LINDAS JULKALENDER 2018 - LUCKA 8 - AVSLUTAD

I samarbete med Formeli.se.
 
 
 Idag kan ni tävla om ett presentkort värde 1000kr i min webbutik, formeli.se!
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @formeli.se på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 8 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Grattis Malinbackstrom90
76
Malin Svensk Björck

Skulle vilja handla fina posters till mina syskonbarn 💜 Följer på Instagram, @hostdagjamningen

Maria

Jag fullkomligt älskar dina personliga namntavlor och det vore fantastiskt att vinna detta presentkort för att kunna beställa en tavla av min underbara son. Han är vår solstråle och mirakel som fick kämpa hårt för att se dagen ljus☀️🍀

Anneli

Så många fina och inspirerande tavlor! Hade varit perfekt som doppresent till mina blivande systersöner som snart ska komma till världen :) Älskar framförallt födelseposterna och posterna med djur!

Jennifer Wiippola

Följer. Åh älskar detta, hoppas hoppas! Pank som en kyrkråtta haha.

Anna

Den här vinsten skulle vara perfekt för oss eftersom vi precis startat resan att bygga nytt hus. Nya fina posters från Formeli skulle mer än gärna få pryda barnens väggar i det nya huset sen ⭐️

Malin B

malin90b@hotmail.com
Instagram: malinbackstrom90

Jag skulle vilka vinna denna tävling då sonens väggar ekar tomt och dubhar så fina alster som skulle pryda väggarna perfekt!

Karin

Du gör så himla mycket fint och barnen skulle verkligen behöva lite nytt på sina rum. Vore roligt att låta dem välja helt själva!

MARIA

Nu har jag kikat och oj vad fina posters det fanns. Jag gillade de med olika djur på samma bild. Vid vinst skulle det såklart också bli en egen bild på kommande bebis! :)

Emelie V

Skulle vara så fint att på pryda väggarna. Men fina tavlorpå väggarna hos min son och bonusdotter 🍀🍀🍀

Åsa Wiberg

Svea har äntligen fått sitt egna rum. Hennes rum är nu som ett blankt papper så nu kan kreativiteten börja!

Tova

I vår hyreslägenhet dröjer det länge innan vi får nya tapeter, väggarna är ganska så fula och dessa affisher skulle kunna förvandla tråkigt till njutbart <3

Malin

Dotterns rum är under förändring, dags att såhär 2,5år senare sätta sitta touchen och lite fina tavlor på väggarna skulle vara pricken över i:et. Speciellt mitt ABC och 123.

Malin

Åh 😍 jag skulle så gärna vilja vinna detta och köpa bland annat födelesedagsposters till mina döttrar 😁

Frida

Det skulle vara så kul att få shoppa loss bland alla roliga grejer.

Louise

Finns så många fina. Men skulle nog i första hand välja någon födelseposter och alfabetet, kanske även världskartan i svartvitt. Det skulle få pryda dotterns rum nu när vi ska börja göra i ordning det. Världskartan skulle nog få hänga i blivande lekhörnan i köket.
gerner_l@hotmail.com

Emma

Vem skulle inte bli lycklig av att ha dina verk på väggarna hemma?!🙂 hela familjen skulle bli överlyckliga här hemma!

Ellinor

Snart ska vi börja bygga hus och nästa år ska lillan äntligen få ett ordentligt rum och då hade ju härliga planscher med djur på varit perfekt att hänga upp på väggen. Men kanske inte prio 1 just då så denna vinst hade verklige varit toppen!

Sanne Greve

Först och främst skulle jag beställa 1,2,3 och A,B,C att öva på att skriva bokstäver och siffror som min blivande 5åring fått intresse av. Sen skulle våra nyrenoverade väggar i vardagsrum, kontor och gästrum få trevliga posters 😀👌🏻
Sanne.greve@hotmail.com

Sandra

Hej alltså alla dessa underbara födelseposters på sidan!! Jag håller tummarna för ett presentkort där . Då skulle jag bl.a. beställa hem en födelsetavla till vår minsta tjej (som tyvärr fick fel datum inskrivet i sin doptavla) samt beställa en till en nära släkting vars lilla ängel i magen kom till himlen . Vet att hon hade älskat någon form av minnestavla för den lilla

Emelie Bejrö

Älskar Formelis alla tavlor 😄 Har köpt otaliga ”Busig” och gett i doppresent och nu vore det kul att få gå loss med andra varianter att fylla sonens rum med!

Helena Rahlenius

Då vi håller på med vår 5 åring rum och inte riktigt fått till det... behövs saker på väggen och han älskar djur av alla de slag . Han skulle bli överlycklig att få sova omringad av alla snygga djur posters 😍

Tess_93@live.se

Tänk vad fint vi skulle kunna göra här hemma om vi vann 😊 vi har nyss flyttat till hus och bara hälften av rummen är renoverade och klara! Allt annat är smått kaos! Skulle vara så kul att få känna att det verkligen är vårt hus och detta skulle verkligen hjälpa!

Jennifer

Skulle vilja vinna för att jag tillsammans med sambon håller på att piffa till vår lägenhet utan allt för stora ekonomiska medel och vad passar då inte bättre än en av dina fina tavlor?! En som väcker intresse och bjuder in till samtal när vi har gäster och som vi kan glädjas av en vanlig tisdagkväll 🤩

Cecilia

Detta skulle jag vilja vinna och beställa tavlor till min son och lilla bebisen jag har i magen ❤ båda ska få nya rum i och med flytt och behöver nya tavlor och här finns det är mycket fint att välja på 😍

Zenita

Vilken supervinst
Det här måste vara den perfekta presenten vid dop och jag har några dop att gå på nu om någon månad.

malena

En tavla med verklighetstrogna, illustrerade djur, skulle passa min PlanetEarth-maratons-tittande-fyraåriga-son perfekt! Allt annat skrämmer honom; tecknat, barnprogram och iPadlek, men verkliga djur - det funkar!

malenanilsved@gmail.com

Cecilia Finneman

Älskar Lejon
http://formeli.se/sv/alla-ariklar/lejon.html

Helena

Att få piffa upp väggarna här hemma hade varit toppen, få det lite mer personligt, just nu är de bara vita och tråkiga.

Cissi

Jag skulle så gärna vilja köpa lite fina prints till ”mitt” klassrum. Gör mitt första år som lärare och känner att jag skulle vilja piffa klassrummet lite mer så att både jag och mina små elever ska trivas

Mikaela Malm

Båda barnens sovrumsväggar ekar tomma, lite nya lekfulla tavlor hade varit perfekt 😍

Nathalie

Ett pyntat barnrum jag vill ha,
en perfekt hjälp på traven är bra,
dessa fina tavlor kan pryda mitt rum,
speciellt alla olika tomrum!

Kristina

Vill överraska mig själv med en gåva till jul. Att få välja ut något fint från Formeli vore kul.

Maria

Följer som @mariajennyy

Motivering;
Det är inte lätt att allting minnas, men med posters som dessa vi jämt ska påminnas, om datum och händelser som gör oss lite mindre kalla, ja, här finns något som glädjer oss alla.

Angelica

Vi får inom kort flytta in i vårt nya hus och jag har spanat på dessa fantastiska posters med djur till min sons nya rum. Håller tummarna :)
Angeliiica@outlook.com

Evelina

Vilken vinst!! Skulle fylla våra väggar med fina posters...främst tjejernas rum såklart men någon godbit till mig själv skulle det också bli.

joanna

joanna wozniak
joanna.w.wozniak@gmail.com
vi renoverar barnrummet och da vill jag hanga fina saker pa vaggen !! :D

Josefine Tollin

Hej! Vill jättegärna vara med och tävla. Följt reglerna som instagram @josefinetollin.
Jag hittar otroligt fina posters under kategorin "Kärlek och familj". Jag försöker göra mitt sovrum mer personligt men har inte riktigt fått till känslan ännu. Skulle därför bli så glad om jag vann!
Kram
Josefine Tollin
josefinerosatollin@hotmail.se

Karin

I februari flyttar jag äntligen till min allra första alldeles egna lägenhet (och jag kan varken sluta tänka på det eller sluta prata om det). För första gången så får jag alldeles själv bestämma inredningen! Eller... jag och min plånbok vill säga. Och jag och min plånbok har inte riktigt samma smak och kommer i stort sett aldrig överens. Min plånbok tycker nämligen att (ett köksbord bara är överdriven lyx när det finns ett golv tillgängligt helt gratis) det är jättesnyggt med helt tomma väggar medan jag alltid har drömt om en rejäl tavelvägg fylld från golv till tak med tavlor av alla dess slag! Det här presentkortet skulle betyda oerhört mycket för mig då jag och inte min plånbok äntligen skulle få sista ordet och väggarna inte behöver stå helt tomma.
karin_eklund85@hotmail.com

Anonym

Majsan
Men så mycket fint! Så det här vill jag gärna vinna!
oktober12345@outlook.com

Katarina

Jag vill gärna vinna denna och även köpa en om jag vinner http://formeli.se/sv/fodelseposters/kalenderblad.html och ge till min söner med deras födelseuppgifter

Alexandra Dahlberg

jag följer på instagram @axdal.se

Jag håller på att göra om vårat sovrum. vi vill få det mysigt och personligt. Men samtidigt så ska vi få plats med en bebishörna som jag också vill ska vara mysig.. och i bebishörnan tänkte jag att det kunde vara fint med lite posters..

Hannah N

"And then one day there was you." Asså vilken kul poster! Jo, att ha lite av din bra smak på våra väggar var nog inte fel. kram och god jul.

Hannah N

forresten följer på insta som svengalskan.

Maoulin_@hotmail.com

Skulle vilja vinna så min äldsta dotter på 11 år kan få inreda sitt nya rum med fina posters precis så som hon vill ha det :)

Melinda Lilja

Åh, vilken härlig lucka! Hade önskat vinna en poster med min sons födelsedata (längst ner till vänster bild nr 2) och hänga över hans säng. Alltid önskat mig en sån men inte haft råd då jag lever på lägsta mammapengen. Hade varit så kul att vinna ♥

Katja

Vilken fin vinst. Köpte en tavla med skogsdjur från formeli nyligen. Kommer passa perfekt in i ett av dom nya barnrummen men behöver fylla upp massa fler tomma väggar så det här hade passat perfekt för att rummen ska få det där lilla extra :)

Lyra Silva

Jag önskar att vinna fina posters som jag skulle ge som present till min Gudson.

Viktor

Snubblade över din Instagram med anledning av att frugan följer dig och jag såg att hon tävlat i denna luckan. Hon har snackat om att hon vill ha en sån här familjeposter ett tag, så det här vore kul att få överraska henne med det.

Evelina

Skulle älska att vinna denna lucka! Tycker din webbutik är helt underbar med vackra saker! Håller tummarna :) Julkramar

Evelina Svensson

Efter en del renovering i huset är nästan alla väggar vitaoch tråkiga minsann, så den här vinsten skulle vara himlans kul om vi vann. Både vi och barnen behöver få upp saker på väggarba i sina rum, och poster från formeli vore en dröm 😍🙌

Jonna

Åh wow! Jag skulle vilja vinna detta presentkort för att det snart är dags för mig att flytta hemifrån. När jag väl flyttat och äntligen ska få inreda mitt egna krypin, vill jag såklart även kunna pryda väggarna med fina tavlor. Tyvärr finns inte så jättestort ekonomiskt utrymme för mig att investera i inredning och pyssel det första jag gör, då jag är student och bara att flytta hemifrån är dyrt! Så därför skulle detta presentkort vara en fantastisk skjuts på vägen <3

Edgarochjag

Det här skulle passa vår familj bra då vi behöver lite nya spännande tavlor som 2-årige sonen också tycker om.

Anja

Jag vill vinna för att sörgylla yngste sonnens väggar. ett år efter renoveing har vi ännu inte fått upp något...

Emelie Erlandsson

Jag skulle gärna vinna för att göra väggarna på barnens rum fina 😄 följer även på instagram!

Sanna

Wow, vilket fantastiskt pris! Har spanat in dina produkter flera gånger, men ekonomin som ensamstående mamma gör tyvärr sitt vilket gör att det hade varit fantastiskt kul att få vinna.

Följer gärna på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

Marie

Har spenderat över en timma idag med barnskrik, gråt och brännskada i samband med bygg av pepparkakshus med min snart 4åring. Pust. I behov nu av en upplyftande vinst! Skulle för vinsten skaffa något dop-relaterat. Väntar mitt tredje barn nu!

Emmy Ryberg

Skulle så gärna vilja piffa upp barnens rum och vardagsrummet, det är såå välbehövligt!

Linda La

Jag kraschade rakt in i väggen i mars och jobbar mig nu tillbaka. Jag har aldrig någonsin intresserat mig för inredning men plötsligt är det just inredning som får mig att känna någon form av glädje, så att få chansen till att hitta något riktigt fint på väggen från din fantastiska butik vore underbart!

Monika Lindh

Lilla Saga, 4 får nymålade väggar i sitt rum. Och här behövs "talver" säger hon.

Anna


Lillan har vita väggar och det som skulle bli stilrent blev tråkigt. Hon skulle behöva något fint med färg på väggen!

Marie

Fick en tredje liten en i augusti men har ingen namntavla/print. Har tänkt köpa ett men har inte blivit av, alltså är det en perfekt julklapp till oss.

Emma J

Med roliga detaljer som om djuren lär ut hade varit roliga att sätta upp i barnrummet!

Anette Nises

Du har så fina posters i webbshoppen. Jag skulle köpa fina posters till mitt barnbarn Elise rum. Hon har rätt tomt på väggarna nu

Madeleine Leonnie

Formeli har ett fantastiskt sortiment med stilsäkra ess i rockärmen. Jag skulle älska att få handla till vårat nya hem från formeli!

madeleine.leonnie@hotmail.com

Tatiana

På måndag ska vi iväg med dottern till kontraströntgen igen. Hon föddes med hydronefros vilket betyder att hon har dysfunktionella njurar fulla med cystor. En tuff start i livet där Cléo redan hunnit opereras 6 ggr i sitt korta 2-åriga liv. En vinst för att inreda hennes rum med Lindas vackra posters från formeli.se skulle vara en mycket välkommen kontrast till den tuffa vardagen. God Jul! :)

Therese

Har lite ångest att 2-åringen fortfarande inte fått någon födelsetavla. Om vi skulle ha den stora turen att vinna så skulle jag beställa en av dessa underbart fina födelsetavlor till honom😍👶🏼🍀

Helena

Skulle gärna vilja vinna för att kunna beställa något till ett dop eller födelsedag till vår Leia

Annica L

De fina födelsetavlorna skulle jag vilja ha i de två yngsta tjejernas rum.

Anonym

Åå så fina posters verkligen! Skulle jättegärna vinna för har precis målat om rummet till vita väggar så det enda som saknas nu är tavlor och en spegel, kram!

Mail: mkongslien@gmail.com

Marie Tranåker

Åh, jag vill vinna presentkortet så att jag kan fylla barnrummet med fin inredning och dekor som sprider kärlek och lugn 👶❤ följer på Instagram!
/ marietra87@hotmail.com @marietranaker

Nadja

Men det här gillar jag och vill gärna vinna, nyss flyttat och många väggar gapar tomma!
Så hit får vinsten gärna komma!

Camilla Wiklund

Följer på instagram som lillakarlsbyn
Hoppas vinna så jag kan köpa fina posters till mina tre syskonbarn

Mari B

Jag skulle vilja vinna detta, i sådana fall skulle jag beställa en födelsetavla åt dottern. Sonen har en och skulle vara fint med en till dottern oxå.

Följer på instagram

Emelie

Jag har ingen bra motivering med någon förklaring till varför jag skulle förtjäna att vinna mer än någon annan men jag håller mina tummar hårt!

Maria

Med en vinst i dagens lucka från Formeli
Jag ett print kan beställa som ger nostalgi
Bilder, datum, vikt och längd från topp till tå
Jag av älskade sonen kan få
Många fina minnen att bevara
Går inte med andra ord att förklara❤️

Anna L

skulle vilja vinna en fin Poster till sonen med Z som hans begynnelsebokstav.

han har inte fått någon doptavla eller något sådant och det skulle vara ett fint sätt att uppmärksamma hans vackra namn och hur viktig han är

@zemam på
Instagram