SmART Sketcher

I stolt samarbete med SmART Sketcher.

Vi har fått hem en helt fantastisk grej! Faktiskt så bra att Selma utbrast "Mamma, såhär kul har det aldrig varit att rita!". Ni vet att jag bara väljer samarbeten som känns äkta och genuina för mig och just denna produkt ligger mig extra varmt om hjärtat.

SmART Sketcher är en projektor som med hjälp av ett litet minnerkort som ingå samt en gratis app, gör det möjligt för barnen att rita av antingen bilder som redan finns i "systemet" eller för all del - ett foto som man själv tagit genom appen. Det är så himla enkelt och roligt!

Projektorn reflekterar alltså en bild på pappret, där barnet steg för steg kan rita betydligt mer avancerade ritningar än dom vanligtvis gör. Det kan tyckas klurigt, men faktum är att allting sker i steg. Först dyker ett steg upp, man klickar på den vita pilen och nästa steg på ritningen dyker upp och sedan fortsätter det tills teckningen är klar. Enormt utvecklande för deras motirik också!

Utöver att man kan rita slott, raketer, fordon, djur eller vad det än må vara - så finns det också alfabet och ord. Köp SmART sketcher hos Toys R Us.