Sjukstuga och ett nytt kapitel

Hej allesammans!
Jag vill börja med att tacka för all omtanke i samband med både föregående blogginlägg och det jag skrivit på instagram. Även om jag inte känner er eller ens har ett ansikte på många av er, så värmer det otroligt. Tack! Verkligen : )
 
Igår hade vi besök av vännerna Jonas, Nathalie och deras små gossar. Med sig hade dom den fina buketten som står på köksbordet. Under tiden dom var här så tyckte jag att Colin började bli varm och strax innan dom åkte hemåt tog jag tillslut febern på honom - 39,9! Selma hade också högre temp, runt 38,7. Idag är det ombytta roller, Colin har fortfarande hög feber men är pigg som en mört, Selma däremot har fått högre feber och är väldigt låg utan alvedon i kroppen. 
 
Utöver sjukstugan så har vi idag haft besiktning på lägenheten på Södra Råtorp. En enorm lättnad att den nu är ett minne blott. Vårt år på Råtorp har verkligen givit oss vänner för livet, en enklare vardag med hiss, lekplats, löjligt nära till Selmas förskola och liknande. Att vi ens fick tag på en fyra på 104kvm efter ett enda telefonsamtal när vi bestämt oss för att sälja vår 2,5:a och köpa radhuset, är ren och skär tur. Men skicket på lägenheten i sig var i det stora hela under all kritik, även om planlösningen var grym. Det har varit både fantastiskt och skitjobbigt att bo där. Jag vet inte hur många gånger jag stått uppe på tredje våningen och inte tagit mig ned med vagn och två barn på grund av att hissen inte funkade. 
 
Listan kan göras lång men nu börjar ett nytt kapitel i vårt liv och vi har, trots kaoset i huset, funnit ett lugn här på bara några få dagar. Vi älskar det här huset! Och vi längtar efter att successivt det få göra det till vårt. Lycka <3
 
 
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så fantastiskt att du trivs så bra :). Det ska bli spännande att se glimtar av ert nya hem :)

ullie

grattis till ert nya hem o blommorna va underbara krya på småttingarna

Svar: Tack snälla :)
Linda Blom

Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Hoppas att ni mår bättre snart

Karin

Hoppas barnen blir friska snart!