Sporrong Form

Hej på er!
Hoppas ni haft en fin helg! Vi har haft enormt intensiva veckor det senaste och egentligen kan man inte annat än skratta åt vissa hektiska tillfällen såhär i efterhand, men det kan vara höjden av oflyt alltså. Jag kan berätta för er någon dag.

Men ikväll måste jag bara tipsa om dessa fantastiska produkter som jag fått hemskickat från Sporrong Form. Dom är sååå himla fina! Först är det ett block med "veckans fokus" - perfekt att lägga på skrivbordet på hemmakontoret eller jobbet. Ibland kan det vara sunt att göra listor på "to do's" för att kunna sålla ut vad som är viktigt och inte, sedan bara kryssar man bara i rutan framför respektive fokuspunkt när man utfört den. Kom ihåg-block kan man knappast få för många av?

Men min absoluta favorit är helt klart Tacksamhetsdagboken!  Den skall jag verkligen försöka fylla i dagligen eller i alla fall ett par gånger i veckan. Så nyttigt att stanna upp och se över vad man verkligen har att vara tacksam för. Sedan spara den och gå tillbaka och läsa i framtiden.. Så himla fint <3

 
6
Cornelia

Men ÅÅÅH så fina saker! Gillar nog mest av allt att det är text på svenska. Finns så mycket sådana produkter men då är alltid texten på engelska. Gillade dessa skarpt! :)

emma

åh vad fina

stina

Shit vad smart, ska snart inhandla produkter därifrån. Perfekt för en ordningsam tjej som jag.

iseedee

Vilket smart sätt att organisera på. :) Den boken är jätte fin.

Film&serier bloggen

åh, vilka fina saker. Jag gillar att göra listor, så det där skulle passa mig perfekt!

Ida Jansson

Åh va fina och bra grejer 😀