Canal Digital One Place

I annonssamarbete med Canal Digital.
 
Canal Digital lanserar den nya boxen One Place, vilken har många smidiga och bra fördelar om man förbiser det stora utbudet av kanaler, musik, appar och playinnehåll. Jag personligen älskar det faktum att boxen styrs med bluetooth, detta gör att du inte behöver rikta dosan mot själva boxen. Det i sin tur gör det möjligt att placera eller gömma boxen i princip vart som helst. Det är ju inte alltid så roligt att ha liknande grejer framme.

Utöver det kan dosan styras med röststyrning, håll bara in knappen för mic på dosan och du kan söka efter det du önskar. Enormt smidigt. Och icke att glömma - börja titta på en film hemma, men fortsätt titta på den via telefon eller ipad och liknande om du behöver iväg någonstan. Barnen kanske inte alls är sugna på att sluta titta på en speciell film bara för att man skall åka iväg någonstans - fortsätt titta i bilen då!
 
Jag är en riktig streaming-tjej, jag tittar alltid på allting i efterhand. Som Wahlgrens värld bland annat! Jag älskar att krypa ned i sängen och ha TV:n på i bakgrunden när jag själv jobbar, svarar på mail eller liknande. 

Just nu får ni boxen helt gratis samt 3 månaders fritt vid tecknande av abonnemang. Ni hittar erbjudandet här.

2
Hanna

Vilket bra tips! :-)

Anonym

Läste din blogg mycket förut. Följde din resa till Selma och Colin. Nu är jag där du var sommaren 12. Längtar, längtar och försöker så få till det där plusset. Men gråter ändå lika mycket varje månad.
Vill bara skrika på alla som ”du är ung, du har alla chanser i världen, njut av livet”.
Min fråga nu; när du väl plussade med Selma, hade du minsta aning/känning innan?
Kram till dig och att du fick dina fina barn tillslut. Och att du delat med dig av vägen dit.

Svar: Åh.. Kära du! Jag har helt missat denna kommentar bland massa skräpkommentarer och spam. Hemskt ledsen för det! Idag är det dessutom på dagen 6 år sedan jag plussade med Selma.. Ödet kanske? Jag blir så ledsen när jag läser din kommentar och lider så med dig! Hoppas verkligen något har hänt denna månad? Kanske en liten tröst är att jag inte kände någonting alls innan det där plusset uppenbarade sig. Det var en ren och skär chock <3 KRAM! Och jag håller tummarna för er!
Linda Blom