Semesterprojekt!

Hej på er!
Allt väl? Nu har vår första semestervecka knallat förbi.. Barnen har varit lediga i tre veckor redan, men medans vi jobbade fick vi världens bästa hjälp av våra föräldrar som tillbringade dagarna med dom. Guld värt så dom slapp vara på sammanslagningen på förskolan. Det är första sommaren någonsin sedan barnen kom som både jag och Jimmy jobbar heltid, Selma gått mer än 15h/vecka och C skolades in i våras. Tanken var ju att han inte skulle börja förän framåt hösten i början på nästa år, men när jag fick jobberbjudandet på My Perfect Day så kunde jag verkligen inte tacka nej. Såhär nästan ett halvår senare så ångrar jag mig inte en sekund! Även om det känns sorgligt hur mycket mindre man träffar barnen om dagarna.
 
Vi startade i alla fall semestern med ett besök på Toyr R Us och barnen fick välja varsin leksak. För Selma blev det Lego Friends och Colin ville inte ha någonting annat än lera, haha. Gullnosen! Igår fick vi besök av mina föräldrar och Selma och morfar byggde och byggde. På kvällen tog jag och Jimmy över och vips så var sjukhuset klart. Så himla mysig grej att göra tillsammans. Och såklart bra träning för barnen att följa instruktioner och beskrivningar. Det är verkligen inga problem alls för S, hon gör det nästan snabbare än en själv.
 
Hur är läget med er då?

 
1
Sandra

Härligt! Är inne på min 4e o sista vecka, har varit så skönt o välbehövligt. Idag var jag o min man på älgsafari, det är så roligt! Man tar med några kg morötter o de kommer o stoppar in hela huvudet i bilen tillslut i jakten på godsakerna... :)