EASY maskiner

I samarbete med EASY.
 
 
Både Selma och jag är riktigt pysseltokiga! Även om jag inte är speciellt mycket för att måla naglar och liknande så är det något hon tycker mycket om, färg, form, glitter och små grejer till. För ett tag sedan fick vi hem tre verktyg som Selma föll pladask för!  
 
En "EASY Tat2" som är en batteridriven penna. Med hjälp av mallar "ritar" man så söta motiv. Både Selma och Colin ville ha varsin. Enkel att använda, men jag behövde hjälpa Selma för att få det bra.

"EASY Nails" är urkul! Den är urkul!! Inte nog med att den målar naglarna - den gör det automatiskt. Med hjälp av ett knapptryck doppar den penseln och med ett annat målar den nageln. Själv "ställningen" man lägger fingret på är rörligt och gör det därför möjligt för barnet att anpassa sig efter penseln. Selma var överlycklig! Det ingår flera penslar, färger samt även glitter och stenar.

"EASY Wrap" för mig tillbaka till när jag själv var liten och hade trådflätor i håret. Denna maskin lindar tråd runt en hårslinga, dessutom ingår pärlor man kan dekorera flätan med. Det trasslar inte in håret på något vis och när man inte längre vill ha det i håret, kan man enkelt dra ur den.  

Rekomenderas varmt om du har barn som gillar att pyssla. En julklapp kanske?
 
 
 
 
1
Diana

åh perfekt som julklappstips!!! Tack <3
När kommer alla vinnarna fram på inläggen??