L.O.L. Surprise!

I samarbete med L.O.L. Surprise!
 
Har ni hört talas om L.O.L. Surprise!? Frågar ni Selma så är det verkligen "the thing" just nu och sedan en tid tillbaka. När hon såg stället för första gången i butiken så gick det knappt att få henne därifrån och när hon sedan fick sin första L.O.L Surprise Confetti Pop började hon samla.

Nya favoriten är varianten med husdjur "L.O.L. Surprise! Pets" vilket är en liten boll som innehåller 7 olika överraskningar varav 1 är själva figuren. Man öppnar kulan steg för steg, minst sagt spännande för en femåring. Det som är så himla roligt med dessa figurer är att de är som samlarobjekt och de små tillbehören som följer med passar sedan på samtliga andra figurer.

Detta är också vad hon valt att köpa till hennes förskolekompisar de tre senaste kalasen. Rekommenderar varmt alltså! : )
 
Finns att köpa på bland annat Lekmer.

 
7
Anonym

Jag känner att vi måste ta större ansvar än så här för vår planet. Småfigurer i plast, troligtvis tillverkade i Asien. Lägg till alla engångsartiklar du visar upp vid kalas och liknande... Bättre kan du!

Sarah

Så söta figurer :)

hannah

Ännu en "välmenande" kommentar från en anonym som säkert inte ens sopsorterar där hemma. Tänk att vissa mår bra av att trycka till andra mammor på det här sättet.

C

Förstår glädjen hos barnen i dessa leksaker, men jag måste hålla med anonym kommentar utan att trycka till dig som mamma. Vi vuxna måste ta större ansvar ang leksaker i plast som kanske i bästa fall håller några lekstunder innan de blir sopor. Det är absolut ingen lätt match vi har framför oss att minska på plasten men vi är på god väg (tex genom att förbjuda engångsartiklar i plast). Men som sagt, jag förstår glädjen hos barnen och att det är svårt för oss vuxna att stå emot när vi matas av konsumtionshets hela tiden.

Anonym

Hej Hannah. Meningen med min kommentar var att få Linda och hennes läsare att tänka över sin konsumtion. Uppenbarligen föll det inte i god jord hos dig. Hur tror du själv att just dessa leksaker påverkar miljön?
Jag mår inte bättre av att "trycka till" någon, jag blir bedrövad över din kommentar som visar att du inte alls förstår vart vi som människor är på väg med vår konsumtion. Tänk på min kommentar nästa gång du själv gör något gott för miljön och gläds lite åt att vi kan hjälpas åt.

Josefine

Så söta figurer!

Josefin

Min dotter älskar också dem!
Hon har både pets, dolls och little sisters, hon leker med dem hela tiden både med och utan kompisar. Lyckan när hon öppnar en ny och det är en glittrig ;D haha.