Höstterminen är här!

I samarbete med Personlig almanacka.

Ni som följt mig länge vet att jag aldrig använder något annat än Personlig almanackas härliga kalendrar. Dom är verkligen helt oslagbara! Nu inför höstterminen är det dags att beställa nytt för många av oss, men jag passade på att beställa en inför nya kalenderåret istället. Min nuvarande räcker till 31 december.
 
Det jag älskar lite extra med Personlig almanacka är dels att man får anpassa storleken (som har flera olika format), man bestämmer helt hur inlagan ser ut, om man vill ha några extra rutor för exempelvis förskola eller träning. Jag har sparat en lista med alla födelsedagar jag vill komma ihåg och varje år infogar jag bara den när jag tillverkar kalendern. I år valde jag att lägga till sidor med plats för färgläggning, jag inbillar mig att det kan vara ett nyttigt sätt för mig att varva ned lite.

Sedan är ju klistermärkena enormt roliga också! Dom medföljer, men man kan beställa extra utöver det arket också - precis som man man köpa fina och roliga pennor att skriva i sin kalender med.
 
 
1
Jonna

Personalia almanacka är toppen! Mina barn brukar få rita målsrbilderna om vi är iväg och måste vänta någonstans. Typ jouren. För att fördriva tiden.

Svar: Bra tips <3
Linda Blom