Lindas julkalender 2018 - Lucka 3 - AVSLUTAD!

Idag vinner 5 personer ett presentkort på valfri PersonligAlmanacka. Helt fantastiskt inför nya året.
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @Personligalmanacka på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 3 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Grattis till vinsten!
HannaIsaksson !
Memfs
HELENA RAHLENIUS !
Malin (mailat dig) !
Diana

132
Edgarochjag

Jag är så sjukt förvirrad så en personlig almanacka hade gjort livet mycket enklare för mig.

Charlotte LUndh

Nästa år ska jag ut och marknadsföra böcker som jag har skrivit. Jag har lidit av utmattningssyndrom i flera år , vilket har gjort att mitt minne inte är så bra. Därför behöver jag se på papper vad jag har planerat och när. Vad passar väl då bättre än en personlig almanacka?!

Sanna

Åh, vilket fantastiskt pris! Hade varit underbart med en almanacka och extra kul med en personlig en som jag själv kan utforma efter mina behov. Här hemma älskar jag nämligen planering och det är något som är A och O för mig, och för att min vardag som ensamstående förälder ska gå ihop.

Följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Matilda

Detta vore verkligen toppen att vinna. Jag har fått mitt första barn och har jätte svårt att komma ihåg saker. Jag älskar att skriva upp i almanackor då det är lättare att hålla koll på för mig. Samt att man får göra sin egna gör det bara ännu bättre 😊 (följer dom på instagram)

Annica L

För att bättre kunna hålla koll på fem barns aktiviteter m.m.

Helena Rahlenius

Oftast har jag allt i telefonen, men efter att den gick sönder och allt i min kalender försvann är jag i stort behov av en riktig kalender som kan styra upp mitt liv igen 😀

Cissi

Med 3 små egna barn och jobb som lärare är det mycket att hålla ordning på... tider ska passas och möten hållas och snart är det dags för allas utvecklingssamtal. Med personlig almenacka kommer jag lyckas ha koll på alla måsten och tider och dessutom med stil för de är ju bara så fina!

Heter nastanperfekt på instagram

Sofia Juhlin

Ordning och reda gillar jag. Så en personlig almanacka som gör det lite roligare hade vart kul 😍

Helena Rahlenius

Jag har allt i min telefon och när den gick sönder fick man lite panik... hade inte koll på något eftersom allt stod i kalendern...inför nästa år vore det toppen att ha en kalender och skriva upp allt i istället 😀

Ellen

Jag skulle vilja vinna så jag och min kille kan planera mer tillsammans och han kallar mig för planeringschef så vore roligt med en fin almanacka :)

helenlundborg@yahoo.se

För att minska mitt mobilberoende skulle det vara suveränt men en kalender som e rolig och fin att plocka fram istället för telefonen.

God Jul

Jenny Skyllberg

Med oregelbundna arbetstider, barnens aktiviteter osv att hålla ordning på vore det kul att få göra det med lite stil 😉

Jennyskyllberg_@hotmail.com
Https://mammajennysvardag.blogg.se

Mikaela

Åh det skulle va perfekt för mig för att få ihop mitt liv där jag jobbar som lärare samtidigt som jag studerar på heltid, vore perfekt att kunna skriva in alla universitetsträffar, tentor och viktiga jobb-möten och lektionsplaneringar 😃

Mikaela

Åh det skulle va perfekt för mig för att få ihop mitt liv där jag jobbar som lärare samtidigt som jag studerar på heltid, vore perfekt att kunna skriva in alla universitetsträffar, tentor och viktiga jobb-möten och lektionsplaneringar 😃

Malin

Att vinna en personlig almanacka skulle helt klart göra 2019 till ett mer strukturerat år 😍

Denise

Har haft almanacka från persobligalmenacka.se i 6-7 år nu så 2019 kommer inte vara ett undantag. Vore kul med vinst.

Moa Boström

Jag skulle vilja vinna detta åt min sambo! För snart 3 månaders sen blev vi föräldrar för första gången. Tyvärr har vår son varit rätt mycket sjuk och sen vi kom hem ifrån sjukhuset (där vi låg 2 veckor med antibiotika) så har vi haft läkarbesök varje vecka. Min sambo är egenföretagare och är chef på sitt företag och har därför rätt mycket att tänka på, möten osv. Han dubbelbokar sig därför och jag får ta nästan alla läkarbesökensjälv. Därför vill jag vinna, så jag kan skriva in åt honom och han inte dubbelbokar sig!

Caroline

Skulle vara roligt att vinna då jag använder almanacka väldigt mycket, för att komma ihåg och ha koll på allt som ska göras!

Tova

Min dotter har en utbytestermin i frankrike så jag skulle gärna ge henne en kalender med hälsningar från oss här hemma.

Malin

Pust och stånk, suck och stön!
Snälla Linda -hör min bön!
Jag behöver få koll på vardagens bestyr,
på barnens aktiviteter och äventyr!
Med Personlig Almanacka blir förutsättningarna bäst,
för att planerandet ska bli en fröjdefull fest!

Gillar såklart på IG :)

Diana

OMG OMG OMG
Jag vill gärna vinna! Jag älskar att planera och är värsta ordningsmänniskan. Jag planerar hela familjensäventyr och ser så fram emot att planera 2019 med alla nya äventyr som står framför oss.

följer de på instagram ! :D

Malin

I takt med att dottern blir äldre och vi är flera i familjen med aktiviteter utöver jobb och förskola så skulle en almanacka vara en räddare i nöden att få en överblick över vardagspusslet. Att bara ha det i huvudet är inte så smart då det är lätt att glömma bort.

Setsuhen

Jag är ingen duktig jonglör men jag har alltid många bollar i luften och denna vinst skulle underlätta att hålla min skola, barnens aktiviteter och alla mina galna påhitt under kontroll. Inga mer tappade bollar här inte, utan allt planerat in i minsta detalj ❤️

Elina

Som småbarns mamma skulle denna underlätta så vi inte glömmer av allt roligt vi ska komma ihåg :)

Elin D

En kalender hade jag verkligen behövt ha då jag just nu har en som inte alls går att få ett bra upplägg i. En från personlig almanacka hade underlättat min vardag något enormt då man kan lägga in redan förbestämda aktiviteter, veckans att göra mm❄️

Louise

Det skulle vara perfekt att vinna så jag kan hålla reda på allt som händer nästa år. Med en såkallad amningshjärna glömmer jag mycket, tänk att få hålla reda på sakerna i en fin personlig kalender som blir rolig att anteckna i.
gerner_l@hotmail.com

Rebecca Holmer

Jag är mammaledig just nu och ska gå tillbaks till skolan i vår. Då skulle det vara perfekt med en almenacka så att jag kan hålla koll på allting som har med skolan, hemmet och min son att göra. Annars kommer jag nog att glömma bort det tyvärr, för jag skriver upp allt i min almenacka.

Amanda

Skulle gärna vinna en då jag just idag börjar studera på komvux efter flera års mammaledighet, så jag lite lättare kan ha koll på saker och ting 😅

Therese

Jag älskar Personlig almanacka och har alltid en almanacka därifrån för att hålla koll på livet. Vinner jag ett presentkort ska jag genast klicka hem deras fantastiska vägg-almanacka med en personlig touch så jag kan hålla ordning på hela familjen under 2019. 😊

Zenita

Har varit utbränd för många år sedan och efter det, för att mitt liv ska fungera, måste jag skriva upp allt och även dokumentera så jag ska minnas. Jag använder alltså kalendern även som dagbok med korta notiser.

Marie Wikstedt

Jag skulle vilja vinna så att man kan planera vardagen på bästa sätt, för med barn är det mycket som ska kommas ihåg och det är ju ett plus med en fin almanacka.

Linnea

Har som mål att ta tag i träningen nu efter att ha haft problem med nacke/axlar en längre tid. Detta vore ju perfekt för att lyckas planera in och faktiskt få träningen gjord!
Håller tummarna.
linneadanielsson@hotmail.se

Marie Wikstedt

Jag skulle vilja vinna så att man kan planera vardagen på bästa sätt, för med barn är det mycket som ska kommas ihåg och det är ju ett plus med en fin almanacka.

Nathalie

Vad passar bättre än en almanacka?
Den är perfekt vid alla olika tillfälle,
allt från att planera möten, och inför din resa du behöver packa,
nu kan den till och med anpassas inför den individuelle.

Håller tummarna att få en almanacka för att få ordning på vardagen :)

Cherie

Med barn, studier, jobb och all sport jag följer skulle en personlig almanacka behövas för att hålla ordning på allt som ska planeras :) Håller tummarna!

Wilma Danielsson

Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag tidigare användt mig av personligalmanacka. Min förra almanacka gick tyvärr ut förra vintern och har inte haft pengar till att skaffa mig en ny.

Hade vart super kul att vinna då man verkligen får ett mer strukturerat liv på ett roligare sett när den är så personlig.

Jag följer även dom på instagram @wilmaadanielsson

Mail: danielssoowilmaa@hotmail.com

Anonym

Skulle gärna vinna ett presentkort då jag länge tänkt beställa en almanacka därifrån till det kommande året då även våran första bebis kommer ❤️ följer på Instagram. Sandraerikkson

Josefine Tollin

(Följt reglerna och följer på instagram, jag heter där @josefinetollin)

Men åh!!! Detta skulle jag mer än gärna vinna, men inte till mig själv.
Min sambo lider av depression sedan han förlorade sin mamma i cancer och denna gör att han inte minns saker - både viktiga och mindre viktiga. Det är ett stort problem här hemma och han har försökt ladda ner en kalender som app i mobilen, men glömmer till och med att titta i denna varje dag... Kanske skulle en fysisk kalender kunna hjälpa honom och ännu roligare om den är personlig!

Kram
/Josefine Tollin
josefinerosatollin@hotmail.se

Madeleine

Åhh detta skulle jag verkligen behöva vinna. Studerar sista året på lärarprogrammet och nu sista terminen ska jag ha examensarbete samtidigt som jag ska ta en tjänst som lärare. Jobba 100 och plugga 100 och vara mamma 200 procent! Hade varit toppen men en kalender där jag kan skriva i alla viktiga måsten. Plus att jag har två små grabbar med aktiviteter och skola/förskola. Allt måste klaffa. Kan lätt bli att man glömmer och utan kalender skulle livet inte gå ihop. Skriver ner direkt när något ska göras. Hade verkligen behövt denna vinst!

Sofia

En personlig almanacka vore toppen för mig som ser fram emot ett spännande 2019 som nybliven 40-åring som sagt upp sig från jobbet för att söka nya utmaningar!

Johanna ( Johannawiktoria)

Rolig tävling 👏🏻

Många sa till mig innan jag fick min dotter att jag borde skaffa mig en almanacka för livet skulle bli helt uppåner och jag skulle inte ha koll på någonting mer än mitt barn. Jag trodde dock inte på detta då jag i vanliga fall är en väldigt organiserad person som har koll inte bara på mina egna saker eller inplanerade möten etc, dock måste jag erkänna mig besegrad.
En personlig almanacka hade passat mig utmärkt, på så sätt slipper jag missa tandläkarbesök, myskvällar med kompisar osv som planeras in. Dessutom slipper jag en tråkig och vanlig almanacka, utan kan ju designa en egen och tvär-snygg som man gärna går runt med och inte bara låter bli liggandes 🙏🏼

Min instagram är: Johannawiktoria

Hanna

Min nuvarande almanacka från "Personlig almanacka" började i mars 2018. I april la jag om kosten och har sedan dess gått ner 22kg i vikt. På min almanacka är första sidan en bild på mig när jag väger som allra mest och jag vill så gärna ha en ny almanacka där jag kan ha en ny, finare bild på mig där jag faktiskt är bekväm med min kropp för första gången på 10 år! :-)

Johanna ( Johannawiktoria)

Rolig tävling 👏🏻

Många sa till mig innan jag fick min dotter att jag borde skaffa mig en almanacka för livet skulle bli helt uppåner och jag skulle inte ha koll på någonting mer än mitt barn. Jag trodde dock inte på detta då jag i vanliga fall är en väldigt organiserad person som har koll inte bara på mina egna saker eller inplanerade möten etc, dock måste jag erkänna mig besegrad.
En personlig almanacka hade passat mig utmärkt, på så sätt slipper jag missa tandläkarbesök, myskvällar med kompisar osv som planeras in. Dessutom slipper jag en tråkig och vanlig almanacka, utan kan ju designa en egen och tvär-snygg som man gärna går runt med och inte bara låter bli liggandes 🙏🏼

Min instagram är: Johannawiktoria
Min mailadress: Johanna.hannalee@gmail.com

Matte #1

Vilken perfekt grej
för mången tjej
som mig!
Snygg dessutom!

joanna

joanna.w.wozniak@gmail.com

vill vinna att ha extra bra koll specielt jag ar gravid sa bebisen kommer man maste ha koll pa sa manga saker och jag kanner mig tryggare nar jag skriver ner saker !!

Titti

åh en sådan har jag länge önskar så hoppas på julturen

Amanda

Åh använt mig av personlig almanacka nu i fyra år, och behöver ett femte. Har så mycket att hålla koll på med jobb, plugg, träning, middagar och häst! :D

Marie

Jag älskar listor. Jag älskar ordning och reda. Och har behov av almanacka för att hålla koll på allt. Gravidhjärna just nu, så stort behov! God jul i stugan!

Mikaela Malm

Sån kul vinst, hade jag vunnit hade jag faktiskt gett bort min vinst till barnens mormor som skulle behöva en extra hjärna 😂 (läs: hjälp att komma ihåg saker, alltså en kalender) 💛🥰

Anneli

Min älskade mamma är smått beroende av sin almanacka. Hon köper ny varje år och har med sig den överallt för att skriva ner allt som hon känner att hon behöver komma ihåg: saker hon ska göra i veckan, vilka tider vi döttrar jobbar, telefonnummer till olika personer och viktiga möten. Det hade varit jätte kul att ge henne möjligheten att skräddarsy nästa års almanacka så att hon kan få den precis så som hon vill ha den och dessutom få en som är extra fin att titta på :)

Ullis

Jag har skrivit almanacka varje dag sen jag blev gravid med min äldsta son för 18år sedan. Skriver vadvi gjort, roliga kommentarer etc. Tanken är att barnen sen ska få läsa dessa när de blir vuxna. Jag har ännu inte köpt någon ny för kommande år så det vore perfekt med vinst.

Elin

Åh, vilken perfekt vinst!! Jag har köpt kalender därifrån i flera år och har redan gjort färdig den jag önskar mig, men sen när jag ska betala så har det alltid känts så onödigt då jag är student (o därmed inte är världens tätaste rent ekonomiskt). Men jag klarar mig inte utan en kalender med alla jobbtider, lektionstider, tentor och annat som ska in. O de är ju dessutom såå fina 😍

MariaM

Jag hade gärna velat vinna för att äntligen få en almanacka fin nog att tycka det är mödan värt att skriva ner det jag behöver minnas, och kanske ha en möjlighet att organisera upp mitt liv lite. Att få se mina fina barn på framsidan gör ju att jag skulle vilja ta fram den jämt!!!

Maria

En finfin present till mamma som skattar papper mycket högre än moderniteter som kalender i mobilen eller böcker i datorn.

Anonym

Med 5 barn i hemmet och två arbetande föräldrar är det svårt att få ihop vardagspuzzlet då hade denna varit helt perfekt 😀 Natalie.linderoth@live.se

Åsa H

Jag är en rörig person,
som på mitt liv aldrig får fason !
Kanske skulle detta hjälpa mig,
så jag blir en lycklig tjej !?

Emelie

Almanackan styr mitt liv, utan den har jag ingen aning om
(nästan) hur morgondagen ser ut. Den följer med mig vart jag än går, det kan inte en digital göra och jag litar för den delen inte heller på internet.
En personlig almanacka har jag aldrig haft, det vill jag gärna testa. Kanske blir det lite roligare glänta på vad som då står på agendan och räkna bladen framåt till det står LEDIG.

Josefine

Jag har två fina pojkar hos mig, två barn i himlen och en liten i magen ♡ Tyvärr har denna graviditeten likt dem andra gett mig Hyperemesis - kraftigt illamående, som dock till skillnad från ”vanligt” illamående gör att det kan bli farligt för både mig och barnet. Därför är jag varje vecka på MVC och sjukhus för att lämna prover, få näring och titta så allt är bra med bebisen. Därför hade det varit helt perfekt med en personlig almanacka för att kunna hålla reda på alla tider.

Linda Lagerqvist

Jag har precis startat en Youtubekanal och kommer under nästa år ägna mig åt flertalet olika projekt som behöver planeras och struktureras. Förutom det har jag barn och vill kunna ha koll på vad som ska planeras till dem samt veta vilka aktiviteter min man är iväg på så det inte blir någon miss i kommunikationen. Har handlat från personlig almanacka förut och älskar kvalitén och skulle bli jätteglad för chansen att vinna :)

Astrid

Vardagslivet är en enda röra
utan en kalender, vad skulle jag då göra?
Jag behöver organisera för att kunna leverera
och vid 2018s slut, funkar inte den jag har något mera...

Jonna

Jag ÄLSKAR personlig almanacka!
Förstår inte hur vi skulle klara oss utan veckoplaneringen med oregelbundna arbetstider, förskoletider och aktiviteter till höger och vänster.
Älskar också upplägget att varje person har sin egen bild och alla små klistermärken som följer med! Så pedagogiskt 😊🙌🏼

Jonna

Jag ÄLSKAR personlig almanacka!
Förstår inte hur vi skulle klara oss utan veckoplaneringen med oregelbundna arbetstider, förskoletider och aktiviteter till höger och vänster.
Älskar också upplägget att varje person har sin egen bild och alla små klistermärken som följer med! Så pedagogiskt 😊🙌🏼

Annie

Blir glad om jag denna får
den räcker ju ett helt år!

Denna håller ordning och reda
på nöjen, träning och jobb måndag till freda

Dagar, månader och år går så fort,
sen jag tittar bakåt på vad jag gjort

annie.gustavsson@gmail.com
Maria

Skulle passa mig perfekt med ordning och struktur. hoppas på vinst

Anna-Carin

Tidiga morgnar och sena nätter
gör mig rätt så yr,
hoppas en personlig almanacka
gör så jag får bättre ordning på mina bestyr!

Följer på Instagram (acwse)

Emilia

Detta vore perfekt julklapp till mig själv:
Med 2 olika jobb, som man ska hålla reda på samt aktiviteter m.m att hålla reda på skulle jag inte klara mig utan en almanacka, och för att slippa alla tråkiga vore det väldigt kul med att få designa sin egna 🥰

Hannah N

En familj med 6 personer måste ha en spindel i nätet som håller allt i ordning....och en personlig gör den mycket roligare, eller hur!? God jul och kram.

Pauline

Jag vill vinna för att jag har varit trogen kund till Personlig almanacka i flera år så det skulle vara kul att få en kalender gratis den här gången! Jag följer dem på Instagram. :)

Amanda Andersson

Åh detta behöver jag som snart är färdig med min lärarutbildning - hade varit så bra med en fin och personlig kalender 🥰

Vickan

Har tänkt många gånger att de vore så roligt att ha en almanacka från personlig almanacka, de verkar så himla roliga och fiffiga men det har aldrig blivit av. Tyvärr har jag inga barn att skriva om i den, får väl skriva upp alla läkarbesök i väntan på hämtningar och lämningar..
Kram 😘

Hjärtebarnsmamman

Åh vilken vinst! Älskar deras kalendrar men decemberbudgeten tillåter inte en beställning tyvärr ;O Delat din blogg via min i ett julkalendertipsinlägg :)

Michaela

En vardag som består i heltidsstudier tillsammans med jobb inom drömyrket resulterar i att planering är en viktig sak som måste finnas för att få allt att gå ihop med studier, jobb, dagis och familj. Med denna almanacka skulle vardagen underlätta i och med att allt kan skrivas ner och planeras i minsta detalj.

Pia

Beställer ofta almanacka därifrån! Och nu börjar den nuvarande lida mot sitt slut så detta skulle passa bra! 😁👍🏻

Michelle

Med en ny tjänst på jobbet, småbarn på förskolan och sedan aktivitet, kalas och mycket annat är en kalender min bästa vän. Har ingen för 2019 så hade blivit överlycklig om jag vann, och pricken över i:et är ju att man kan göra den personlig ❤️

Ellen Eklund

I år har jag varit utan almanacka och det har tyvärr resulterat i kaos både en och två gånger. Jag är väldigt kräsen vad gäller almanackor och har inte lyckats hitta någon jag tyckt om - jag hoppas och tror att en personlig almanacka är vad jag söker! Vore så roligt att få designa en egen almanacka och ta kontrollen över 2019!

Jonna

Ska börja på ett nytt jobb snart så hade passat bra att kunna ha en snygg kalender att hålla reda på allt i :)

Emelie

Som småbarnsförälder och egenföretagare så behövs det en kalender för att få en bra struktur. Så denna hade verkligen gjort vardagen lite roligare.

Helena

När jag tar mina examens i Januari (sjuksköterska) och ska börja jobba på heltid så blir vardagen mycket enklare och roligare med en fin kalender :)

Sofia

Denna kalender jag gärna vill ha,
Jag skulle då skriva i den varje da
Med massor av möten, träning och annat viktigt
Då behövs det en kalender på riktigt!

Anja

Hej!
Vad fint, skulle gärna få en ny fin. Landstingets svarta är ganska tråkig...

Erica

Skulle så gärna vilja vinna en personlig almanacka. Jag har haft en tidigare och ÄLSKAR den men tyvärr räcker ekonomin inte riktigt till denna decembermånad för att kunna beställa en ny för 2019, därför hoppas jag på vinst så jag även nästa år ska kunna njuta av att skriva i en almanacka. Vilket absolut inte kan jämföras med kalendern i telefonen, penna och papper ska det vara!

My

det här är enligt mig bästa sättet att planera. allt blir så enkelt och lätt. :D därför hoppas jag nu på att min tur är framme.

Emelie

Med ett nytt jobb med helt nya arbetstider ska nya vardagsrutiner skapas. En almanacka skulle göra det enklare med vardagsplaneringen (även bra för mitt halvdåliga minne) och att få göra den personlig skulle göra det så mycket trevligare att använda den.

Sara H

Å detta skulle passa mig superbra när man jobbar som vikare och studera och är mamma till två barn. Denna vinst skulle passa bra så slipper man skriva allt i mobilen när jag vill minska beroende och ha koll på alla tentor, jobb, aktiviteter och skolsaker för barnen. God Jul och Gott nytt år. Följer Personlig Almanacka på instagram.

Madeleine

Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan snart 13 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av (till exempel så har jag precis börjat arbetsträna och det är såååååå roligt 😀) så jag tycker att jag är värd en liten present 🎁 Följer på instagram: Madelad83 mail: madelad83@gmail.com

Hanna

Med en sambo som jobbar treskift som polis och jag själv som jobbar dag/kvällspass som sjuksköterska plus två barn på 4 och 6 år skulle jag verkligen behöva en ny almanacka för att skriva upp alla jobbtider, hämtningar/lämningar och allt annat som hör livet till :)

Michaela Ambjörnsson

BÄSTA almanackan !

Jag har haft en varje år så länge jag kan minnas, och i den den fina almanackan ryms banne-mej allt som är värt att veta om mig och mitt liv - planering och dagbok i ett kan man säga.
Självklart vill jag ersätta den jag har nu men en ny variant när denna tar slut efter jul, så jag håller tummarna för tur !

Följer på instagram : michaambjornsson

hanna

Jag skulle vilja vinna för att deras almanackor är så himla fina helt enkelt :)

Pernilla

Jag skulle vilja vinna eftersom jag är besatt av min personliga almanacka för 2018 och inte skulle klara mig utan en 2019. Har otroligt dåligt minne så måste skriva ner ALLT för att inte glömma bort mitt liv.

Emma

Detta hade varit fantastiskt att vinna jag har under mitt första år som förskollärare insett att en kalender är ett måste, det är olika tider nästan varje dag, det är möten man ska gå på det är planeringsdagar, föreläsningar allt ska man komma ihåg. Ibland tider som ändras, så en almanacka hade varit en bra start på det nya året för en mer struktur på mina dagar.
Detta gäller dock inte bara i jobbet utan min fritid också, där saker också ska göras, genom att kunna skriva upp vad som komma skall!

Therese

Åh, den här tävlingen kom verkligen jättelägligt! Jag försökte ge mig på det där med bullet journaling men insåg att det inte passar mig - det är SÅ kul att sitta och pyssla med men det är lite FÖR kul och jag spårar ur lite och gör det till ett heltidsprojekt 😂 Jag såg nu att personlig almanacka har så man kan välja en väldigt flexibel layout (med prickigt "BuJo-papper"!) så jag tänkte testa en kompromiss. En ganska tom "prickig" kalender med tomma sidor längst bak för typiska BuJo-listor och andra trackers och roliga saker. Kanske klarar jag av att hålla det på en lite mer hanterbar nivå haha. Det skulle i alla fall vara otroligt roligt att ge det en chans :)

ana scylla

Heter anazcylla på insta :)

Jag behöver VERKLIGEN en kalender som håller mig inom någon form av ram i mitt stökiga liv. Jag har både adhd och asperger och behöver mer än något påminnelser, listor och organisation. Allra bäst är det ju från denna personliga almanacka där jag dessutom kan göra den just personlig, så den passar mina lite annorlunda behov.

Mari B

Att hålla reda på en massa tider för familjen är bara det ett pussel i sig. Träning där, match där, sjukhusbesök både här och där sen toppa det med arbetstider med fsk-tider liksom fritids. Det är ett evigt pussel. Och sedan allt annat som ska memoreras såsom pysselkväll, Lucia, etc. Med en almanacka slipper jag ha allt memorerat i mitt huvud.

Pauline

Åh min sambos syrra har lovordat den här sidan SÅÅ länge. Det är nästan en ritual för henne att sitta och designa den där mot årets slut, inför nästa. Den här önskar jag faktiskt till mig själv, som också är helt sålt på kalendrar! :)

Frida mejlatillfrida@gmail.com

Wow! Vore perfekt för mig som ska börja ny tjänst på mitt jobb efter min mammaledighet nu vid årskiftet! 🙈💃🏼
Det som inte får plats i hjärnan får printas ner för hand!

Sara Johansson

Året är snart slut och så även min almanacka från personlig almanacka. Denna vinsten skulle passa utmärkt inför nästa år då nya spännande livserfarenheter väntar! 🌟🤰🏼@sarajaras

Anonym

Jag skulle vilja vinna en till min sambo som alltid glömmer bort saker man sagt tusen gånger. Han har aldrig använt sig av en men skulle verkligen dra nytta utav det då vi nu har en liten bebis som ska till bvc , förälldrargrupp samt andra viktiga saker han behöver komma ihåg. Han är duktig på att säga- det här du aldrig sagt! Hahah. Perfekt julklapp till honom somsagt.

Instagram;matildasuomela
Mailadress;matilda.suomela@gmail.com

Carro

Min vardag blev av olyckshändelse otroligt svår att få ihop. Min mamma trillade ner från en trappa och blev svårt hjärnskadad. På allt har vi nu fått veta att hon har cancer. Mitt minne är som du förstår inte som de än gång var och en kalender skulle hjälpa mig så enormt med jobb, skola och barnens aktiviteter och tider. Jag hoppas på det bästa att vinna.

Denise

Som student hade detta varit perfekt för att enklare hålla koll på alla tentor och examinationer som ska göras😊

Therese Riandebäck

Hjälp en trött höggravid mamma att få struktur på en rörig vardag med totalrenovering av nyköpt lägenhet, ha koll på busig 2,5-åring som röjer järnet, heltidsjobb, aktiviteter och allt som skall hinnas med.
Med en personlig almanacka för 2019 hade det nya året fått en bra start och gjort en del bestyr lite lättare😍 håller tummarna!

Anonym

Har varit inne och kollat dessa härliga almanackor och stickers hur många gånger som helst senaste månaderna men inte beställt då jag blev av med jobbet i augusti och inte riktigt har råd. Det skulle hjälpa mig så mycket med en almanacka då jag har möten/läkarbesök/intervjuer och jobbar lite deltid ibland. Har inte koll på allt själv i huvudet. Håller tummarna på vinst nu ✊🏻✊🏻

Anna


Det som inte finns skrivet, existerar inte.

Evelina

Hade varit ljuvligt att få en sådan julklapp. Med en man som är på gig hit å dit och 2 barn att ha koll på skulle denna underlätta dagen!! Är man spindeln i nätet så är man.

Anonym

En personlig almanacka med allt mellan vardag och fest och däremellan allt som gör livet bäst! Med personlig touch ett år att fylla med allt som gör livet värt att hylla!
Med vänlig hälsning,
Kristiina

Evelina

En almanacka är något som verkligen behovs i en students liv!! Det är inte alltid lätt att ha så många bollar i luften, därför skulle det underlätta med en almanacka för att skriva ner allt som handlar om skolan. Utöver skolan måste jag jobba för att få in extra pengar och även där skulle det underlätta att kunna skriva upp alla pass!!
Håller alla tummar och tår för en vinst!!

Jenny

Jag vill vara med! Älskar pysslet men nästa år ska jag börja jobba efter föräldraledighet och då vore det här en perfekt kombo.

Lisa A

Det här är nåt som verkligen skulle behövas nästa år, då jag kommer avsluta detta året med amningshjärna :D har en femåring hemma och många tider att passa så en sån fin almanacka skulle bli välanvänd hemma hos mig!

Emelie H

Så mycket att hålla reda på,
jag behöver verkligen denna hjälpen få !
Mycket aktiviteter nu,
och det kommer mera bli ju !

Maddie W

Perfekt julklapp till mig själv som inom några dagar blir trebarnsmamma och all den omställning det innebär inför det nya året. Brukar köpa en ny almanacka varje år från personlig almanacka, men i år har det varit så mycket så har inte beställt än, hoppas jag har tur o vinner en i år! :D

Michaela

Som student är det inte lätt att ha koll och ordning på allt man ska göra, så en personlig almenacka skulle underlätta oerhört 💃🏻

Johanna

Jag behöver bli bättre på att organisera mitt liv för herregud det är småbarnskaos högt och lågt just nu! Hämtning, lämning, dansklasser, handla mat..jaha skulle man hinna med att städa, ha ett socialt liv och inte tappa all kärlek till maken?! Ska jag hinna med en tredjedel utan att hamna på hispan hade lite assistans i form av almanacka varit underbart! ;)

Pernilla

Med en personlig almanacka, min inre stress kommer mig tacka. När jag min vardag bättre kan planera, tror jag lugnet i mitt liv kommer florera. Perfekt till mig själv som en klapp, så jag säger i förväg tack tack 🙂

Johanna

Som projekledare i familjen MÅSTE jag ha koll. Med tre barn som har skola, förskola, aktiviteter (hockey 5 ggr/vecka, trombonlektioner, gitarrlektioner, simskola osv osv) och diverse annat (tandläkare, läkare, frisör osv) och en man som arbetar skift så måste jag ha koll. En personlig almanacka har jag länge velat ha i just detta syfte, men inte unnat mig.

JAg följer personligalmanacka sedan länge :)

vinsalundback på instagram

Amanda Jansson

Åh jag älskar deras almanackor! I år sinar pengarna rejält så jag har inte tänkt köpa någon i år, men täääänk om jag skulle kunna vinna en!!

Jennifer

Det är något speciellt med att börja året med en ny fin noggrant utvald kalender, för ett par år sedan bestämde jag mig för att ge mobilkalendern en chans, jag hade ju trots allt ändå nästan allt även i den men för tillfället svämmar dagarna över av notiser och påminnelser huller om buller ändå. Med en riktig kalender får man en helt annan översikt, och med det kommer även ett inre lugn när man vet att man har koll på läget! Hade gärna startat 2019 med en egendesignad kalender som mer än hjärna fått ligga framme synlig på dagarna 👌🏼

Anna L

Bringa ordning och planera
tillvaron optimera
Redan ut allt trassel direkt
och få planeringseffekt
precis vad min snurrighet behöver få
koll på lägen och mindre stress då

allatidersanna@hotmail.com

Kristina

Älskar att skriva, rita och planera. I denna fantastiska almanacka ska sen smyckas med så mycket mera. Biljetter, kort och andra små minnen där jag ska spara. Som en dagbok med ord och ting den hela året kommer att bevara.

Sofie

Som du säkert vet så krävs det lite planering med två barn hemma, så en almanacka är bästa sättet att göra vardagen så enkel som möjligt genom att skriva ner alla dagliga händelser i familjen! Sen älskar jag att planera och göra listor vilket jag då gör i min almanacka 😍😅 Insta: Phofie1 /Sofie Johansson ❤️

Josefine Gabrielsson

Högst upp på önskelistan i år står en almanacka till just mig, att rodda i småbarnslivet med extrajobb och högskolestudier håller på ta knäcken på denna mamma då jag har NOLL KOLL på någonting då jag helt enkelt aldrig tar tag i att köpa mig en fin almanacka 🙈 kanske skulle livet bli lite lättare med lite ordning och reda i livet 😅

Josefine Gabrielsson

Högst upp på önskelistan i år står en almanacka till just mig, att rodda i småbarnslivet med extrajobb och högskolestudier håller på ta knäcken på denna mamma då jag har NOLL KOLL på någonting då jag helt enkelt aldrig tar tag i att köpa mig en fin almanacka 🙈 kanske skulle livet bli lite lättare med lite ordning och reda i livet 😅

y, innebandy & fotboll.

Med en almanacka som denna skulle inga träningar förträngas! Med barn som spelar innebandy, fotboll & ishockey blir de lätt för mycket att tänka på. Med denna underbara almanacka kan inget knasigt ske, hjälm och skydd kommer med!
Hoppas hoppas håller tummar och tår! 😍
Wester93@live.se

Anna Wester

Med en almanacka som denna skulle inga träningar förträngas! Med barn som spelar innebandy, fotboll & ishockey blir de lätt för mycket att tänka på. Med denna underbara almanacka kan inget knasigt ske, hjälm och skydd kommer med!
Hoppas hoppas håller tummar och tår! 😍
Wester93@live.se

Hanna

Önskar en av dessa fina och roliga kalendrar för 2019! Börjar troligen på nytt spännande jobb i februari och det skulle vara kul att planera där med stil :)
Följer på Instagram.

Becky

Jag som är så pass gammaldags tant litar inte så mycket på tekniken och helst använder jag good old almanackan!

Angelica

Men vilken läglig lucka, jag har kört den här almanackan i flera år och den går ut nu i årsskiftet. Skulle vara kanon med en ny, älskar att man själv utformar den då kan man på ett strukturerat sett bolla plugget med förskoletider och jobb, kan inte bli bättre ! Angeliiica@outlook.com

Elisabeth

Efter en utmattningsperiod, så fungerar inte minnet som förr.
Jag glömmer ständigt bort vad jag ska göra, är usel på att planera och
allt känns bara kaotiskt.Hoppas därför på en personlig liten hjälpreda
i form av en almanacka, så att det blir ett fungerande kommande år.

Camilla w

Jag vill ge en personlig almanacka till min mamma, hon har så mycket att hålla reda på hela tiden och är ärligt talat inte så välorganiserad. Med en ny tjusig almanacka ska hon nog komma ihåg både namnsdagar och barnbarnens uppträdanden!
Följer på instagram som lillakarlsbyn
Millan_haha@hotmail.com

Charlotte

Nu när jag äntligt mitt favoritjobb hittat har
och ansökan till vårens utbildning är klar
Alla datum stressens låga inom mig tänder
Skulle älska att få skriva ner dessa i egendesignad kalender❤️

Maoulin_@hotmail.com

Att äntligen få turen att kanske få ordning på rutiner och vardag skulle göra denna 4:barns mamman glad, att kanske hålla koll på alla aktiviteter som är under veckorna gång skulle inte bara göra mina barn glada utan även mig. Kramar en stressad mamma i vardags livet :)

Therese Persson

Vilken vinst att vinna! Överlever inte dagarna utan en kalender när man har tusen bollar i luften med dagis och jobb samt aktiviteter efter jobbet! Hoppas på mycket tur 😍

Oliveja

Vilket kanonpris! Jag hade velat vinna då jag skriver upp allt i telefonen men har som mål för 2019 att sitta mindre med mobilen då jag vill ägna mer tid i nuet med dottern. En riktig kalender hade definitivt gjort det enklare. En personlig sådan gör också det hela roligare :)

Diana

Men åååååååå
tack tack tack tack
jag brukar typ ALDRIG vinna haha, fy vad gött !!!!
TAAACK sa jag tack? haha

Vad gör jag nu?

Svar: Hej Diana! :) Skicka ett mail till lindablomjulkalender@gmail.com och märk mailet med LUCKA 3 :)
Linda Blom