Syskonmatchning

Jag är beredd att erkänna att jag har något av en möss-fetisch! Det är så roligt att piffa till barnens utekläder med en söt mössa. Dessa från Newbie kommer dom syskonmatcha i under vintern. Älskar färgen och fluffbollen.

Hej tisdag!
Så var kvällen här återigen och andra dagen för veckan är gjord. Swosch sade det fram till lunch då vi packade i extremfart idag. Kan bero på att vi körde igång en tävling också, haha. Packa så många paket som möjligt och vips hade vi byggt ett berg av hundratals lådor på hög med kalas, bröllops och andra festartiklar. Andra halvan av dagen blev det kontorstid för mig och jag fick en hel massa gjort även där. Älskar kontrasterna mellan att vara nere på lagret och packa samt uppe i lugnet på kontoret och få vara kreativ.

Annars då? Maten intagen, kidsen stoppade i säng och jag skall kika på Idol genom cmore snart. Det där med att passa tider för att se program på TV:n är inte min grej. Jag har nog inte sett ett enda "livesänt" (alltså när det sänds på TV:n ett visst klockslag, inte live LIVE) de senaste åren. 2018 I guess :)
 
Kikar ni på Idol? Dom skall ju vara i Karlstad i kvällen avsnitt har jag förstått :) Kanske dyker det upp något ansikte jag känner igen. 
 
 
 
3
Moa

Så gulliga mössor 😍😍😍 Jag tittar också nästan alltid på program i efterhand, ofta krockar de med annat jag gör men ibland är det mest att man inte riktigt har tid att kolla tv just då 😏 Så det blir mycket TV4play eller TiVo-inspelningar. Tänker tillbaka på tiden när man behövde ställa in en VHS för att spela in program 🙈

MADDISENJ.SE

Åh vilka fina mössor :D

Anonym

Jag har läst igenom dina gamla inlägg om vägen till barnen.. igår vart jag diagnoserad med pco efter flera månaders försök.. undrar lite vilka mediciner du åt och fick äta innan du fick testa tabletterna för att framkalla ägglossning?

Svar: Heej! Kram <3 hoppas ni får hjälp till er bebis. Jag åt Pergotime för att framkalla ägglossning. Men den medicinen tror jag inte används längre.. :/ Tror det är andra som används nu :)
Linda Blom