Lindas julkalender 2018 - Lucka 17 - AVSLUTAD!

I samarbete med Formeli.

Idag kan ni tävla om ett presentkort värde 1000kr i min webbutik, formeli.se!
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @formeli.se på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 17 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis Hannah - Svengalskan
59
Evelina

Vilken underbar lucka, jag håller tummarna att jag får vinna detta presentkort så jag kan köpa mina favoriter på din webshop! :) Julkramar <3

Malin Svensk Björck

Finns så mycket fint jag skulle vilja köpa till mina tre syskonbarn och skämma bort dom lite 💜
Det har jag som sjukpensionär inte råd med annars.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen 💜

Linda Tranåker

Vore en härlig vinst då jag nyss flyttat och behöver få lite ny inredning speciellt på väggarna
Följer så klart på instagram! 😀
/lintra87@live.se
@lindatranaker

Anna

Perfekta vinsten för oss när vi nu börjar bygga vårt nya hus. Fina posters från formeli skulle passa perfekt att hänga upp i barnens nya rum!

Maria

Jag fullkomligt älskar dina personliga namntavlor från Formeli och det vore fantastiskt att vinna detta presentkort för att kunna beställa en tavla av min underbara son. Han är vår solstråle och mirakel som fick kämpa hårt för att se dagen ljus☀️🍀

Malin

Våra väggar ekar tomma och i lillskruttans rum önskar jag ”mitt ABC” och ”mitt 123” hänga upp.

Malin Hägglund

Skulle så gärna vilja vinna detta presentkort och köpa superfina posterstill hemmet 😍

Cecilia

Skulle så gärna vilja vinna detta till min son som har fått nytt rum i dagarna och här helt tomt på väggarna. Vore så kul om han fick välja vad han villa ha på väggarna själv ❤

Elena

Jag skulle så gärna vilja vinna. Idag är det min födelsedag och vilken rolig present det här skulle vara. Då skulle jag överraska mina barn med lite nytt på deras väggar.

Elena,
Elena.lenander@gmail.com

Signe

Åh vad jag älskar dessa tavlor! Skulle vilja ha alla djurtavlorna i barnens rum. ”Skogens vänner” är min favorit, vi bor i en liten by i Hälsingland med alla dessa vackra djur runt hörnet så den tavlan är så önskad hit!
/ @signerevalde

Ninni

Åh det här skulle passa perfekt som julklapp till min blivande familj! I februari kommer vår första knodd och som naturfantast skulle jag vilja inreda det lilla barnrummet med några av Formelis fina djurtavlor! :D

Tova

Jag skulle vilja ha en fin affisch med min dotter på och en kalender som räknar ned dagarna för hennes utbytestermin tills jag får se henne på riktigt igen <3

Zenita

Jag vill gärna ha en poster med min familjs årtal på för att förgylla vårt vardagsrum. Samt något att sätta på väggen i sovrummet.

Louise G

Jag skulle vilja vinna en världskarta eller någon fin födelsetavla till min dotter på 8 veckor. Vet tom vilken plats de hade fått pryda, de skulle få hänga i hörnan där vi har skötbordet så dottern har något fint att titta på.
gerner_l@hotmail.com

Angelica

Vi flyttar snart till vårt helt nya hys och det finns inget jag hellre skulle låta pryda väggarna i min sons rum än dessa fantastiska djurposters, håller både tummar och tår. Angeliiica@outlook.com

Lunaj

Jag skulle hemskt gärna vinna för att kunna sätta pricken över i:et i mina barns rum. Tycker att dina tavlor passar alla och skulle bli överlycklig av att vinna detta!

Lunaj

Jag skulle hemskt gärna vinna för att kunna sätta pricken över i:et i mina barns rum. Tycker att dina tavlor passar alla och skulle bli överlycklig av att vinna detta!

joanna

vill vinna att hanga fina saker i sonens rum!!!
joanna wozniak
joanna.w.wozniak@gmail.com

Titti skarp

det skulle vara fint och köpa nåt fint
hoppas på julturen delat på fb

Tatiana

Nyinflyttade till en lägenhet och i dotterns rum finns i princip endast en säng och lite leksaker. Vore en dröm att få inreda väggarna med dessa vackra posters och ge hennes rum harmoni och boosta upp mysfaktorn.

Följer på Instagram som _vieille_ame

Anonym

Jag skulle vilja vinna detta för att kunna inreda bebisens rum men även dess storasysters rum med någon fin tavla

Frida

Det hade varit så roligt att få shoppa loss lite.

Annica L

Skulle vilja ha fin tavla att förgylla barnens rum med

Hannah

Åh, den skylt som står "and then one day there was you." Det är så fullt med kärlek! När man få en liten bebis hem från BB och kommer in och tittar på de i spjälsängen, åh det är ju den känsla om och om igen, wow, nu är du har! Skulle va fint till våra lille man. Kram och god jul. (Följer på insta som svengalskan)

Jennie

Lillasyster här hemma har verkligen utvecklats och växt ur sitt rum så vore perfekt att få uppdatera och göra rummet mysigt med nya posters :)

Karin E

I februari flyttar jag äntligen till min allra första alldeles egna lägenhet. För första gången så får jag alldeles själv bestämma inredningen! Eller... jag och min plånbok vill säga. Och jag och min plånbok har inte riktigt samma smak och kommer i stort sett aldrig överens. Min plånbok tycker nämligen att (ett köksbord bara är överdriven lyx när det finns ett golv tillgängligt helt gratis) det är jättesnyggt med helt tomma väggar medan jag alltid har drömt om en rejäl tavelvägg fylld från golv till tak med tavlor av alla dess slag! Det här presentkortet skulle betyda oerhört mycket för mig då jag och inte min plånbok äntligen skulle få sista ordet och väggarna inte behöver stå helt tomma.
Följer på Instagram: karin.eklund
karin_eklund85@hotmail.com

Sanna

Det hade varit fantastiskt att få vinna detta fantastiska pris. De skulle ge stor glädje till oss som familj att få pimpa väggarna med lite fina posters här hemma, och kanske överraska en och annan nära med desamma i julklapp.

Följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Charlotte

Min syster väntar nu sitt första barn och jag skulle så gärna vilja ge det efterlängtade barnet en födelsetavla med motivet ”Lilla äventyrare”. Jag vet att det skulle göra min syster så glad att få hjälp att dekorera barnrummet och det är det minsta hon är värd!

Anonym

Fina posters är aldrig fel, massor av snygga & coola citat att välja på. Till mig, sonen, svägerskan eller någon annan vän/familj. Eller varför inte äntligen föra slag i saken och göra en tavla med något av alla våra egenkomponerade citat, vore mycket roligt att både ha och ge bort!
Diddendutt@gmail.com

Malena

Så vackra, naturtrogna, planscher det finns att vinna! De skulle passa så fantastiskt bra, i vårt annars så grönskande hem! Här skulle barnen få lära sig djurens verkliga utseende på ett sett som är svårt i verkliga livet!

Nathalie

Jag vill gärna ha sådana här fina posters i mitt barnum! Håller tummarna <3

Sara

Åh vad fina. Jag är med och tävlar

Linda R

Så vackert att ha på väggen i min sons rum. Han älskar olika djur så dessa vore perfekta!

Helena

Skulle vilja göra vårt hem mer personligt och slippa alla vita vägger. Att få pryda de med personliga posters vore toppen mysigt.

Marie Tranåker

Så fina posters och tavlor! Vill särskilt ha den vita med årtal "Familj i marmor", eftersom den blir en unik familjetavla att ha i hallen. Brevid den vill jag ha en poster med bild på min lilla systerdotter och hennes födelsedatum. På så sätt blir mina finisar det första våra gäster ser ❤

mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com följer på Instagram! @marietranaker

Caroline

Åh barnen växer så det knakar, deras rum är lite bebisrum och med nya posters av djur så skulle det få en helt annan känsla! De älskar dessutom djur båda två :) Inredning kostar ju en slant så presentkort hade varit perfekt!!

Sandra

Skulle vilja vinna nu då vi ska börja renovera ordning rummet till vårat första barn som kommer till våren ❤️

Anja

Renoverade vårt hus för ett år sedna och har ännu inte satt upp något på mina tre söners rum. Vore fint med olika coola posters till mina coola killar.

Malin S

Dotterns och sonens rum skulle behöva piffas upp. Det skulle bli perfekt med fina posters

Sanne

Hoppas denna gång ✊🏻 Jag skulle köpa ABC,123 att lära sig skriva och några fina posters ☺️ Sanne.greve@hotmail.com

Viktor

En fin överraskning till min fru som är förälskad i dessa tavlor.

Marie P

Snälla Linda, önskar mig en tavla till min kommande januaribebis. Har följt dig länge och sett tavlorna, så mycket snyggt grafiskt som jag skulle vilja ha att lysa upp lillebrors barnrum!

Emelie Erlandsson

Åh, skulle passa perfekt för något till min kusins dop!

Evelina

Skulle vara så roligt att få inreda med mina favoriter från din webshop! Håller mina tummar :) Julkramar

Madeleine Leonnie

Jag vill ge min dotter hela världen, men vi börjar med en världskarta <3

Emma N

I vår nya lägenhet där ingen tavla finns vore det en ära att få vinna ett presentkort för att förgylla väggar och vardag.

Maje

Men wao så fina,
de här skulle jag vilja kalla mina.
Svårast blir att kunna välja nån av dem,
när jag vill ha minst fem...

Kranthi Katragadda

Jag skulle vilja designa min egen posters och vill göra mitt nytt hem mer kärleksfull och magiskt✨💖 Håller tummarna och hoppas på vinst 🎄🎁💝💫
God jul❤️
@hjarta_minfamilj

Mari B

Om jag vann skulle jag köpa en poster med dotterns födelseuppgifter. Den skulle få hänga ovanför hennes säng.
Följer på instagram

Therese

Sonen har det tyvärr väldigt kalt på sina väggar. Dessa djurposters hade inte bara varit såå fina på hans väggar utan också lärande att kunna peka och prata om djuren😍 snart kommer lillebror och även han behöver få fint på sitt blivande rum👶🏼

Anneli

Jag skulle gärna vilja vinna detta till min kära syster som i helgen födde två söner. Känner mig som den stoltaste mostern i världen! En födelseposter hade ju passat perfekt som en liten julklapp :)

Emma J

Åh detta hade ju varit perfekt nu när vår skatt ska få eget rum. Då kan jag få inreda det men lite härligt fina djur bilder som vi sedan kan prata och fantisera runt!

Evelina

Här hemma finns många tomma väggar som skulle behöva fyllas med lite ny konst. Jag skulle sätta mig tillsammans med familjen och klicka hem allas favoriter,

Ellen

Om jag vann skulle jag välja ett kalenderblad med datumer 17 augusti . Det var då jag och min pojkvän blev ett par och vi har pratat om en sån tavla men varit svårt hitta. Hade varit perfekt 😊

Emmy

Vårt vardagsrum känns efter 4 år fortfarande väldigt opersonligt och ofärdigt så skulle vara så kul att kunna ge det lite nytt liv med fina posters på väggarna! <3

Hannah

Jag har beställt så många tavlor sedan du startade ditt företag, till kompisars barn och liknande och drömt om att själv kunna få sätta upp en födelsetavla på väggen. I år fick vi äntligen vår älskade dotter efter 6 års försök och därför skulle jag vilja vinna detta!

Anna L

En plansch till sonens vägg och en fin namn/bokstavstavla eftersom han aldrig fått någon. @zemam på Instagram

Camilla Wiklund

Åh jag skulle så gärna vilja köpa några vackra tavlor/posters i inflyttningspresent till min bästa vän som precis köpt hus! Hon betyder jättemycket för mig, så att få ge henne nåt att ha på väggen så hon tänker på mig vore guld värt.
Följer på instagram @lillakarlsbyn

Maje

Men wao så fina,
de här skulle jag vilja kalla mina.
Svårast blir att kunna välja nån av dem,
när jag vill ha minst fem...