Måndag!

Kalaskids igår <3

Hej på er!
Måndagen kom och gick i rasande tempo som alltid. Det är alltid smått hysteriskt på jobbet efter helgen och vanligtvis har man ordrar liggandes och väntar även när man packar och packar hela daganra. Måndagarna ligger man liksom lördag och söndag efter och det innebär en hel del att göra. Mycket leveranser kommer på måndagar också. Full rulle!! :)

Nu sitter jag och planerar upp veckan lite. Det är mycket att rodda i när man är tvåbarnsmamma, anställd, egenföretagare och dessutom aktiv inom sociala medier. Då menar jag inte de privata inläggen man lägger upp utan de sponsrade som kräver en hel del arbete. Det är ju inte bara att få hem prylar och fotografera som man kanske lätt kan tro. Det är en hel del bakom. När man sedan är klar med själva upplägget så tillkommer det lite efterarbete som fakturering och liknande : )

Allt väl med er då? Jättekul att klicka in här och känna motivation att skriva igen, även om jag kanske inte har överdrivet mycket att dela med mig av. Ni får väldigt gärna lämna lite respons. Några frågor kanske? Önskemål? Tänker att det kan bli en mysig höst tillsammans här inne : )
2
Cecilia

Hej!

Har en fråga hur hittar man jobb tex ett lager där man packar ordrar från t.ex. e-Handel ? Är dessa typ av jobb svåra att få tag på eller är det via kontakter som gäller ?

Kram och fina bilder som alltid! Selma och Colin är så fina ❤️

Svar: Hej :)
Det är nog bara att kolla läget omkring där du bor! Finns så många olika typer av lagerjobb också, stora där truckkörkort krävs o.s.v. Min tjänst är inte bara lagerarbetare heller, utan befinner mig mest och packar vid behov :)

Men kika runt där du bor och sök vettja. Villkor och erfarenhet beror helt på vart du söker. Hur stort eller litet lager och liknande ! :)

Kram Linda
Linda Blom

Pernilla Andersson

Haft en skön sommar??
Haft en super värme ju..

Har du något bra höst pyssel man kan göra med barn?? Har en 5 åring

Svar: Verkligen galet varm sommar :) Scrolla ned lite så får du se det senaste Selma pysslar med! Smart Sketcher! SÅÅ rolig :)
Linda Blom