Lindas julkalender 2018 - Lucka 15 - AVSLUTAD!

I samarbete med Voksi.
Idag vinner en person en valfri åkpåse, Urban, City eller Move från Voksi

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @voksi_official på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 15 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis till VillaKronhagen!
68
Misselimia

Min pappa säger alltid att ”all sömn barnen får utomhus påverkar inte nattsömnen” . Lever efter det mottot och sonen får sin dagsvila ute i den friska luften, men nu när det börjar bli kallt och blåsten kyler ner en snabbt så hade det varit så mysigt att få bädda ner min guldklimp i en varm och go åkpåse så att han kan fortsätta med utomhussömnen hela vintern. 🥰🌨❄️ Och så är den ju väldigt snygg också såklart 😄

Tatiana


Gladast det blir dottern vill jag lova,
om hon vann denna varma gåva.
Att i vagnen få slippa frysa,
huttra, darra och nysa.
Till mormor och morfar i jul,
få åka kungligt skönt, så kul!
I Lindas blogg värmande åkpåsen finns,
dottern och jag för evigt detta minns.
Nu önskar vi så hårt vi bara kan,
att Voksi's vinst till henne fann!

Följer på Instagram som _vieille_ame

Majsan

En present så praktisk och fin till den lille prinsen som nyss fötts..

joanna

joanna wozniak
joanna.w.wozniak@gmail.com
hoppas pa tur sa jag kan halla min son varmt nar han ar fodd !!

Marie

Vi har en voksi åkpåse och är jätte nöjd med den, fantastisk och skulle våga säga att de är den bästa på marknaden. Nu tänker jag tävla för att ge bort denna i julklapp om jag vinner. På Lucia föddes en liten bebis i familjen och det vore roligt att kunna ge bort en sån fin gåva till det nybliva föräldrarna och bebisen. :)

Lina Sällberg

Det bästa köpet till första barnet var helt klart en åkpåse från Voksi!! Vi valde modellen Urban som är helt fantastiskt bra. Värmer toppenbra verkligen och går dessutom att förlänga. Vi går fortfarande dagliga promenader oavsett väder och då har lillasyster fått ta över sonens påse, och han åker i overall. Dock fryser han då, och skulle gärna vilja ha sin åkpåse igen. Trots att han snart är 4 år så finns det gott om plats för hans långa ben med förlängningsdelen, så jag skulle gärna vilja vinna en Urban även till lillasyster så att båda kan åka lika skönt och varmt under promenaderna! Vovven och mamman behöver komma ut oavsett hur kallt det är, och äntligen börjar den värsta bäckensmärtan ge sig efter månader av sjukgymnastik, så förhoppningsvis kan vi utöka promenaderna till åtminstone en timmeslång en gång om dagen snart igen!

Cecilia

Denna vill jag vinna till bebis som kommer i januari. Har ingen åkpåse ännu men förstår att det kommer behövas mitt i vintern ❄☃️

Anonym

Att i vagnen få kura sig ner
Vitt överallt man ser
Knaster när jag ska skjutsa
Varmt när du ska sussa❤️

Lina Sällberg

Det bästa köpet till första barnet var helt klart en åkpåse från Voksi!! Vi valde modellen Urban som är helt fantastiskt bra. Värmer toppenbra verkligen och går dessutom att förlänga. Vi går fortfarande dagliga promenader oavsett väder och då har lillasyster fått ta över sonens påse, och han åker i overall. Dock fryser han då, och skulle gärna vilja ha sin åkpåse igen. Trots att han snart är 4 år så finns det gott om plats för hans långa ben med förlängningsdelen, så jag skulle gärna vilja vinna en Urban även till lillasyster så att båda kan åka lika skönt och varmt under promenaderna! Vovven och mamman behöver komma ut oavsett hur kallt det är, och äntligen börjar den värsta bäckensmärtan ge sig efter månader av sjukgymnastik, så förhoppningsvis kan vi utöka promenaderna till åtminstone en timmeslång en gång om dagen snart igen!

Anonym

Hej! Åh vad glad jag skulle bli om jag vann, väntar nr 2 i feb/mars och skulle älska att bädda ner den lilla i en voksi-påse! Så varmt och gosigt 😍

Emelie Feuk

Önskar vinna en voksi city till sonen som fortfarande älskar att åka vagn och gör det mycket. Det hade verkligen underlättar alla promenader med hunden i vinter. Dessutom älskar han att sova i vagnen! Perfekt med en varm och go åkpåse då! 😍❤️🎄🎅🏻🤶🏼
@feukan på instagram

malineriksson1978@gmail.com

Håller både tummar och tår för att jag en kanonfin åkpåse får! Alla bidrag är välkomna när, man en liten i magen bär.
Hoppas hoppas!

signe

Åh vilken tävling!! En Voksi Urban är en riktig drömåkpåse för mig, har verkligen velat haft en länge. Vi bor i ett kallt Norrland, är ute mycket vintertid och vill gärna att dottern ska fortsätta sova ute i vagnen. Hennes åkpåse har vi tagit till förskolan så nu vart vi utan hemma.
/ @signerevalde

Helena

En VOKISI move hade passat bra till vår lilla hjälte som kommer till världens snart. Då klimatet uppe i norr är kallt och vi älskar att göra utflykter, första utflykten med bebis blir till lofoten, att han får krypa ner i en varm åkpåse vore toppen.

Fannie

Bebis i magen kommer ut när kylan är som värst. Då vill man såklart ha den åkpåse som är bäst.
Voksi får alltid bäst i test, och är rekommenderad av flest.

MARIA

Dagens ros,
går till den som uppfann detta gos.
Att lilla bebisen får ligga i, vad som är, en gosigare sovsäck.
Så fin, så välbehövd i vinter och så käck!

Hannah

Minstingen skulle anvanda hans syskons åkpåse men vi upptäckt att en råtta hade fått till sig att bo i den och gjörde en stor hål i den fina åkpåse. Så nu har vi lärt våra läxa, men en ny åkpåse skulle våra pojke var glad för! Kram och god juL! (Följer på insta som svengalskan)

Titti skarp

hej jag hoppas vinna till min goa vän och make
hoppas på turen
delat på fb

Malin S

Skulle passa perfekt att vinna en åkpåse till min frusna lille plutt här hemma.

Malin Svensk Björck

Skulle vilja vinna en urban åkpåse till min systerdotter Alma 💜 Vill att hon ska få vara varm i vinter på promenaderna och jag vill även hjälpa hennes föräldrar med den eftersom dom inte har så mycket över till annat än absolut nödvändigaste.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen

Kristina

Snart kommer en ny bebis till oss. Ska självklart ha det varmt och skönt i vagnen, och det allra bästa förstås.

Emma Selberg

Önskar vinna en Voksi Urban, Melange Black till min son, den kommer också kunna användas av bebisen som kommer till våren, så för mig som bor uppe i Norr (ända uppe i Boden) ligger en sån här åkpåse höööögt upp på önskelistan då vi kan ha rätt kalla dagar den här tiden på året 😍❄

Anonym

En åkpåse skulle ligga perfekt under granen till lillan som börjar på förskola 7januari och då kommer att sova ute o vagn☺️

/Erica erica_perzzon@hotmail.com

Anette Nises

Efter flera år med ett streck på varje sticka
föddes äntligen en liten flicka
Elise blev hennes vackra namn
och numera kryper hon upp själv i min famn
Till våren fyller hon hela två
och innan dess vill jag att hon en gosig åkpåse ska få
Som mormor vill man att hon ska ha det bästa
men pengarna räcker inte till för det mesta
En Voksi åkpåse skulle vara så himla kul
att få ge henne så här till jul

manettan@gmail.com

Emil.visone@hotmail.com

Nästa år ska jag bli pappa för första gången! Till en liten son som är beräknad att komma till oss den 23e februari.
Jag och min sambo tar alltid en långpromenad varje kväll. För oss är det ett sätt att umgås, varva ner och prata om dagen. Detta är något vi verkligen vill fortsätta med, även som föräldrar. En åkpåse från Voksi hade varit perfekt för vår lilla son att ha i vagnen när vi vistas utomhus.
Det hade också varit en väldigt fin present och överraskning till min gravida sambo!

Linda

En mysig och varm åkpåse är ett måste såhär års! Vill gärna bädda ner vår son i en Voksi!

Pauline

Jag ska vara ärlig - jag är fyra år äldre än min lillebror och jag har ingen aning vad en åkpåse gör. MEN, min yngre lillebror, som oväntat ska få tvillingar i februari, pratar hur mycket om detta bland annat. Om jag inte kan fatta vad det är, kanske jag kan vara en grym syrra som ger bort en iallafall?

Therese

Åh voksi urban är på riktigt min drömåkpåse😭😍❤️Den hade varit såå perfekt till lillebror som kommer när det är som kallast på året, i januari👶🏼 Men ekonmin finns tyvärr inte att köpa en💔

Nathalie

Jag är gärna med! Hade velat vinna en från Voksi då jag tycker dessa är stilrena och har bra plats :)

Sofie Bladh

Hade verkligen önskat vinna en Urban till lillebror i magen som förväntas komma lagom till alla hjärtans dag.
Bara idag har vi -27 och vi har stått utomhus och tittat på storebrorsornas skidträning. Under vinterhalvåret är vi ute i princip jämt, antingen med skidor eller med skoter. Hade varit guld värt med en Voksi till lillebror så man inte behöver fundera på om det kommer vara för kallt för honom.

Amanda b Larsson

Att vara mindre önskar vi alla att vi var.
När vi så många kyliga dagar har.
Vi ser de varje dag när kylan är här.
Vi avundas och tänker "jag skulle också vilja ligga där".
Den turen har vi ej.
För den här passar endast dig.
Den värmer dig när det ute är kallt.
För du förtjänar det bästa av allt. Hade mer än gärna gett denna till mitt kommande barn som förmodligen kommer på alla ♥️ Dag.
Bjornritz@hotmail.com
Amandabjornritz på Instagram

Jonas R

Vill inte att den lilla ska frysa
utan bara ligga och mysa.
När vi är ute och ränner på stan
handlar julklappar halva dan.
Då är en VOKSI åkpåse i svart
ett krav för att komma någonvart.
Gör hela familjen på bra humör
och är så söt att jag dör!

Anna

Har inte införskaffat någon åkpåse till minstingen här hemma ännu, dessa var superfina och hade passat oss perfekt tror jag <3

Anna

Finns en saga som heter ”Dun till lillans täcke” där en pojke går runt och frågar fåglar om hjälp med dun. Hade vart smidigare att köpa en åkpåse från Voksi istället! Önskar mig en Urban till min yngsta systerdotter. Dessutom önskar jag att den fanns i vuxenstorlek - ser grymt skön ut.
Kram

MarieP

Jag och familjen väntar nu tålmodigt på en lillebror i januari. Förväntar mig kyla och snö. Det skulle vara perfekt att bädda ner bebis i åkpåsen medan övriga leker i snön!

Linnea

Till brorsonen vill jag ge en fin gåva,
så att han i en fin åkpåse kan ligga och sova.
I en Voksi som är varm, mjuk och go,
så behöver hans föräldrar inte känna oro,
för den här påsen håller den bitande kylan borta,
och man slipper därför promenaderna förkorta.

Angelica

Åh, det här skulle komma så lägligt för vår familj! Det har varit ett tufft år ekonomiskt och i torsdags blev vår åkpåse stulen ur vagnen medans vi såg på luciatåg. Hoppas hoppas hoppas på denna lucka!

sandra

Väntar första barnet i vår och det är mycket som ska inhandlas. Skulle gärna vinna den fina pingvin åkpåsen ❤️

Jessica Sanna

Varmt och gott önskar jag att Malte får ha det när han sover ute i sin vagn. På förskolan och hemma sover han ute varje dag. Malte och vi föräldrar hade blivit glada om vi vann en varm och skön åkpåse.

Mattias

Vill gärna ha det finaste möjliga till min son nu när kylan kommer! :)

Jennifer

Åh en urban till den lille,
Vet ej än om det är en tjej eller kille.
Här i norr är det på vintern väldigt kallt.
Att få vinna denna vore otroligt ballt!

Patricia Alvarsson

Jag, som länge jobbat på avdelningen för täcken, vet att dun är det allra bästa att sova med! Polyester (som egentligen är ett plastmaterial..) andas inte och blir ofta lite ”svettig” värme. Voksis dunpåsar verkar ju fantastiska och jag har länge önskat en sådan. Jag vill ju såklart att sonen får sova lika skönt i vagnen som i sin säng!

Malin

Efter en lång höst full av universitetsstudier så längtar jag nu tills vi har ett riktigt vinterlandskap och jag har tid att göra mer, saknar verkligen barnvagnspromenaderna från föräldraledigheten, så nu är det helt klart dags igen! Jag vill gärna gå långt och mycket, och då krävs ju en riktigt varm och gosig åkpåse till lillen! :D
Jag följer på instagram under namnet @lundellmalin

Tove

För mig som är student och blivande januarimama skulle detta vara den ultimata julklappen! Har ännu inte hittat någon åkpåse men varenda unge hade en voksi-påse på förskolan där jag jobbade förut! Jag vet att de är av högsta kvalité men tyvärr matchar de inte plånboken, så jag kryssar fingrar och tår! God jul och gott nytt år! :) <3

Mamma till fem pojkar

Ojjjjj, voksi move hade varit såååå perfekt att Vinna till bebisen i magen som är beräknad till februari. Kallaste tiden här i norrbotten, så vore enormt skönt! Viktigt också att ha bälten utan massa kläder på.
Följer Voksi och älskar deras Urban som jag köpt sen tidigare.

Helena

En åkpåse nu till vintern vore bra till lilla Leia.

Mammatill3

Voksi city är åkpåsen vi önskar vinna, hoppas den till bebbens ankomst kommer hinna,
Bästa åkpåsen under kalla vintern snart, får vår familj att med uteaktiviteter sätta fart!
Men liten bebis och äldre barn behöver vi något som håller värmen länge, nu när de äldre vill vara ute längre!
Håller alla tummar och tår, att vi lagom till Jul denn vinst får!

Emil.visone@hotmail.com

Nästa år ska jag bli pappa för första gången! Till en liten son som är beräknad att komma till oss den 23e februari.
Jag och min sambo tar alltid en långpromenad varje kväll. För oss är det ett sätt att umgås, varva ner och prata om dagen. Detta är något vi verkligen vill fortsätta med, även som föräldrar. En åkpåse från Voksi hade varit perfekt för vår lilla son att ha i vagnen när vi vistas utomhus.
Det hade också varit en väldigt fin present och överraskning till min gravida sambo!

(Postar igen då jag är osäker på om min kommentar kom iväg)

Madeleine Leonnie

I skrivande stund är det minus 30 grader i jämtlandsfjällen - och självklart somnar min dotter helst ute i vagnen på kvällen.

Just nu är det svårt att hålla henne varm och därför stannar vi inne - men sol och frisk luft är bra för både kropp och sinne.

Voksi Urban står högst upp på önskelistan i år - Så Lovis håller sig varm var vi än går!

madeleine.leonnie@hotmail.com

Corina

Jag hade önskat vinna till vår son Jamie, har länge suktat efter dessa åkpåsar och tror att Jamie hade suttit så varmt och gott i dessa! Jag följer på instagram sedan tidigare corinamcadbrand

Sara

Jag vet inte hur många år jag har försökt vinna på din blogg men den är poppis 😀 har bättre tur på triss. 🙈 jag skulle verkligen vilja vinna så jag är med och tävlar😊

Emma J

Men vilken underbar vinst och som jag hoppas på att få vinna den! Men den i vagnen skulle alla vinterns utflykter kunna bli av utan problem då jag kommer veta att min skatt är varm och har det mysigt! Skog och härliga promenader här kommer vi!

Kranthi Katragadda

Skulle vilja vinna den super fin åkpåse till min systers son 😍 Håller tummarna och hoppas på vinst 🎄🎁💝
@hjarta_minfamilj

Maje

Praktiska och snygga i kombination
till lille Alfred en glädjande sensation!

Siv

Min ena dotter fyller snart 30 år och vi kommer fira henne tillsammans i fjällen då hon älskar att åka skidor. Då hon inte hunnit skaffa en ordentligt varm åkpåse till sonen vore den en bra present till henne som önskar sig en Voksi Urban.

Mari B

Idag var det riktigt kallt. Kan man säga att vinterns kyla är här. Då vill man ha något åkpåse som klarar en hel del och håller barnet varmt. Vi som åker en hel del buss, som vi alltid får vänta på då bussen inte kan sin egen tidtabell, så kan det bli rejält kallt speciellt för den lilla som sitter stil i vagnen. Just därför vill jag vinna en varm åkpåse till henne sådant hon håller sig varm.
Följer på insta

Mia

När Norrbottens vinter känns eländig, lång och svårt.
Tror jag att hela familjen av vinterpromenader så mycket bättre mår.
I en varm åkpåse skulle min lilla skatt så gott sova,
och han skulle slippa frysa, de kan nog Voksi lova!

Följer dem på instagram som @morsan.mia

Emmy

Denna skulle jag vilja ge till en liten efterlängtad bebis som kommer i februari. Det är dags för en av mina närmsta vänner att få sin första bebis och han förtjänar redan att skämmas bort <3 klasen_@hotmail.com

Linda Tranåker

Ska få mitt första barn i mars och har precis köpt barnvagn men inte ännu någon åkpåse så detta hade varit toppen att vinna 😀
Följer på Instagram/@lindatranaker

Camilla Wiklund

Eftersom jag tyvärr inte kan få egna barn, är jag så glad över mina syskonbarn! Och jag har precis blivit faster till en ny liten pluttis: Felicia! Skulle vilja ge henne en gosig åkpåse.
Följer på instagram @lillakarlsbyn

Evelina

Jag köper gärna babysaker med bra kvalité som håller länge och kan användas av framtida syskon eller till andra barn. Tänker att det är ett bra miljötänk. Voksi Urban önskar jag vinna eftersom den kan användas länge då man kan ta bort underdelen som gör att barnet får plats.

Emelie V

Följer de. Har redan voksi move påsen och är helt frälst i den till vårt babyskydd. Skulle så gärna vilja ha city påsen också 🍀🍀

Ida

Skulle så gärna vinna en åkpåse till min lilla bebis som kommer i vår 😍

@villakronhagen

På vinterns promenader i snö och kyla,
Vill jag sonens lilla kropp mot kölden skyla.
Det vore underbart med en bra åkpåse så att han slipper frysa,
En varm och trygg plats där han bara kan gosa och mysa.
Med rosiga kinder och en leende min,
Kommer han färdas i sin åkpåse så fin.
En Voksi åkpåse skulle vagnen smycka,
Och oss till vintern bringa värmande lycka! 💝

Anna L

Varm tryggt och mysigt för liten somär värd det bästa @zemam på Instabgram

Maddie W

Maken har pratat om en Voksi-påse! För en vecka sen fick vi en dotter och vi har alltid svårt att veta hur mycket man ska klä henne när man går ut. Med denna påse vore det enkelt! Hoppas på tur!

Annica L

Vore perfekt så vi kan vara ute med syskonen och busa i snön och veta att liten har det varmt och gott i vanen.

Anna

glömde säga att jag följer på instagram med namnet vildvatten =)