Lindas julkalender 2018 - Lucka 10 - AVSLUTAD!

I samarbete med BabyBjörn.
Idag kan en person vinna BabyBjörns nya bärsele MINI i valfri färg.

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @BabyBjorn på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 10 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis
Millah - Du har mail! !
62
Annica L

Finns inget mysigare än att ha bebisen tätt mot sig. Dottern vill helst vara i famnen jämt med fyra syskon vore det toppen att ibland ha händerna fria och kunna hjälpa och leka med dem med samtidigt som dottern får den närhet hon behöver.

Ellen E

Med denna fina kan jag mina små bära, och de blir alltid nära. De kan bäras både fram eller bak då bebisen kan spåna när vi är ute och går. Med händerna fria finns det något att fira.

Vore så roligt att vinna denna, då både jag och bebben skulle bli nöjda! Tänk så mycket jag kan hinna med och bebisen får närhet - det kan inte bli bättre!

Ellen E

Glömde skriva att jag följer BabyBjörn på instagram!

maje

Snygg och praktisk, i grått vore den helt outstanding...

Jennie

Om jag vann denna fantastiska sele så skulle jag överraska min barndomsvän som väntar sitt första barn runt jul. Skulle vara så kul att kunna ge henne denna fantastiska gåva ✊🏼🍀

Emma

Åh vi väntar en liten i maj och jag har kikat efter en bra bärsele för att den lilla ska kunna vara nära hela tiden. Denna hade vartvart en perfekt julklapp till oss som längtar och till lilla pyret i magen :) kram! <3

Maria L

Det här fina presentkortet skulle jag vilja ge till min omtänksamma kollega som i förra veckan berättade att hon väntar barn. Hon jobbar extra hos oss under tiden som hon studerar men har tyvärr blivit sjukskriven. Vill ge henne något fint som hon kan ha glädje av🍀

Cecilia

Detta vore perfekt för oss då vi väntar bebis nr 2 i januari. Gick hela bebistiden utan bärsele sist men känner att det nog kommer behövas denna gången när man redan har en 2 åring som behöver underhållas samtidigt 💕

Mamma till fem pojkar

Åhh yess thänks! MEEEEE like! Bebisen som är beräknad till februari hade gillat detta lika mycke som mamman!
Följer så klart @babyBjorn på insta.

Mammatill3

Åh denna grått skulle jag vilja vinna, så att jag denna i julklapp ge skulle hinna, till en som väntar smått, hoppas liten inte har så brått’. Denna skulle ge liten så mycket närhet!

Jonna B

Vilken vinst. Hade varit super roligt att vinna och ge bort till bästa vännen som nu äntligen väntar sin första bebis :)

D

Hej! Jag och mina vänner ska ha en babyshower för en kompis som ska få en flicka i januari. Skulle vara SÅ kul o vinna en bärsele för o kunna ge den till henne. Tack för en trevlig blogg. Kramar

Tove

Jag som väntar smått till årsskiftet kunde inte fått en bättre julklapp! :) Har ännu inte lyckats hitta någon bärsele/sjal som känns tillräckligt rätt och provar mer än gärna denna! God jul! <3

Emelie

Eftersom det inte är officiellt än så kör jag en fuling och tävlar ”anonymt” här inne 😉 Med fyra barn och ett femte på väg så vore en mjuk, fin bärsele drömmen och ett toppenhjälpmedel både hemma och på språng 😍 Hoppas på tur ✊🏻🍀 min mailadress är emelie6@hotmail.com

Emma Selberg

Jag väntar barn nummer två och är beräknad 3/3. Min son kommer då vara 1år och 9 månader, att kunna ha händerna fria vore fantastiskt! Önskar vinna en antikrosa 😍

Fannie

Perfekt till den lilla i magen som redan nu håller mig vaken på natten. Så vi kan gå runt tillsammans och göra ditten och datten.

Oliveja

Hade varit perfekt till bebis i magen! Storasyster kommer vara 1år 5mån när bebis kommer och för att fortfarande ha händerna fria och kunna leka och ge henne min uppmärksamhet hade denna selen varit helt perfekt🧡

Anonym

Vilket fantastiskt pris och en bärsele är något jag verkligen saknar i livet som mamma. För 6 veckor sen blev jag mamma igen till en underbar liten kille som skulle älska att få sitta i bärsele och få vara nära mamma. Skulle underlätta så mycket för mig i vardagen och som ensamstående till 2 och föräldraledig så räknas varenda krona. Jag håller alla tummar och tår, vore en toppen julklapp till våran lilla familj ❤ Kram / Millah


Följer på Instagram både dig och babybjörn - millahoman

millahoman8@gmail.com

Helena

Vill hemskt gärna vinna denna sele. Har ingen liten krabat att ha i den än, då jag bara är i vecka fem. Är vårt första barn så det kommer bli mycket att köpa, i affärer vi ej gillar att löpa. Jag ska lite senare gilla BabyBjörn på Instagram. Men då vi inte berättat om vårt mirakel än, kan det göra att folk får det på känn.

Hoppas på tur!

Marie

Snälla Linda, hjälp mig att få bebis nöjd och glad. Pappan tycker vi måste prioritera annan pryl, men jag vill ha en Babybjörn sele i vårt kostnadskalkyl. Nu hoppas jag ha bebis nära vart jag än går. Så tätt tillsammans, myser ända ner i lillkillens tår.

Hanna B

Jag skulle gärna vilja vinna en bärsele till vår bebis som är beräknad i februari. Skulle kännas fint att glida runt med honom i en babybjörn om det är så att han är som som storebror och inte gillar vagnen.

Malin

Då förberedelserna in för att barn nr 2 är på väg så planeras de nå kopiöst. Å den a smidiga bärsele skulle underlätta vardagen avsevärt när han väl är här. Med tanke på att man skall både vara småbarnsmamma till en 3åring som kräver all en uppmärksamhet samt bebismamma. Då kan de vara skönt att snabbt få upp bebis i famnen men samtidigt ha händer fria för lek med 3åringen. Då min älsklings färg är blå så hade en i indigoblått passat perfekt. Jag håller tummarna!

Malin

Vår familj har fått en liten sladdis som sätter pricken över i:et, en ny liten människa förgyller nu livet! En babybjörn -Mini skulle vara perfekt att ha med på färden -när det nu blir dags att utforska världen!

LindaH

Den här skulle jag verkligen vilja vinna!
Har en bebis i magen som kommer om ca 1,5 månad. Eftersom vi inte hade tänkt ha ett till barn (men ångrade oss) så har vi gett bort allt som är för bebis och småbarn. Men med tre äldre barn så är det fullt upp hela tiden och det kommer bli en hel del bärande av bebis. Har tidigare haft en babybjörn för lite äldre bebis som jag använde jämt och det är så praktiskt när man har händerna fria och mina barn har somnat så bra i den också. Så jag skulle jättegärna vilja vinna denna Babybjörn mini så jag kan bära runt på den lilla sötisen redan om 1,5 månad!

Åsa H

De små liven är tyngre än man tror,
och en av dem hos mig bor !
Vill gärna ge trygghet åt den lilla,
när vi går omkring i stad och villa !

frida

Åh vill så gärna vinna den rosa babybjörn bärselen till tösen i magen som är beräknad att komma 28 feb. Äntligen ska Elvira få bli storasyster som vi kämpat. Elvira blir 4 år i mars och få äntligen se hon få bli storasyster är något jag drömt om så himla länge och att de blir en liten tös till älskar hon. Även vi :D
Och vinna en rosa babybjörn till lilla E vore underbart för tror hon kommer bli som sin storasyster älskar att vara nära sin mamma i en babybjörn. :D
På min instagram heter jag Fridah (hette förut busfridis du vet nog vem jag är linda hehe)
Ha en fin dag och hoppas på vinstchans för detta vore så välbehövligt efter alla krämpor som gravid nu med återbråck (tar sprutor i magen) :( vilket är hemskt. Så håller tummarna.

Sara

Jag skulle gärna velat vinna en rosa babybjörn, den skulle jag ge bort till en vän som väntar barn. Tänk vad glad hon hade blivit:)

Matilda

Nu när jag har fått mitt första barn så trodde jag aldrig att jag skulle vilja ha en bärsele men jag märker mer och mer att det skulle göra vardagen så mycket lättare med att få saker gjorda här hemma, så de inte bara samlas på hög.

Titti skarp

hej jag hoppas vinna en blå till min vänner som nyss fått barn det skulle uppskattas då dom ingen har
hoppas på turen till julen

Marianne

Vore toppen till mitt kommande barnbarn

Anneli

Oj vad kul det hade varit att vinna en av dessa selar,
till min syster och hennes man som snart ansvaret delar,
över två, mycket små, och förmodligen busiga killar.
Slår vad om att de dessa bärselar gillar!
Där de kan vara nära sin mamma eller pappa,
utan att riskera att de skulle råka tappa.
Närhet och kärlek kommer de att få i överflöd,
ännu mer så med en Babybjörn mini sele som stöd :)

Kristina

Min väninnas dotter ska få den i present. Hon väntar barn i januari. Perfekt ❤️

Linda

Till vår lilla kille som väntas i vår skulle det vara perfekt med en sele! Att få bära nära samtidigt som man kan pyssla och dona med alla göromål som aldrig tar slut.

MARIA

Jag vet inte så mycket om föräldralivet förrän i slutet på januari ;) Men jag tycker att en bärsele verkar väldigt smidigt när vagnen känns otymplig. Dessa var väldigt fina! :) Framförallt den svarta :)

Therese

Vi har dumt nog inte prioriterat att köpa en bärsele till lillebror som beräknas komma i januari. Vet ju att det kommer att behövas en nu när jag har en 2-åring hemma hela dagarna också så jag kan få möjlighet att få händerna fria ibland❤️👶🏼 Denna vinst hade jag blivit såå glad över!

Isabelle

Denna vinst hade varit en perfekt julklapp åt min sambos syster och hennes pojkvän.
Då dom har en väldigt sliten bärsele, en pojke på 7 månader och en till liten påväg, hade varit så kul att få ge dom denna fina sele!

Följer på instagram ( isabellehedstrom )

joanna

nar jag farmin bebis jag vill alltid va nara min finastebebis :D da kanjag vara med babybjorn !!!
joanna wozniak
joanna.w.wozniak@gmail.com

Anna

Skulle gärna vinna en rosa som min yngsta systerdotter kan sitta gött i :)
Kram, Anna

Marie

Jag tycker mycket om babybjörn, det vore fantastiskt att vinna en bärsele så mina stackars armar o axlar får en bättre avlastning:)

Jennifer

När på barn nummer två,
Foglossning och knappt kan gå.
Inget är ännu klart,
Tiden går i för rasande fart.
Vill egentligen ha massa nytt,
Inte bara sjalen jag själv sytt.
Önskar vinna tills jag utan problem kan kan vara uppe med bebis och strosa,
Har en son, denna gången blir det en dotter så hoppas i lager finns en rosa :)

Anonym

Åå en sån skulle vi verkligen vilja ha! Är gravid i v 22 och ligger i soffan och känner mig ensam just nu, min sambo är borta på jobb hela veckan (brukar aldrig ha problem med att han är borta och jobbar men det är väll hormonerna). Detta skulle verkligen pigga upp mig lite.

Stor kram

Anonym

Följer både dig och Baby björn på Instagram.
I maj 2019 blir jag o sambon föräldrar för första gången! Allt är nytt och spännande, men det är mycket som ska fixas och donas innan det lilla knytet kommer. En bärsele skulle inte vara fy skam att ha, för långa sömlösa nätter o för mysiga stunder ❤️

Peter

En bärsele i julklapp till min fru då hon är hemma med våra tre små. Skulle underlätta för henne att ha minstingen i bärsele.

Louise

Skulle gärna vilja vinna då jag har en dotter på 7 veckor som helst hänger på min arm eller ligger på mitt bröst och sover, en bärsele hade nog underlättat vardagsbestyren här hemma.
gerner_l@hotmail.com

Helena

Ett efterlängtat litet knyte är snart här, känner jag mig själv rätt så lär jag inte vilja släppa honom ifrån mig för en enda sekund så dagens vinst hade suttit fint då vi ännu inte köpt någon bärsele. Färgen som heter "mörkgrå" hade passat bäst in med våra övriga bebissaker :)
Följer på instagram.

Nathalie

Med nya barn så söta,
bidrar det även till att plånboken får böta.
Men vad gör det om jag har en chans att vinna,
denna fina, fina bärsele, som jag kan bära upp som en gudinna!

Linnea

Väntar bebis nr 3. Och med tanke på hur närhetstokig nr 2 var så skulle det underlätta enormt om man hade en bra och fin sele att ha bebis nära i. Inte bara för närheten men också så jag får större möjlighet att vara nära mina andra barn och ha händerna fria 🙂.

Adina.palm

Vi har ett fantastiskt kompispar som precis fått sitt andra barn. Dessa vänner ställer upp i vått och torrt och det hade varit fantastiskt att få ge dem en såhär fin julklapp, det är dem väl värda ❤️ adina.palm0010@stud.hkr.se

Sandra Eriksson

Väntar första barnet och är en aktiv människa som tillbringar mycket tid i stallet. En bärsele vore perfekt då jag kan bära med mig bebben samtidigt som jag pysslar med mina hästar. ❤️

Sara

Hej,
Jag väntar mitt andra barn med bf 27/12 och skulle verkligen uppskatta att få vinna denna bärsele 😊 då kan man förhoppningsvis få händerna lite fria för att kunna ta hand om blivande storebror också.

Linda R

Min bror får barn i april. En BABYBJÖRN mini skulle vara den perfekta gåvan! Jag använder fortfarande vår BABYBJÖRN ONE extremt mycket.

Felicia

Jag längtar så mycket tills att vår lilla dotter kommer i vår. Tänk att få bära runt henne i denna om dagarna så man får ha henne tät intill! Det är vårt första barn vi väntar och behöver därför allt nytt så hade inte varit fel att få vinna denna!

Sofie

Småbarnsåren är förbi för min del, men en av mina närmsta kollegor väntar bebis på julafton! Vilken rolig present att ge!

Simon

Skulle så gärna vinna denna så att vi kan bära runt på våran dotter första tiden. Vi bor nära skog och natur och det skulle vara en sådan frihet att kunna bära henne på promenaderna i vår istället för att köra vagnen på stigarna i skogen.

Marie Tranåker

Jag vill vinna så att jag kan överraska min gravida syster med en BabyBjörn som skulle underlätta hennes vardag när babyn kommer 😀👶

mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com

Amanda

Följer på instagram: Amandalotta
Åh perfekt när jag har fått en liten bebis som alltid vill vara nära. Hade varit bra för att få lite gjort.

Jonas R

Flexibel, mjuk och otrolig bekvämlighet
med snygg design och ganska diskret.
Sparar din rygg när du runt med barnet går
ända från födseln fram till ett år.
Så lätt att använda
du hinner allt på din agenda.
Kan inte tänka mig en bättre gåva till ett väntande par
hoppas att vi den rätta turen har!

Evelina

Vi väntar vårt tredje barn och har tyvärr gett bort alla våra bebissaker. Jag tror definitivt att jag kommer att behöva en bärsele då jag använt det så mkt till de två andra. För mig betyder det mycket att kunna vara bebis nära, men ändå ha tid över för syskonen. En bärsele skulle underlätta enormt.

Emma J

Jag hoppas på tur så att jag kan få saker gjort och vara nära min skatt samtidigt! Det hade betytt så mycket så man har tid för andra saker också än att bara tvätta, diska och laga mat...

Emma J

Jag hoppas på tur så att jag kan få saker gjort och vara nära min skatt samtidigt! Det hade betytt så mycket så man har tid för andra saker också än att bara tvätta, diska och laga mat...

Camilla Wiklund

Häromdagen avslöjade min bästa vän att hon ska få sitt andra barn nästa år, och jag är så glad för hennes skull! Hon förlorade ett barn för ett par år sedan, och jag vet att hon verkligen skulle uppskatta bärselen så att hon kan ha bebisen nära.
Följer på instagram som lillakarlsbyn

Anna L

Vad kan man bättre ge liten än närhet, trygghet och rörelsefrihet för både förälder och barn. Pålitlig bärsele i snygg design.

@zemam på Instagram