Kavat Fabriksbutik

Hej på er!
Den här dagen sprang iväg i ett nafs! Halv 9 imorse satt hela familjen i bilen påväg till Kumla. Det var dags för säsongens uppdatering av skor igen.. Ni som följer mig vet att vi alltid tar en tur dit varje säsong och var där senast i somras och köpte sandaler m.m. 
 
Idag behövde barnen nya varmfodrade stövlar att ha på förskolan och dessutom passade jag på att köpa både en varsin "vardags höstkänga" och vinterskor. Jag får väldigt ofta frågor om fabriksbutiken gällande priser och om det är "värt" att åka dit.
 
Det finns ju en anledning till att vi alltid åker till just Kavat i Kumla! Servicen är fantastisk! Alltså jag genuint menar det verkligen! Man får hjälp att mäta fötterna, finna storlek i respektive modell och det märks så tydligt att dom kan skorna utan och innan. I ärlighetens namn har jag inte riktigt fått den kunskapen när vi varit i skoaffärer som har många olika varumärken. Vi köper ju alltid Kavat och har gjort sedan vi fick Selma och då känns det värt att åka den biten. 

När det kommer till priser så finns det olika alternativ! Antingen så köper man säsongens utbud till ordinarie pris eller så går man in i outletdelen i själva butiken och handlar skor till nedsatt pris. Antingen föregående säsonger, provmodeller eller liknande (alla givetvis helt nya och oanvända!) till nedsatt pris. En del skor är faktiskt löjligt billiga och det kan vara så att jag ångrar mig lite nu att jag inte passade på att köpa sandalerna till Colins inför nästa sommar. Dom kostade under 200kr. Men men.. 

Innan vi åkte åt barnen mellis som det bjuds på varje lördag och på så vis var dom mätta i magen och somnade innan vi ens lämnat Kumla. Skönt!
 
Dessa svarta kängor blev favoriter hos båda barnen direkt.
5
Sus

God morgon!! Alltså vilket sammanträffande...skulle precis gå in på bloggen och läsa gamla inlägg om Kavatfabriken...kommer nämligen åka dit i veckan som kommer när jag ändå passerar😊 (aldrig varit där)! Nyfiken fråga fanns det höst/vinterskor till outletpriser eller endast sommarskor?

Svar: Heej!Haha men vad lustigt!! Det finns massor av höst/vinter i outleten också :) Köpte Colins höstkänga där bland annat :D
Linda Blom

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Vilka underbara bilder på ungarna <3

Hanna Karlsson

Det låter verkligen som att det är värt att åka dit! :-)

Josefine

Så fina!

Iben

Fantastiske flotte billeder af børnene :)