Lindas julkalender 2018 - Lucka 19 - AVSLUTAD!

I samarbete med Miniroom.
Idag vinner en lycklig person 800kr att handla Bloomingville-grejer hos fantastiska Miniroom.
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @Miniroom på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 19 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis till borgen81.
86
Malin Svensk Björck

Min lillasysters man är obotligt sjuk i cancer och dom vet inte hur länge han får bli kvar med sin familj. Dom har två små barn och ont om pengar. Dom skulle bli så glada över detta, det vore en enorm lyx och det tycker jag som är värda.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen 💜

Sanna

Här hemma drömmer vi om att fixa och inreda dotterns rum, men som ensamstående mamma med tajt ekonomi och liten plånbok så går planerna sakta. Det hade därför varit ett uppskattat bidrag att få vinna det här presentkortet. De skulle ge stor glädje, och hjälpa till otroligt mycket med våra planer.

Följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Anneli

Vad mycket fina grejer! Som nybliven moster så hade jag gärna vunnit det här presentkortet så att jag kan överraska min syster och hennes två fina pojkar med något roligt till jul :)

Caroline

Vår son fyller 1 år om en månad. Helt galet att jag snart har en 1 åring! Det är stort och jag vill verkligen skämma bort honom med något extra fint den dagen. Med denna vinsten hade jag verkligen kunnat välja bland massa olika fina produkter. Vilken lycka för hela familjen!

Anna

Fina grejer till barnen från bloomingville vore underbart att få vinna! Skulle passa perfekt att fylla vårt kommande nybyggda hus med.

Signe

Wow! Mina barn kommer att få ett leksakskök i julklapp så jag skulle köpa till köksredskap och något fint till dottern som fyller år nästa månad.
/ @signerevalde

Helena

Väntar första barnet så skulle betyda väldigt mycket med ett litet bidrag till inhandlingen av saker. Har ett litet rum som så småningom ska fyllas :) Aldrig sett denna sida förut, de hade ju hur mycket fint som helst!

Pauliina Ekholm

Har börjat renovera lillasysters rum och får inte till den där härliga känslan som jag vill ha i rummet då som du skriver saker kostar. Med denna vinst skulle rummet med stor sannolikhet bli klart och dottern kanske kan börja njuta av sitt rum.

Lina Sällberg

Bloomingville gör så vackra saker, något som passar för alla smaker. Jag skulle vilja vinna för att köpa fina presenter till sonens kommande 4-årsdag, då det inte med tomten hinner hem tror jag. En kulram och en egen dator vore roligt att honom ge, då räkna intresserar och pappas dator det me'. På ramen skulle han kunna räkna vad fingrarna inte räcker till, och på datorn låtsas skriva brev och jobba då han som pappa vara vill.

Jennie

Om jag vann presentkortet så skulle jag ge det till barnens pappa så han i sin tur har möjlighet att överraska våra två ungar. ✊🏼👧🏼👦🏼 Vi är separerade sen tre år tillbaka och han har haft en oerhört tuff höst vad gäller mående och det i sin tur har även påverkat ekonmin. Det här presentkortet skulle glädja på många sätt. 👨‍👧‍👦🍀

Lisa

Jag hade velat vinna för att äntligen kunna göra iordning även lillebrors rum, än så länge är det bara storebror som fått nya grejer och ett rum som han vill ha det!

Cecilia

Denna vinst hade varit så uppskattad här hemma så vi kunde köpa lite fina saker till vår son som blir storebror om ett par veckor. Vore så kul att kunna ge honom en riktigt fin present i samband med att han blir storebror (förutom bebisen då så klart 😉❤).

Anonym

Min lille brorsonfyller år strax efter jul, och det hade varit roligt att skämma bort han med någon av deras fina leksaker.
Följer på instagram

Lina Sällberg

Bloomingville gör så vackra saker, något som passar för alla smaker. Jag skulle vilja vinna för att köpa fina presenter till sonens kommande 4-årsdag, då det inte med tomten hinner hem tror jag. En kulram och en egen dator vore roligt att honom ge, då räkna intresserar och pappas dator det me'. På ramen skulle han kunna räkna vad fingrarna inte räcker till, och på datorn låtsas skriva brev och jobba då han som pappa vara vill.

Marie

En perfekt julklapp som räcker till flera! Bloomingville har SÅ mycket fint! ☺️

Malin Hägglund

Jag hade bland annat köpt en hylla till mina döttrars sovalkov som vi byggt i sommar. 😍

Therese

Jag hade köpt inredning till tvååringen och till lillebror som kommer snart. Vi har inte köpt så mkt än till 2-åringens rum och till lillebror behövs en hel del🙈💚🍀

Jennifer

I sonens rum jag håller på att fixa, vore så kul med lite nya grejer att med trixa. Vi på året en tuff start fick, men trots allt det ändå bra gick. Min son förtjänar det finast rum han kan få, och dessa fina saker jag in i paket kan slå. God jul! 🎅🏻

Tess_93@live.se

Vad roligt! 😊 detta skulle vara så bra till lillan 😊 hon som älskar att kasta saker skulle nog älska en bowling leksak! Då kan hon få utlopp för kastandet på ett bra sätt! 😊 och inte genom att försöka slänga sönder allt annat vi äger och har 😜

Emelie Erlandsson

Åhh jag skulle gärna köpa något fint till min dotters rum!

Edgarochjag

Det här hade varit perfekt att uppgradera sonens lekhörna med!!! 😍 sillyme@edgarochjag.com

Rebecca

Denna vinst hade varit perfekt nu när vår minsta ska få eget rum.

Titti skarp

det hoppas jag unna oss i familjen
så hoppas på turen till julen

Sandra Johansson

Vi har länge sagt att vi ska piffa till vår äldsta tjejs rum . Från ett fantastiskt mysigt rum till ett minst lika mysigt ( men med inredning passande en lite större tjej) . Jag hoppas och håller tummarna för denna vinst :)

MARIA

Lite inredning till barnrummet önskar jag kunna vinna :D

Elin L

Miniroom har fina kategorier att välja på
tänk så fina grejer barnbarnet Saga kan få
Bloomingville har så mycket som är bra
denna vinsten vill jag naturligtvis ha

God jul!

Elina

Jag hade velat vinna presentkortet för att köpa lite fina saker till min brorsdotter. Hon har redan halva rummet utsmyckat med bloomingville saker och det är det finaste barnmärket jag vet!

Anonym

Skulle köpa nya leksaker och inredning till barnens rum så både de och jag skulle bli överlyckliga. Nu när jag är sjukskriven är inte ekonomin som den brukar, så vore guld värt. De älskar rosa så rosa skulle det bli :)

joanna

jag skulle kopa inredning till sonens rum som vi renoverar och forbereder tills han kommer !!
joanna wozniak
joanna.w.wozniak@gmail.com

Emma

Förvaringslådan på hjul hade passat jättebra att ha i vårt kök. Av någon konstig anledning så tar sig typ alla leksaker till köket från barnens rum när vi står och lagar mat. Sen får man springa fram och tillbaka 372 gånger för att få allt till barnens rum igen. Med förvaringslådan skulle man bara kunna lägga ner allt och sen rulla in den till barnens rum, lasta ur och sen rulla tillbaka till köket 😊

Följer er båda på Instagram. @folkessonemma heter jag där :)

Ninni

Vi har många kompisar med barn i vår umgängeskrets, de har gett oss mycket av deras barnsaker nu inför födseln av vårt första barn :) . Det skulle vara väldigt roligt att kunna köpa något fint till dem från miniroom.se när flera av dem ska ha kalas nu i januari!

Emil.visone@hotmail.com

Jag vill jättegärna vinna så vi kan göra bebishörnan lite extra mysig och fin inför vår sons ankomst!

Johanna

Vore så kul att få inhandla lite saker till barnen som en students ekonomi inte annars tillåter.

Malin Storm

Så mkt fina saker som har. Jag skulle gärna vilja vinna detta presentkort så jag kan köpa en sänghimmel till dottern som hon har önskat sig länge.

Frida

Det skulle vara så kul att få välja och vraka lite.

Roxanne

Jag skulle vilja vinna för att få möjligheten att sätta lite guldkant på vardagen åt min dotter ❤️ Med tight ekonomi är det sällan möjligt, så ett presentkort hade varit till en stor hjälp ❤️ Följer på IG under namnet roxannesvardag

miromury@hotmail.com

Zenita

Jag uppdaterar gärna min "momma"-leklåda som jag har här hemma till alla barn och barnbarn som kommer på besök.
De skulle uppskatta lite nya saker.

Hannah

"Nothing is lost until your mom can't find it." Detta skylt står vid ingången till vårt kök redan, så då vet jag att du och jag har lite liknande smak! Den låtsas dator var också rolig, så länge småttingen inte lära sig att måla på våra datorer! 4 barn och en mamma skulle bli glad för att vinna. Kram och god jul!

Linda

Med en sån fin vinst så vill jag köpa något fint i födelsedagspresent till min gudson och min bästa väns dotter som fyller 1 år snart! Och även något fint till vår bebis som kommer i vår!

Följer på instagram :)

Anna

Har hört att det enda mosters lilla E önskar sig till jul,
är att uppdatera rummet till att passa en större flicka,
så att kunna hjälpa till med detta vore mer än kul!

GOD JUL!

Marie Tranåker

Har kollat in Minirooms hemsida och de ser ut att ha den typ av trendig och klassisk inredning som jag vill att barnrummet ska ha. Därför är det kul att du har en tävling från dem- jag hoppas vinna så att bebisens rum blir mer personligt ❤

Mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com

Följer på Instagram! @marietranaker

annsofi

oj härlig vinst och behövlig detta skulle få bli startskott på min systerdotters väntade tvillingar hon lär behöva all hjälp som går. 3 pojkar sen innan, vilken dröm få hjälpa henne komma igång med lite nytt och inte bara köpa begagnat o ärva..

Frida

Åh, vi har köpt barnens julklappar på Miniroom i år men efter jul är det dags att börja inreda minstingens barnrum och då vore det FANTASTISKT att få inreda med vackra inredningsprylar från Bloomingville och Miniroom! <3 Hoppas på tur!

Jag följer självklart Miniroom på intagram med kontot f_lofvenhamn samt med kontot fridasinspo där jag kommer att visa upp resultatet om jag vinner <3

Ulrika

Jag ÄLSKAR förvaringslådan! Hur ofta frågar inte barnen ”var är kaninen, Legot, dockan osv” fast det ligger alldeles bredvid dem?:( händer dagligen här! Lite organisation skadar ingen! Och jag hade gärna styrt upp i leksakstornadon och fått lite finess på barnens skatter! Så skattkistan är NR 1 på min önskelista!:) kram ulrika ulrikaarmano@gmail.com

Tatiana

Skulle ge mattan Bilväg, träbilarna och den fina bokhyllan med igelkottarna till min son som nyligen blivit storebror. Bebisen har tagit mycket fokus i och med operationer och sjukhusvistelse pga medfött dåliga njurar och för detta har han visat stor förståelse och tålamod trots sina knappa 3 år. Han gör roliga ljud med munnen för att trösta bebis, gungar vagnen och sjunger "Blinka lilla stjärna" och "Lilla snigel akta dig" när hon ska sova och säger att han fått världens bästa lillasyster. Skulle vara underbart att få ge honom dessa fina kvalitetsleksaker från Bloomingville och se glädjen hans sprida sig!

Följer på Instagram som _vieille_ame

Anna

Älskar Minirooms produkter, så inspirerande med fina färger och former. Vinner gärna så att jag kan skämma bort syskonbarnen <3

Lise-Lotte

Mycket fint jag gärna vill köpa åt min dotter Li om jag hade turen att en lycklig vinnare bli!Det mesta under We love unicorns-temat skulle bli fantastiskt uppskattat!

larsdotterl på Instagram!

Anna

De har sååå fina grejer =) <3 Skulle köpa inredningsgrejer till minsta sonens rum som vi inte hunnit inreda ännu =)

Helena

Vill gärna vinna då det fanns så fina Bloomingville-grejer att välja på

Johanna

Det hade varit fantastiskt kul med en vinst för att köpa lite träleksaksmat till dottern som gärna bjuder på fika och mat. (jottis82@gmail.com)

Anonym

Skulle köpa lite nytt att inreda dotterns nya hussäng min man kämpat med. Kanske lite mysiga kuddar, lampa, eller påslakan..😍

Zannah Ehnemark
Instagram: Zannah_ehnemark
Zannahroos@live.se

Pia

Håller tummarna hårt! Skulle passa bra när det ekar tomt både i barnrum och plånbok!!

Sandra

Skulle gärna vinna för att kunna piffa upp våran kommande sons rum med fina saker! ❤️

Evelina

En söt miniroomsgåva, så underbart kan jag lova!
Mycket fint och sött, till en liten som min vän fött!
Så glad för lite bus, med hennes lilla lus!
Håller mina tummar och tår, att jag detta presentkort får!

Julkramar till fina dig! :)

Anna

Åh vill vinna för jag står inför renovering av barnrummet :k)

Emma Selberg

När sonen blir storebror i vår ska han få ett nytt rum och bebisen får ta över hans, därför önskar jag vinna och få köpa lite fint till hans nya rum 😍

Sarah

Vore perfekt att vinna detta för att kunna inreda bebisens rum men också för att kunna skämma bort blivande storasystern

ida

jag skulle vilja vinna för att kunna ge barnen ett finare rum. för ett år sedan bytte vi rum så att de kunde få det större, efter det har inte så mycket hänt trots den inredningsintresserade treåringens kreativa idéer. varken ekonomin eller orken finns att fixa fint nu så en vinst skulle vara en fin julklapp.

Eva

Som tidigare tävlingar så vill jag gärna vinna till mitt barnbarn som bor i Norge och därav kan vi sällan ses. Hans mamma o pappa har nyligen separerat och därför vill jag vinna lite fina saker till mitt barnbarn som han kan ha när han är hos sin pappa!

Emelie Sandström

Hade gärna vunnit så jag kunde sätta lite guldkant på mina två döttrars vardag. Speciellt till min stora tjej som nyss blivit storasyster då jag födde i början på december. Hade velat skämma bort henne för hon varit så duktig med lillasyster! Steniis_@hotmail.com

Maddie W

Direkt efter jul ska jag förbereda för sonens 3-årsdag. Denna vinst skulle verkligen underlätta i en knaper tid! Hoppas!

Kristina

’’Presentkort från Miniroom vore toppen att vinna. På Miniroom finns så många vackra ting att finna. Barnbarnen ska få välja varsin gåva. De kommer då att jubla, det kan jag lova.’’

Helena H

Följer :)
Att äntligen få inreda ett barnrum har jag länge väntat på och nu ska de bli sant :) Med lite hjälp på traven med ett presentkort blir det ännu bättre :)

Felicia

Hade blivit så glad om jag van detta presentkort. Vi ska börja inreda i barnrummet till vår lilla flicka snart och dett presentkort hade varit guld värt! 💕

Mari B

Jag skulle köpa inredning alternativt leksaker som passar inredningen i vardagsrummet då typ det mesta hamnar där speciellt om man har sin egna hörna bakom soffan.

MariaM

Jag hade otroligt gärna införskaffat vacker förvaring till barnens rum. Deras leksaker är värda ett bättre öde än vad det nu fått!

Anja

Åh, vilken fin vinst. Jag vill vinna både något skoj och förvaring. Det gör sååå ont att kliva på LEGObitar mitt inatten. Vill börja 2019 ordningssamt.
Mvh
Anja
anja.lennartsson@gmail.com

Jeanette

Åh vilken härlig lucka. Att vinna presentkort hos Miniroom hade blivit perfekt att finna nåt nytt och fint till min 3 åriga dotter. Hon behöver nåt mer att piffa till sitt rum med och miniroom har ju så mycket fint inom barninredning :)

Linda Tranåker

Vilken toppenvinst för mig som är höggravid! Hoppas 😀
Följer såklart på Instagram/@lindatranaker
lintra87@live.se

Pauline

Jag vill vinna för att jag vill köpa något underbart till mina syskonbarn!

Ida

Efter jul går flyttlasset så vore kul man kunde överraska barnen med lite nytt dekorativt till deras nya rum

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

Är 1 år sedan precis som dottern fick sitt nya rum, men har tyvärr inte haft råd att fixa ordning så mycket som jag viljat med min ekonomi som ensamstående mamma. Så hoppas på tur nu så jag kan unna något fint till henne ☺️

Emma

Snart har vi en liten kusin (barnens kusin) som fyller år och det vore SÅ fint att kunna ge henne några fina presenter! De har nyss köpt hus så jag vet att annat prioriteras & att pengarna räknas noga. Då vill vi skämma bort henne lite extra! :-)

Kranthi Katragadda

Skulle gärna vilja vinna den presentkort så att jag kan köpa massa fina inredning för lillans nytt rum 💖 Håller tummarna och hoppas verkligen på vinna för att skämma bort min lilla princessa 🎄✨💖🎁💫 Hoppas hoppas 🙏
God jul❤️
@hjarta_minfamilj

Corina

Så mycket fint! Har speciellt siktat in mig på molnhyllan den är så underbar!

Louise G

Skulle jag vinna skulle jag köpa något till dotterns rum som är tänkt att vi ska fixa i mellandagarna. Vi flyttade in i huset i somras och vi väntade med barnrummet tills bebisen va född. Nu är hon 8 veckor och känner att vi förhoppningsvis har tid att börja med rummet.

Victoria

Jag skulle gärna vilja ge detta till min syster som har det knapert detta år eftersom hon pluggar och har barn 💕

Therese

Jag önskar att min son kunde få leksaker till sitt rum - som han snart ska få. Just nu har han fått ärva allt av storasyster 🙂

Camilla Sandmark

Vilken drömvinst! Om jag vann så skulle jag köpa en hel del fint åt min lilla guddotter! Jag gillar verkligen Bloomingvilles sortiment och det skulle vara så kul att få botanisera där i shopen!

Heléna

Skulle köpa den där förvaringslådan "nothing is..." Ja, alltså, skulle betala resten själv, min äldre dotter brukar alltid säga som det står på den :)

Maria

Det var när jag såg en av prylarna på bilden till inlägget som jag insåg att jag måste delta och vinna. Den underbara bärbara "datorn" med griffeltavla till skärm. Den vill jag ge i present till ett barn jag känner! Jag tror föräldrarna uppskattar skämtet.

Jessica Sanna

Vi hade gärna köpt lite fina leksaker till vår Malte

Anna L

Förvaringslådorna har jag tänkt mig länge. Tycker de fyller en perfekt funktion. Förvaring behövs alltid och dessa är lättillgängliga på hjul och lite småroliga med = )

@zemam på Instagram

Malin

När en förälder är föräldraledig och den andra är universitetsstudent så finns det verkligen inte överflöd med pengar. Så jag skulle bli helt överlycklig om jag fick vinna detta så att vi kan klicka hem fina saker till sonen! Vi har verkligen fått prioritera denna jul och ger honom bara det allra nödvändigaste i klädväl, så en vinst skulle verkligen vara så uppskattad!

Anna

Förvaringslådorna har jag tänkt mig länge. Tycker de fyller en perfekt funktion. Förvaring behövs alltid och dessa är lättillgängliga på hjul och lite småroliga med = )

@zemam på Instagram

Annica L

Så mycket fina saker!