trogna besökare!
Tänk vad det värmer att ni klickar er in här och ser efter om det kommit nya inlägg. Ledsen om jag gör er besvikna av min kassa aktivitet.

Hösten närmar sig och samtidigt som halva Sverige sörjer att sommaren snart är över, får jag det "gamla vanliga" höstsuget för än det ena, än det andra. För första gången på enormt länge känner jag dessutom ett sug efter sociala medier igen, skriva av mig, dela med mig och liknande. Som ni vet har jag haft en rejäl svacka det senaste året, såpass stor att jag var säker på att tacka för mig och stänga ned bloggen och bromsa instagram. 
 
Efter att ha pratat med nära och kära om att stänga ned, tyckte dom att jag bara skulle följa hjärtat, låta bloggen ligga kvar och skriva om lusten faller på. Och så plötsligt, från ingenstans (eller nåja, kanske med hösten som sagt) så smyger det sig bannemig på!

Ingen stress, inga krav!
Men det känns kul att ändå känna lite motivation igen, så ni kanske kan bomba mig med saker ni önskar läsa om? :)
 
 
9
Anonym

Hej! Kul att du vill blogga igen. Jag vet att du e noga med vad du skriver om dina barn o inte. Men de intresserar mig hur du ”tacklat” barnens utvecklingsfaser? Min kille är 5månader o ja kan säga att ja behöver alla tips o råd... kram
Ha Det så bra.

Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Gjorde likadant med min blogg, tids nog kommer motivationen tillbaka. Kram

Jessica

Jag gillar när allt blandas, hem & inredning, familjelivet (utan att jag har t.ex. barn själv) och jobb. Angående jobb så tror jag att ingen skulle gråta heller om det kom en rabattkod i oktober/november så att man kan köpa paketinslagsmaterial osv till jul :D de finns så fina grejer där du jobbar :)

Thiff

Jag älskar att läsa inläggen där du skriver om säkerhet i bil med barn och tipsar om fina kläder till barnen, hämtar ofta inspiration här :) Och, smarta nyttiga mellisar till de små :)

Nathalie

Jag gilla att läsa om barnsäkerhet i bil, det är viktigt! Jag gilla att se barnkläder och inredning och dina foton. Skriv bara när du vill ingen press. Jag skulle även vilja se fina karlstadstips eftersom vi planerar att flytta tillbaks efter 15 år i Göteborg. :)

Moa

Jag gillar mycket inredning men även vardagsliv i allmänhet och till exempel barnkläder. Plus barnsäkerhet i bil, jag har inte barn än men när det är dags är det alltid bra att ha koll på det :)

Malin

Gillar det du skriver om men kul med mer inredning o bilder på hur ni har det i era rum.

Hanna

Saknar fler bilder på dig, Linda! Förut lade du upp Dagens Linda, väldigt roligt! Trots att du kanske i te "klär upp dig" hemma så är det roligt att se andras vardagskläder :) Blev väldigt inspirerad av de märken du gillade förr. Kram!

Svar: Heej :) Vad kul att höra att det uppskattades! Skall absolut ha i åtanke att kanske be Jimmy knäppa någon bild ibland. Oftast är det inte speciellt inspirerande outfits jag spatserar runt i, jag lägger liksom mer fokus på barnens kläder nu för tiden ;) Så mycket roligare!!
Linda Blom

Micaela

Fortsätt blogga när du kan och vill! Man mår bra av din blogg! Kram

Svar: Tack snälla för dina fina ord <3 Det värmer!!
Linda Blom